Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Eurovision 2016

More
14 May 2016 22:51 - 14 May 2016 23:52 #181339 by Μάνος Γρυπάρης
Μέχρι τώρα ο τελικός έχει όπως πάντα λίγα τραγούδια να ξεχωρίζουν. Πολύ μπαλάντα κλασικά. Τουλάχιστον λίγο καλύτερα από πέρυσι.

Στα φαβορί η Ρωσία με 1.80 να το σηκώσει όπως προέβλεψα. Για να δούμε. Για πρώτη φορά και η Αυστραλία στις χώρες. Από Eurovision θα γίνει...Worldvision στο τέλος. Πάντως για τα δικά μου γούστα θα μπορούσε να το πάρει η Αυστρία γιατί θεωρώ το τραγούδι καλύτερο, ενώ και η τραγουδίστρια έχει φωνάρα, εμφάνιση, όλο το πακέτο. Είδωμεν.

Απο τον Β' ημιτελικό της Πέμπτης δεν ξεχώρισα τίποτα. Τα καλά φιλέτα πιστεύω ήταν την Τρίτη στον Α' ημιτελικό.

Live link μιας και το topic άλλαξε σελίδα:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 14 May 2016 23:52 by Μάνος Γρυπάρης.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 May 2016 03:13 - 15 May 2016 03:17 #181341 by Γιώργος Λόλας
Νικήτρια η Ουκρανία
21η η Κύπρος με το Alter Ego.

Ο 61ος διαγωνισμός της Eurovision ολοκληρώθηκε απόψε. Η ψηφοφορία βρήκε νικήτρια την Ουκρανία που παρουσίασε το "1944" της Jamala, ένα τραγούδι που πέρασε αρκετά μηνύματα. Προσωπικά μου άρεσε προς το τέλος με το "κλάμα" που έβγαλε η τραγουδίστρια. Εν τω μεταξύ, άλλαξε η παρουσίαση της βαθμολογίας, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να μην γνωρίζουμε τον νικητή έως και λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Αρχικά, έδειξαν την βαθμολογία που έδωσαν οι κριτικές επιτροπές κάθε χώρας για κάθε τραγούδι ξεχωριστά, ενώ το γνωστό televoting, η τηλεφωνική ψηφοφορία του κοινού δηλαδή, παρουσιάστηκε με συνοπτικό τρόπο. Συγκεκριμένα, ξεκίνησαν να δείχνουν τις συνολικές βαθμολογίες που πήρε κάθε χώρα από όλες τις χώρες μαζί, από την τελευταία με τους λιγότερους ψήφους-βαθμούς, έως την πρώτη. Έτσι, ενώ στην αρχή στην βαθμολογία των κριτικών επιτροπών ήταν στην πρώτη θέση η Αυστραλία (δεύτερη η Ουκρανία), τελικά επικράτησε η Ουκρανία. Πολύ καλύτερο αυτό το σύστημα, καθώς έχεις αγωνία μέχρι το τέλος.

Το νικητήριο τραγούδι:

Τελική κατάταξη:

Προσωπικά ξεχώρισα (πέρα από το τραγούδι της Ουκρανίας), τις συμμετοχές της Ιταλίας, Ολλανδίας, Αρμενίας και Νορβηγίας.
Attachments:
Last edit: 15 May 2016 03:17 by Γιώργος Λόλας.

More
15 May 2016 12:05 #181343 by Νικολής Ασημάκης
Εμένα η πρώτη μου τριάδα ήταν:

1) Γεωργία
2) Κύπρος
3) Βουλγαρία/Αυστρία (δεν μπορούσα να διαλέξω ανάμεσα)

More
15 May 2016 14:27 #181348 by Tony
Replied by Tony on topic Eurovision 2016
Προσωπικό top 5 :
1)Αυστραλία ( για εμένα με μεγάλη διαφορά )
2)Βουλγαρία
3)Ρωσία
4)Γαλλία
5)Ισπανία

Δεν περιμένα να βγει πρώτη η Ουκρανία με τόσες δυνατές συμμετοχές φέτος. Μέτριο τραγούδι , μέτρια ερμηνεία.
Κέρδισε όμως με την πολιτική ψήφο...
Μεγάλη στεναχώρια έφαγα στο τέλος που πέρασε την Dami....κατάθλιψη έπαθα :'(

More
15 May 2016 16:52 - 15 May 2016 16:53 #181352 by Γιώργος Λόλας
Εν τω μεταξύ η Jamie-Lee της Γερμανίας τρελό τυπάκι! Φουλ gamer και cosplayer :-D

Attachments:
Last edit: 15 May 2016 16:53 by Γιώργος Λόλας.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
15 May 2016 20:28 #181360 by Κατερίνα Μαρίνου
Τι χαλι ηταν αυτο με την ψηφοφορια παλι?. Καλα εκανα και το εκλεισα γρηγορα πριν δω τα αποτελεσματα. Αν δωσανε την πρωτια σ'αυτο το να το πουμε τραγουδι τοτε οι αλλοι δεν πρεπει να ξαναπανε. Ολοι να τραγουδανε αγγλικα επειδη ειναι της μοδας και με κατι κιτς φορεματα οι κοπελες λες και πανε σε μασκε παρτυ, η κακογουστια στο μεγαλειο της. Που να παει σοβαρος καλλιτεχνης σ'αυτο το τσιρκο να ερμηνευσει?. Και η Ρωσια παλι ελεος, ωραιο το σκηνικο αλλα αυτος ο τραγουδιστης μονο σε μαγαζι με καναρινια μπορει να ερμηνευσει, πες το ρε παιδι μου στην μητρικη κι ας σε καταλαβουν μονο οσοι τα ξερουν, οχι παντα στα @@αγγλικα. Φτου γμτ και περιμενα κατι θετικο απ'την ολη εκδηλωση. :lol:
The following user(s) said Thank You: Γιώργος Λόλας

More
15 May 2016 21:23 #181363 by Γιάννης Μοσχονάς
Έχω γράψει στα παλαιότερα των υποδημάτων μου τον διαγωνισμό εδώ και κάμποσα χρόνια, είναι τόσο πολύτιμες οι ώρες μας που δεν πρόκειται να τις χαραμίσω σε κακής ποιότητας μουσικές εμπειρίες.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
15 May 2016 23:56 #181372 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Eurovision 2016

geololj wrote: Εν τω μεταξύ η Jamie-Lee της Γερμανίας τρελό τυπάκι! Φουλ gamer και cosplayer :-D

Αν και δεν είδα καθόλου την eurovision φέτος για λόγους που ανέφερα πιο πάνω (άλλες φορές έβλεπα μόνο τελικό κάποια τραγούδια),την συγκεκριμένη θα την ψήφιζα σίγουρα. :D

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
16 May 2016 00:52 #181373 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Eurovision 2016
Είχα προβλέψει ότι θα 'βγαινε η Αυστραλία πρώτη γιατί φαινόταν από μίλια μακριά ότι ήταν δυνατό το κομμάτι αλλά στην πορεία άλλαξαν όλα τελευταία στιγμή.

Υπήρχαν και άλλα πολλά δυνατά κομμάτια εκεί έξω και δυστυχώς με τα πολιτικά μέσα δεν το άξιζε η Ουκρανία.

Βάζω και ένα βίντεο που μόνο από τα unlikes καταλαβαίνεις τι γίνεται.

More
16 May 2016 09:52 #181377 by Νικολής Ασημάκης
Μόνο και μόνο που έχει μπουκάρει κάτω από το βίντεο ο κάθε κατακαημένος Ρώσος, δεν μπορώ να το πάρω ως "γενική αλήθεια" και ας μην το ήθελα και εγώ για πρώτο.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince