Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Saber Rider

More
15 Apr 2016 00:23 - 17 Apr 2016 15:27 #179993 by Μάνος Γρυπάρης

Ενα από τα αγαπημένα μου anime Αμερικανικής παραγωγής που ξεκίνησε από το 1987.

Πρωταγωνιστές οι...καουμπόυηδες του διαστήματος Saber Rider, Fireball Hikari, Colt Willcox, Commander Eagle Και η πανέμορφη April Eagle (κόρη του διοικητή) η οποία αρχικά γούσταρε τον Saber Rider, ενώ αργότερα υπήρχε ενδιαφέρον απ' το Fireball Hikari. Δεν θα σας κάνω spoiler το τι συνέβη, απλά θα σας πω ότι παραδόξως στην Ιαπωνική έκδοση του Anime κεντρικός ήρωας ήταν ο Fireball Hikari.

Το intro προκαλεί ανατριχίλα σε όποιον έχει δει την σειρά. Και το σόλο της κιθάρας άπιαστο.

Οι ήρωες χρησιμοποιούσαν cyber άλογα με ειδικές ικανότητες, ενώ όταν έσκαγαν τιτάνες για να τους επιτεθούν, τότε μεταμορφώνονταν στο RamRod τον οποίο και έλεγχαν όλοι μαζί.

Απολαύστε και το Ιαπωνικό intro. Αργεί λίγο να ξεκινήσει η μουσική οπότε μην το δυναμώσετε.

Saber Rider and the Star Sherrifs video game
PC (Steam), 3DS και...Dreamcast!

Δείτε την σχετική καμπάνια στο Kickstarter

Από τα 75.000 δολάρια που ζητούσαν οι developers έχουν συγκεντρωθεί τα 96.000 .

Θα αναμένουμε τα νέα τους απεγνωσμένα. Σε περίπτωση που ανακοινωθεί κάτι για το παιχνίδι θα ανοιχτεί νέο topic ώστε η συζήτηση να μεταφερθεί εκεί. Εδώ συζητάμε για το αγαπημένο μας anime.

UPDATE:
Διαβάστε το άρθρο με όλες τις έως τώρα πληροφορίες για το Saber Rider game και επισκεφθείτε το σχετικό forum topic του παιχνιδιού που μόλις άνοιξε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 17 Apr 2016 15:27 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Apr 2016 00:39 - 15 Apr 2016 00:40 #179994 by Δημήτρης Πασχάλογλου
Μάνοοοοοο!!!! Πλάκα κάνεις!!!!!!!!!!!!!!! Ο σερίφης του διαστήματος!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Ότι έβλεπα μικρός έχει βγεί σε ταινία ή σε παιχνίδι! Κάτι άκουσα και για Voltron στο Netflix!!!!
Last edit: 15 Apr 2016 00:40 by Δημήτρης Πασχάλογλου.

More
16 Apr 2016 17:42 #180121 by Γιώργος Λόλας
Επική σειρά και μια από τις αγαπημένες μου ever. Το intro ακόμα μου προκαλεί ανατριχίλα! Χάρηκα πάρα πολύ όταν άκουσα ότι θα γίνει και video game. Σήμερα ανέβηκε και το σχετικό άρθρο, όπου μπορείτε να διαβάσετε όλες τις έως τώρα γνωστές πληροφορίες για το Saber Rider and the Star Sheriffs game . Μόλις ανοίχτηκε και το forum topic του .

More
12 Sep 2016 12:02 #187518 by Χάρης
Replied by Χάρης on topic Saber Rider
Αααααχ αμάν τι μου θύμισες το πολύ δημοτικό να πήγαινα και το έβλεπα νομίζω πως είναι ένα από τα καλύτερα anime Αμερικανικής παραγωγής!!!

More
12 Sep 2016 12:19 #187520 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Από τα καλύτερα που έχω δει και από τα αγαπημένα μου. Saber Rider, Getter Robo, Transformers και GI I JOE και πολλά άλλα φυσικά, με αυτά μεγάλωσα. Οι υπέροχοι χαρακτήρες, το ωραίο setup και η επική μουσική κάνουν το Saber Rider ένα old school διαμάντι, ειδικά με ελληνική μεταγλώττιση που κλαις στα γέλια με το πόσο κακή είναι :p

Η Απρίλια όπως την έλεγαν στην μεταγλώττιση ο πρώτος μου έρωτας <3

More
12 Sep 2016 18:05 - 12 Sep 2016 20:05 #187538 by Zenerian Dimitrios
Replied by Zenerian Dimitrios on topic Saber Rider
αναμνήσεις :-D :lol:
Last edit: 12 Sep 2016 20:05 by Marios Ntallaris.

More
31 Dec 2018 17:49 #222105 by Μάνος Γρυπάρης
Τον Απρίλιο του 2017 έσκασε μύτη gameplay video από την Team Saber Rider και δεν το πήραμε πρέφα.

Όπως θα δείτε, η μεταφορά του Saber Rider στη βιομηχανία των video games θα είναι λιτή. Θα αποτελέσει ένα 2D Platform/Shooter με pixel art γραφικά. Απευθύνεται περισσότερο στους fans της σειράς και τους ρομαντικούς του είδους.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)