Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Συναυλίες: Γενική συζήτηση

More
30 Sep 2010 10:25 #79973 by ifigeniaki
Όταν άκουσα στο ραδιόφωνο οτι οι Πυξ Λαξ θα κάνουν συναυλία, μου άρεσε πάρα πολύ σαν ιδέα. Αλλά, το ότι η προπώληση των εισητηρίων έχει ξεκινήσει, μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο. Επίσης, είμαι λίγο επιφυλακτική για το πόσα από τα παλιά τους τραγούδια θα ακούσουμε στην συναυλία. Πιστεύω ότι όλο και κάποιο νέο cd θα βγάλουν και θα προωθήσουν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Sep 2010 11:17 #79984 by Νικολής Ασημάκης
Δεν βγάζουν νέο cd. Κάνουν μερικές συγκεκριμένες συναυλίες στη μνήμη του Μάνου Ξυδούς οπότε περιμένουμε πολλά από τα κλασικά κομμάτια τους.

More
06 Nov 2010 02:45 #83539 by VEGA
Οκ,καλα ολα αυτα και αξιζει σαν συναυλια,αλλα καλως η κακως χωρις τον Ξυδούς δεν ειναι ξανα το ιδιο...

More
29 Apr 2011 14:45 #92673 by RamayaGr
Replied by RamayaGr on topic Armin Only In Greece 2011
Κάποτε ήταν 8 Ιουνίου του 2008..

Εκείνη την ημέρα αποφάσισα μαζί με δύο φιλαράκια και με την αμέριστη συμπαράσταση πολλών άλλων, να φτιάξουμε ένα fan club ελληνικό για τον Νο1 dj στον κόσμο, τον γνωστό και μη εξαιρετέο Armin van Buuren.

Η ονομασία που του δώσαμε αρχικά, ήταν ''ARMIN VAN BUUREN @ GREECE''. Μετά από μερικές βδομάδες (που να ξέραμε...), αλλάξαμε την ονομασία σε ''ARMIN VAN BUUREN [ARMIN ONLY] @ GREECE''. Πείτε το όνειρο, πείτε το φιλοδοξία, πείτε το τρέλα, πείτε το όπως θέλετε. Όπως και να ονομάσουμε αυτή τη κίνηση, το θέμα είναι ότι έχουμε ΕΜΕΙΣ τη δυνατότητα, είτε λεγόμαστε μέλη, είτε διαχειριστές, είτε ότι άλλο, να μετατρέψουμε το τίτλο αυτό σε πραγματικότητα.

Μέσα σε 3 χρόνια ύπαρξης αυτού του fan club, γίναμε σχεδόν 8,000 μέλη. Μπορούμε να τα τετραπλασιάσουμε μέσα σε 1 μήνα; Γιατί; Εξηγούμαι...

Η διοργανώτρια εταιρεία των ARMIN ONLY shows, έχει σαν βασική προϋπόθεση, να δείξουμε άμεσα και απτά επιχειρήματα ότι θέλουμε και ότι μπορούμε να στηρίξουμε ένα τέτοιο show. Θέλει να κινητοποιηθούμε ΟΛΟΙ, ΑΠΑΝΤΕΣ, να τετραπλασιάσουμε τα μέλη του συγκεκριμένου fan club, για να πει το τελικό οκ για τη διοργάνωση ενός ARMIN ONLY στην Αθήνα. Θεωρεί κριτήριο το facebook; ΝΑΙ, γιατί το βλέπει πια σαν εργαλείο δουλειάς.

Ξέρετε ότι ΠΟΤΕ σαν δημιουργός αυτού του fan club δεν έχω ζητήσει από κανένα να στείλει προσκλήσεις για να αυξηθούμε σαν αριθμός μελών. Τα 8,000 μέλη ήρθαν από μόνα τους. Το ζητάω για ΠΡΩΤΗ και για ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά.

Στείλτε προσκλήσεις παντού, είμαστε πολλοί, αλλά δεν το ξέρουμε. Κάντε το fan club να έχει μέσα σε 1 μήνα 40,000 μέλη και αναγκάστε τον Armin στο world tour του ARMIN ONLY να έχει μέσα και τη μαγική λέξη ATHENS.

Όπως καταλαβαίνει κανείς, περισσότερα δεν μπορώ να πω. Είναι η πρώτη φορά που γράφω κάτι τόσο σοβαρό. Κάνω την αρχή, κάντε τη συνέχεια.

Ευχαριστώ,
Μπειτε εδω για να γινει το ονειρο πραγματικοτητα : www.facebook.com/ArminOnlyAthens

More
29 Apr 2011 15:15 #92674 by eliminator
Ο καθενας για οτι αγαπαει αγωνιζεται... :icon applaud: Μπραβο μεγαλε σας ευχομαι να τα καταφερετε.

More
29 Apr 2011 18:00 #92680 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Armin Only In Greece 2011
Πραγματικά συγχαρητήρια παιδιά! Θα σας βοηθούμε, τουλάχιστον εγώ!

More
07 Feb 2012 18:32 #104581 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Για όποιους ενδιαφέρονται...ένα θέμα για τη μέγιστη metal μπάντα και το reunion τους που θα περάσει σε λίγους μήνες και απο εδώ!!

www.rockoverdose.gr/news_details.php?id=4116

More
02 Apr 2012 22:13 #106450 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Πλησιάζει η μέρα...Το νού σας!

[youtube:2io0n1ci]
[/youtube:2io0n1ci]

More
02 Apr 2012 22:18 #106451 by Παντελής Δασκαλέλος
Ποτέ δεν ήταν μέσα στις ιδιαίτερες προτιμήσεις μου, κυρίως λόγω των φωνητικών αλλά παρόλα αυτά τους σέβομαι απεριόριστα ως μπάντα.

More
02 Apr 2012 23:20 #106456 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Εντάξει προφανώς ο καθένας έχει προσωπικά γούστα, αλλά το ότι είναι μεγάλοι μουσικοί νομίζω είναι προφανές. Εμένα είναι στις 5 πιο αγαπημένες μπάντες χαλαρα!