Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Hateful Eight - Quentin Tarantino (Οι μισητοί οκτώ)

More
11 Jan 2016 20:38 #175187 by jimbl

Χτες είδα την νέα ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο με τίτλο ''Οι Μισητοί Οκτώ''. Όπως συμβαίνει πάντα με τον Ταραντίνο, καταπληκτικοί διάλογοι, εκπληκτικές ερμηνείες απο ένα ιδιαίτερο καστ. Ξεχώρισαν ο Σαμιουελ Τζακσον και ο Τιμ Ροθ, ο Κερτ Ράσελ επίσης ξεχωριστός (είχαμε να τον δούμε και σε ταινία εδω και χρόνια). Ο Μάντσεν έπαιξε τον κλασικό χαρακτήρα που παίζει πάντα: Τον σκληρό τύπο που δεν μιλάει πολύ αλλά έχει πάντα υφάκι "Don't mess around with me''. Παρότι οι φόνοι ήταν λιγότεροι απ'ότι στο Django η το Kill Bill, ήταν πολύ πιο βίαιοι και gory. Γενικά όμως έχω αρχίσει να βαριέμαι αυτή τη θανατολαγνεία του Ταραντίνο και νομίζω ότι πλέον το κάνει για shock value, και όχι επείδη πάει κόντρα στην νόρμα των ταινιων με αυτοκολλητακι PG-13. Ωστόσο, την ταινία "έσωσε" το σασπένς, οι διαφορετικοί χαρακτήρες που συγκρούονται και το κατάμαυρο χιούμορ των διαλόγων.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΜΩΣ!!! Η ταινία είναι σκληρή. Αν είσαι αδύναμος χαρακτήρας, θα σε ταράξει και θα σε ενοχλησει. Γενικά προετοιμάσου για μεγάλο σοκ, οσο ανθεκτικός και να είσαι.

TL;DR Η ταινία είναι καλή. Οι φαν του Ταραντίνο θα την λατρεψουν, στους απλούς θεατές θα αρεσει και οι νορμαλ άνθρωποι θα σιχαθούν τη ζωή τους. ;)

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jan 2016 22:43 - 11 Jan 2016 22:43 #175205 by George Vamvakidis
Προσωπικά θα την δώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι έχω βαρεθεί τα τελευταία χρόνια να βλέπω τον Ταραντίνο να αντιγράφει τους John Carpenter, Sergio Leone και Akira Kurosawa. Πέταει δέκα κιλά σπλάτερ απο πάνω, βάζει και το κλασικό του τρελό χιούμορ και voilà.
Δυστυχώς δεν πρόκειται ποτέ ξανά να βγάλει αριστουργήματα όπως τα Reservoir Dogs και Pulp Fiction. Και πρέπει να αρχίσει να το πέρνει χαμπάρι και ο ίδιος.
Last edit: 11 Jan 2016 22:43 by George Vamvakidis.

More
11 Jan 2016 23:56 #175221 by jimbl
Εσυ λες "αντιγράφει", άλλος λεει "εμπνέεται". Υποκειμενικός ειναι ο κινηματογράφος! Δεν νομιζω πάντως οτι "κλέβει" μιας και καθε ταινία του εχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που δεν τα βρίσκεις άλλου. Πάντως, όσο και να τον εχω βαρεθεί, ομολογώ πως αποτελεί ευχάριστη ανατρεπτική ανάπαυλα σε εναν χώρο που μαστίζεται απο την πολιτικη ορθότητα, κάτι που φαίνεται απο το ποσοστό action movies με pg 13 αυτοκολλητακι. Και εγω ομως συμφωνώ οτι εχει χάσει το παλιο του στιλ.

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

More
12 Jan 2016 00:29 - 12 Jan 2016 00:59 #175226 by George Vamvakidis
Κοίτα, όλοι εμπνέονται, αντιγράφουν και γενικά πέρνουν κάποιες βασικές αρχές και ιδέες που δίδαξαν οι προγενέστεροι τους και χτίζουν επάνω σε αυτές προσθέτοντας τις δικές τους ιδέες και την δική τους οπτική γωνία σε ένα σενάριο. Έτσι δημιουργούνται και καινούργιες “σχολές”. Είναι η λογική εξέλιξη και αυτό που λέμε πρόοδος, όχι μόνο του κινηματογράφου, αλλά και του Gaming παραδείγματος χάριν. Απλά ο Ταραντίνο για το επίπεδο του, θεωρώ ότι το έχει παρακάνει. Αναμασά τα τελευταία χρόνια τις ίδιες ιδέες, χωρίς να φέρνει κάτι καινούργιο στον χώρο και κουράζει.
Last edit: 12 Jan 2016 00:59 by George Vamvakidis.