Γιατι εσυ εβαλες φωτο?????
καλα πλακα κανω
Λοιπον και εγω μαζευω βινυλια.Προσπαθω να μαζεψω βασικα σε καλη ποιοτητα γιατι το μεγαλυτερο μειον των βιυλιων ηταν η ευκολη φθορα τους.Οσο τους ακους τοσο χαλα ο ηχος (μειον και χωρος τους,.γιαυτο στο τελος και ηρθε το cd ) .Βεβαι αν βρεθει σε καλη τιμη βινυλιο που να ειναι καπως μεταχειρισμενο θα το παρω (vg+ κατασταση).Aπο ebay Κυριως αγοραζω,Αλλα εχω βρει και καποια απο καταστημα Ναυαρινου εδω θεσσαλονικη και φυσικα και Μοναστηρακι Αθηνα.
Φυσικα ο ηχος του ειναι πολυ καλυτερος απο του cd .Δεν το συζητω καν αυτο.Εχω ακουσει Background ηχο σε τραγουδι βινυλιου (welcome to the jungle ) που στο cd Ποτε δεν ειχα καταλαβει.Ισως ενας λογος που βγαζουν ξανα βινυλια και εχει ανεβει η πωληση τους εκτος απο την πειρατεια να ειναι και η ποιοτητα toy ηχου .
Εχω καμποσους δισκους.καπου 40 πρεπει να ειναι.δεν τους εχω μετρησει .Απο acdc Metallica, Guns N roses, Rolling Stones, Michael Jackson, Elvis, Bon Jovi, Queen, Δαντη, Doors και σορρυ αν ξεχασα κατι.Αυτα.Ολοι δισκοι εκτος απο καποια λιγα single
Αγαπημενος ειναι ο Michael Jackson ομως και αγαπημενος δισκος το dangerous (μαζι με το appetite for destruction των Guns)