Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game Changer: Η ταινία του Grand Theft Auto

More
22 Apr 2015 19:07 #159691 by Μάνος Γρυπάρης

Ερχεται στο BBC. Θα πρωταγωνιστεί ο Daniel Radcliffe, γνωστός και ως Harry Potter που θα υποδύτεαι τον συνιδρυτή της Rockstar. Ο Jack Thompson, ένας δικηγόρος που υποδύεται ο Bill Paxton, θα προσπαθεί να απαγορεύσει το παιχνίδι.

Διάρκεια: 90'.
Τα γυρίσματα ξεκινούν σε λίγες μέρες στη Νότια Αφρική.

Το σκηνοθετεί ο Owen Harris (τηλεοπτική σειρά Misfits), σε σενάριο του James Wood (Rev.).

Επιτέλους ταινία για το GTA. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Βέβαια θα προβληθεί πιθανότατα στο BBC , για κινηματογράφο δεν γνωρίζουμε ακόμη. Σίγουρα όμως θα την δούμε όπως και να έχει.

Ο Daniel Radcliffe σε τελείως ξεχωριστό ρόλο. Για να δούμε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Apr 2015 19:42 #159694 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Θα είναι ένας ρόλος - πρόκληση για τον Radcliffe, ο οποίος θα πρέπει να πείσει ως συνιδρυτής της Rockstar. Γενικότερα, είναι περισσότερο performer παρά ηθοποιός, χωρίς καμία διάθεση μηδενισμού, γιατί αγαπάμε Χάρι Πότερ.

More
22 Apr 2015 20:03 #159695 by Αγησίλαος Σιντόρης
Εγω οπως εγραψα και στην ειδηση δεν φοβαμαι τοσο τον Radcliffe αλλα το πως θα εξελιχθει το ολο θεμα και τι επιπτωσεις θα εχει στο να βγει μια ταινια για το gta.Kαι δεν εννοω για τον gamer ο οποιος ξερει περι τινος προκειται αλλα εννοω για τον μεσο μη gamer που θα δει την ταινια και θα βαλει διαφορα στο μυαλο του..Θα δειξει...

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
22 Apr 2015 22:51 #159703 by Georgios Manolis

Agisilaosss wrote: Εγω οπως εγραψα και στην ειδηση δεν φοβαμαι τοσο τον Radcliffe αλλα το πως θα εξελιχθει το ολο θεμα και τι επιπτωσεις θα εχει στο να βγει μια ταινια για το gta.Kαι δεν εννοω για τον gamer ο οποιος ξερει περι τινος προκειται αλλα εννοω για τον μεσο μη gamer που θα δει την ταινια και θα βαλει διαφορα στο μυαλο του..Θα δειξει...

Ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ μόλις διάβασα την είδηση αλλά προσπαθώ να το βλέπω απο τη θετική του πλευρά.Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που έχουν ανοιχτό μυαλό και μπορούν να το λάβουν το μήνημα.Το θέμα είναι πόσοι είναι αυτοί........

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
23 Apr 2015 00:15 #159705 by Αγησίλαος Σιντόρης

the_prophet1987 wrote:

Agisilaosss wrote: Εγω οπως εγραψα και στην ειδηση δεν φοβαμαι τοσο τον Radcliffe αλλα το πως θα εξελιχθει το ολο θεμα και τι επιπτωσεις θα εχει στο να βγει μια ταινια για το gta.Kαι δεν εννοω για τον gamer ο οποιος ξερει περι τινος προκειται αλλα εννοω για τον μεσο μη gamer που θα δει την ταινια και θα βαλει διαφορα στο μυαλο του..Θα δειξει...

Ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ μόλις διάβασα την είδηση αλλά προσπαθώ να το βλέπω απο τη θετική του πλευρά.Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που έχουν ανοιχτό μυαλό και μπορούν να το λάβουν το μήνημα.Το θέμα είναι πόσοι είναι αυτοί........

Δεν ξερω ρε συ και δυστυχως,δεν ξερω πως να με χαρακτηρισω,αλλα εχω την κακη συνηθεια να τα μεταφερω ολα στην χωρα μας.(μιας και για την ωρα εδω ζουμε),ειναι σαν να κανω εικονα αυριανη εκπομπη στην ΝΕΡΙΤ με καλεσμενο τον Μανο να τον ρωτανε αν και γιατι παιχνιδια σαν το GTA επηρεαζουν τοσο πολυ κοσμο και γιατι εχουν τετοια απηχηση,αν ειναι αυτα που οδηγουν την νεολαια στην πορνεια και στα ναρκωτικα και στις ληστειες των τραπεζων που γινονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και αν θα πρεπει να μπουνε μετρα για την αγορα τετοιων παιχνιδιων.Και απο απεναντι εναν Μανο να προσπαθει οσο πιο κοσμια γινεται να τους πεισει οιτ δεν ειναι ελεφαντας που λεει και το ανεκδοτο.ΚΑΙ το πιο τραγικο απο ολα στην εικονα απο κατω παντα θα υπαρχει μια λεζαντα " Γκανγκστερ τα νεα προτυπα των παιδιων μας"
"Σκοτωστε,ληστεψτε γινατε πλουσιοι " Και αλλα τετοια λαικιστικα..Ελπιζω απλα κατι τετοιο να ειναι στο μυαλο μου...

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller