Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Agisilaosss wrote: Εγω οπως εγραψα και στην ειδηση δεν φοβαμαι τοσο τον Radcliffe αλλα το πως θα εξελιχθει το ολο θεμα και τι επιπτωσεις θα εχει στο να βγει μια ταινια για το gta.Kαι δεν εννοω για τον gamer ο οποιος ξερει περι τινος προκειται αλλα εννοω για τον μεσο μη gamer που θα δει την ταινια και θα βαλει διαφορα στο μυαλο του..Θα δειξει...
Δεν ξερω ρε συ και δυστυχως,δεν ξερω πως να με χαρακτηρισω,αλλα εχω την κακη συνηθεια να τα μεταφερω ολα στην χωρα μας.(μιας και για την ωρα εδω ζουμε),ειναι σαν να κανω εικονα αυριανη εκπομπη στην ΝΕΡΙΤ με καλεσμενο τον Μανο να τον ρωτανε αν και γιατι παιχνιδια σαν το GTA επηρεαζουν τοσο πολυ κοσμο και γιατι εχουν τετοια απηχηση,αν ειναι αυτα που οδηγουν την νεολαια στην πορνεια και στα ναρκωτικα και στις ληστειες των τραπεζων που γινονται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ και αν θα πρεπει να μπουνε μετρα για την αγορα τετοιων παιχνιδιων.Και απο απεναντι εναν Μανο να προσπαθει οσο πιο κοσμια γινεται να τους πεισει οιτ δεν ειναι ελεφαντας που λεει και το ανεκδοτο.ΚΑΙ το πιο τραγικο απο ολα στην εικονα απο κατω παντα θα υπαρχει μια λεζαντα " Γκανγκστερ τα νεα προτυπα των παιδιων μας"the_prophet1987 wrote:
Agisilaosss wrote: Εγω οπως εγραψα και στην ειδηση δεν φοβαμαι τοσο τον Radcliffe αλλα το πως θα εξελιχθει το ολο θεμα και τι επιπτωσεις θα εχει στο να βγει μια ταινια για το gta.Kαι δεν εννοω για τον gamer ο οποιος ξερει περι τινος προκειται αλλα εννοω για τον μεσο μη gamer που θα δει την ταινια και θα βαλει διαφορα στο μυαλο του..Θα δειξει...
Ακριβώς αυτό σκέφτηκα κι εγώ μόλις διάβασα την είδηση αλλά προσπαθώ να το βλέπω απο τη θετική του πλευρά.Υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που έχουν ανοιχτό μυαλό και μπορούν να το λάβουν το μήνημα.Το θέμα είναι πόσοι είναι αυτοί........