Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Supernatural

More
25 Oct 2014 12:45 - 25 Oct 2014 12:46 #150795 by Donnie Darko
Supernatural was created by Donnie Darko

Το Supernatural είναι μια Αμερικάνικη τηλεοπτική σειρά περιπέτειας, τρόμου, με αρκετές κωμικές και δραματικές σκηνές, αλλά με κυρίαρχο θέμα το υπερφυσικό, η οποία έκανε το ντεμπούτο της στις 13 Σεπτεμβρίου 2005 στο κανάλι The WB .Το WB έκλεισε το 2006, και εξελίχθηκε σε "The CW", με τη σειρά να προβάλλεται εκεί μέχρι σήμερα.
Στην Ελλάδα, τα δικαιώματα της σειράς τα έχει η συχνότητα του Star Channel.
Ο Σαμ και ο Ντιν Γουίντσεστερ μεγαλώνουν από μικροί με τον πατέρα τους Τζον, περιφερόμενοι από πόλη σε πόλη, μένοντας σε ξενοδοχεία, ενώ την παιδική τους ηλικία την πέρασαν, αλλάζοντας συνεχώς σχολεία και μένοντας αρκετές φορές μόνοι τους ή σε φίλους του πατέρα τους. Μαθαίνουν να κλέβουν για να επιβιώσουν, να κάνουν απάτες με πιστωτικές κάρτες, ο οποίος είναι ο καλύτερος τρόπος να έχουν χρήματα, αλλά και να κερδίζουν μετρητά σε τυχερά παιχνίδια. Συνήθως τρώνε έτοιμα φαγητά και συχνάζουν σε μπαρ και στριπτιζάδικα.

Ανάλογα την υπόθεση που έχουν αναλάβει να λύσουν, μεταμφιέζονται σε πράκτορες του FBI, αστυνόμους, γιατρούς και διάφορα άλλα επαγγέλματα που τους εξυπηρετούν, ενώ είναι πολλές φορές στην λίστα των καταζητούμενων εγκληματιών, είτε για δολοφονίες, είτε για παραβίαση ξένης ιδιοκτησίας, είτε για βεβήλωση τάφων και διάφορα άλλα. Όπως ο πατέρας τους, έτσι κι αυτοί έχουν στη διάθεσή τους πληθώρα όπλων για διάφορα πλάσματα που συναντούν.
Ακόμα και τώρα αριθμεί 10 σεζόνς(!) όπου η 10η ξεκίνησε δυναμικά Spoilers δεν λέω γιατί θα βρώ τον μπελά μου :cheer: :cheer:

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)
Last edit: 25 Oct 2014 12:46 by Donnie Darko.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Oct 2014 13:16 #150801 by Νικολής Ασημάκης
Είμαι στα μισά της 6ης season και κάποια στιγμή θα το συνεχίσω. Πάντως μέχρι και την 5η season ήταν κορυφή. Και άκουσα πως μετά την 6η ξαναφτιάχνει. Είδωμεν.

More
25 Oct 2014 15:47 #150815 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic Supernatural
Την ξαναφτιάχνουν θα έλεγα αλλά απο το 7 και μετά ΕΠΟΣ απλά ;) ;) ;)

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)

More
05 Jan 2015 16:54 #155228 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic Supernatural

Τα σπάει.

More
05 Jan 2015 20:08 #155238 by Άγγελος Φασούλης
Κρίμα που τελειώνει... Ελπίζω να είναι καλό το spin-off