I am Groot...συγνώμη παρασύρθηκα.Για όσους δεν ξέρετε περί τίνος πρόκειται...ώρα να μάθετε...μιλάμε για τη νέα ταινία της marvel και κατά τη γνώμη μου μια από τις καλύτερες.Note ότι δεν έχω διαβάσει κανένα comic οπότε θα είμαι (λογικά) αντικειμενικός.Note2:Not a review.Suggestion.well forced suggestion..make that an order actually...
NO WARNING:NO SPOILERS AHEAD
Story
Οκ εδώ δεν υπάρχει ιδιαίτερη πρωτοτυπία...ένας main κακός,μερικοί ήρωες,αναμενόμενο plot twist.Η ταινία δεν θα σας κερδίσει με την πρωτοτυπία στην ιστορία αλλά στους χαρακτήρες.Αργότερα αυτό όμως.Η ιστορία ακολουθεί 5 χαρακτήρες που θα αναφέρω αργότερα στην προσπάθειά τους να πουλήσουν μια "μπάλα" και να πάρουν λεφτά.Ναι οι χαρακτήρες δεν προσπαθούν να σώσουν τον κόσμο δεν είναι ήρωες και αυτό μένει ακόμη και μετά το τέλος της ταινίας.Ο κακός μας θέλει φυσικά τί άλλο...να καταστρέψει τον κόσμο...οκ seems legit...εννοείται ότι ο παντοδύναμος εχθρός δεν θα μπει στην μάχη και θα στείλει άπειρα minions μέχρι να φτάσει προς το τέλος της ταινίας όπου θα παλέψει...για περίπου 10 λεπτά...maybe...το οποίο με απογοήτευσε να πω την αλήθεια...περισσότερη ώρα πήρε στους χαρακτήρες να τον φτάσουν παρά να τον κερδίσουν.
Χαρακτήρες
I am Groot.Crap sorry...συγκεντρώσου Νίκο!!Εδώ είναι το δυνατό κομμάτι της ταινίας.Έχουμε:
Star Lord:Ένας γήινος με χάλια ψευδώνυμο,χάλια στολή,καμία δύναμη,Charlie Harper skills,και απίστευτο γέλιο.
Green Chick:Πιστέψτε με ούτε και εσείς θα θυμάστε το όνομα.(οκ τη λένε Gamora,thanks google).Anyway.Είναι εξωγήινη(όπως σχεδόν όλοι στην ταινία),πράσινη,εξαιρετική στο dual wield και το ρομάτζο της ταινίας αφού καθόλη τη διάρκεια της ταινίας φλερτάρει με τον star lord αλλά(WARNING:small spoiler alert) "no pork was included in this film(thank god..!)"
Ντραξ:Τον Ντραξ θα τον θυμάστε ως Drugs σε όλη την ταινία.Μπρατσομένος,μπλε(και ναι είναι καταραμένο μπλε το χρώμα του όχι πράσσινο!),αστεία χαζός,και παρά τα μπράτσα αρκετά αδύναμος.Κατευθύνεται με οδηγό την εκδήκηση(like every movie or game character ever made) αλλά αλλάζει γνώμη στην πορεία...και ξαναλλάζει...τελικά κυκλοθυμικός είναι μάλλο...ή μήπως όχι...;
Rocket:οκ το όνομα είναι χάλια.Δημιουργήθηκε με πειράματα και είναι ένα πανέξυπνο και απίστευτα αστείο ρακούν που μιλάει.
Groot:I am Groot...
όλοι οι χαρακτήρες είναι απίστευτα διασκεδαστικοί και εξαιτίας αυτού ακόμα δεν μπορώ να διαλέξω αγαπημένο...
Stan Lee
ερώτικά!Θέλω να σου κάνω ερώτι-sorry πάμε πάλι..
το περιμένατε..εντάξει...ο πιο αναμενόμενος χαρακτήρας εμφανήστικε νωρίς και ξεμπερδέψαμε..Ι am Groot..for god's sake Νίκο!
Γενικά
Το καλύτερο στην ταινία είναι ο τρόπος που κατάφερε να μην μας κάνει να βαρεθούμε.Εκεί που μιλάνε και περιμένεις λίγο exposition και εξερεύνηση χαρακτήρων σου πετάει δράση και αστεία.Εκεί που είναι μες τη δράση και περιμένεις σφαγή σου βάζει αστείο...και πιστέψτε με θα γελάσετε αρκετά σε αυτή τη ταινία.Με την κυρίως δράση να εκτειλήσεται στο τελευταίο κομμάτι της ταινίας οι υπόλοιπες ήταν το ίδιο καλές και σχεδόν ποτέ αναμενόμενες.
Μία από της καλύτερες ταινίες της mavel και σε βαθμούς Stan Lee σίγουρα παίρνει 9/10.
Ήταν μπομπάτη!(θα καταλάβετε αν τη δείτε με μετάφραση τί εννοώ)