Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

One Piece! (Καπετάνιος Ντρέηκ)

More
10 Apr 2007 16:40 #29908 by Nikos
Εχει καναδυο χρονια που επαιζε στο αλτερ μια σειρα με τον Καπετανιο Ντρεικ... το λαστιχενιο παιδι και τους φιλους του..... Μηπως ξερει κανεις απο που μπορω να κατεβασω επεισοδια του????

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Apr 2007 16:44 #29909 by Χριστόφορος
Τι μου θύμισες τώρα...θυμάμαι που το έβλεπα πιο μικρός τα ξημερώματα χωρίς καν να ξέρω τι είναι τα anime...όσο για το που θα βρεις τα επεισόδια...δεν έχω ιδέα...

PSN: personGR

More
10 Apr 2007 17:10 #29910 by Nikos
den kserei kaneis???

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
10 Apr 2007 17:59 #29914 by a Guest
Εδω ρε στον Guru!!
Λοιπον η σειρα λεγεται ONE PIECE προσωπικα εχω φαει τρελη ποροση βλεπω σαν βλαμενο συνεχεια.Φυσικα μπορεις να την κατεβασεις απο το irc.rizon
στο room των Κaizoku-fansubs

Πηγαινε www.kaizoku-fansubs.com κ εχει οδηγιες.Αυτοι εχουν βγαλει μεχρι το επεισοδιο 220 απο κει και περα μπορεις να τα κατεβαζεις με τορεντ τωρα εχει βγει το 304 αν θυμαμαι καλα!!!

οποτε καλο downl :D

More
10 Apr 2007 23:18 #29924 by Mitropoulos Kostis
Το επόμενο θα βγεί στις 15 του Απρίλη. Δηλαδή το # 305.
προσωπικά τα έχω κατεβάσει

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
11 Apr 2007 00:58 #29928 by a Guest
εγω εχω μεχρι το 300 κ εχω δει μεχρι το 225.Νταξει το ανιμε τα σπαει αγρια αλλα τωρα που κοντευει να φτασει το manga στα επεισοδια το κοβουνε οσο μπορουνε του βαζουν κανα φιλερ γιατι δεν βγαινουν οι αναλογιες

More
11 Apr 2007 01:12 #29929 by Γιώργος Πάσχος
Πω πω, όντως έπος το anime, δυστυχώς όμως στο alter τα έβαζε όπως να 'ναι τα επεισόδια απο κάποιο σημείο και μετά και έχασα τη σειρά. Μπορεί να την κατεβάσω τώρα που μου τη θυμήσατε. Να στε καλά :wink:

More
01 Feb 2009 21:18 #50252 by Milkman14
Ρε παιδια να σας πω, πως γινεται αυτος ο ανθρωπος(Eiichiro Oda) να συνεχιζει να γραφει μετ' μανιας,αυτο το αριστουργημα που λεγεται ONE PIECE?δεν εχει βαρεθει ακομα?Εχει φτασει 386 επεισοδιο και συνεχιζει....
Μεχρι ποσα επεισοδια θα φτασει κατα τη γνωμη σας???

More
01 Feb 2009 23:44 #50256 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Θα σου πω τα γεγονοτα οχι τη γνωμη μου. Αυτο που εχει πει ο Οda ειναι πως το Onepice θα εχει καπου 500 επεισοδια καθαρου ανιμε. Δηλαδη με τα fillers περιπου 600-650. Μην ανυσηχεις. Εχει μαλλον ακομα. :D

Happy?

More
10 Feb 2009 15:06 #50437 by nick_name
Εγω τοτε θα σου πω τιν γνωμη μου!λεω οτι δεν πρεπει να τελειωσει ΠΟΤΕ!!!ΠΟΤΕ!!!!ειναι το καλυτερο που υπαρχει σε ολο το συμπαν!!!!!oooiiiii sanji MEJIIIIIII