Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Indomidable: Τα Χρονικά του Δρακοφοίνικα

More
17 Sep 2013 14:57 - 14 Feb 2016 06:25 #132303 by Μάνος Γρυπάρης
Την Κυριακή στις 22 του μήνα, στις 22:30, στις Νύχτες Πρεμιέρας (στον Κινηματογράφο Αττικόν στην οδό Σταδίου στην Αθήνα), θα δούμε επιτέλους την πρώτη Ελληνική fantasy ταινία.

Πραγματικά πολύ αξιόλογη προσπάθεια! Καιρός ήταν, γιατί είχαμε...πήξει από τις κοινωνικές σαβούρες των τελευταίων δεκαετιών. Μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες πρωτότυπες ιδέες!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 14 Feb 2016 06:25 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Sep 2013 15:43 #132304 by Βασίλης Καμακάρης
Να στο πω έτσι ο Ελληνικός κινηματογράφος έχει πεθάνει και τον αποτελείωσαν με "τον κυνόδοντα" και με ταινίες τύπου "ότι του φανεί του λωλοστεφανή" με μπόλικη δήθεν κουλτούρα. όποτε δεν είμαι ανοιχτός σε κάτι τέτοιο άμα τύχει να το πάρω στα χεριά μου θα το δω.

More
18 Sep 2013 00:14 - 14 Feb 2016 06:17 #132337 by Μάνος Γρυπάρης
Είναι επαγγελματική δουλειά και ταυτόχρονα δεν έχει αργόσχολη σκηνοθεσία! Είναι νέοι ηθοποιοί που το χρηματοδοτούν από την τσεπούλα τους! Μιλάμε για ανεξάρτητη προσπάθεια. Δες εδώ:

[youtube:h9gqb08z]
[/youtube:h9gqb08z]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 14 Feb 2016 06:17 by Μάνος Γρυπάρης.

More
18 Sep 2013 00:32 - 14 Feb 2016 06:17 #132341 by Σπύρος
Replied by Σπύρος on topic Indomidable
Ο Κυνόδοντας κατ εμέ ήταν εξαιρετική ταινία και ίσως το μοναδικό εξαγόμενο έργο τα τελευταία χρόνια. Όσον αφορά τον Αδάμαστο θα το δω αλλά δε περιμένω και πολλά (από όσα είδα στο τρέιλερ), θα το δω πιο πολύ γιατί ο Ρούμπους γουστάρει γενικά και μπας και γίνει κάποια μεγάλη παραγωγή κάποια στιγμή με έναυσμα αυτό.
Last edit: 14 Feb 2016 06:17 by Μάνος Γρυπάρης.

More
18 Sep 2013 01:24 #132355 by Νικολής Ασημάκης
Δυστυχώς είναι αργά η προβολή και δεν θα μπορέσω να πάω. Ελπίζω να την ξαναπαίξει και αλλού.

More
25 Sep 2013 15:02 #132724 by Αντώνης Κονδύλης
Ελπίζω για όποιους την χάσανε να υπάρξουν και άλλες μέρες,είναι κρίμα να χάνονται τέτοιες τίμιες δουλειές.

More
25 Sep 2013 16:08 #132735 by Χριστιάνα Θάνου
Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να πάω αλλά θα ήθελα σίγουρα να κυκλοφορήσει σε DVD να το δω. Επιτέλους και κάποιοι που σκέφτονται και τίποτα άλλο εκτός από ταινίες με δράμα, ναρκωτικά και ερωτικές σκηνές.

More
27 Aug 2015 16:34 #168109 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
(Μία από τις περιλήψεις ταινιών που είχα δημοσιεύσει στο παλιό μου blog).

Ο Ντράγκαρ, ένας σκλάβος και μονομάχος για τη διασκέδαση της Αυτοκρατορίας, θα τραβήξει την προσοχή τής Βαλέριας, κόρης τού Ακιλόνιου, Στρατηγού τής Αυτοκρατορίας. Η Βαλέρια θα θελήσει να τον αγοράσει, αλλά ο Ντράγκαρ θα καταφέρει να το σκάσει, παίρνοντας για όμηρο την Βαλέρια. Αυτό θα προκαλέσει την οργή τού Ακιλόνιου, όπως και του γιου του, ονόματι Οκτάβιος, οι οποίοι θα οργανώσουν ένα ανθρωποκυνηγητό με τη βοήθεια του ιχνηλάτη Φάλκο και διαφόρων μισθοφόρων. Ο Ντράγκαρ όμως είναι αποφασισμένος να μην παραδοθεί γιατί θέλει να γυρίσει πίσω στο χωριό του και στη γυναίκα του, στο οποίο χωριό του όμως έχουν αλλάξει πολλά από την εποχή που πιάστηκε σκλάβος.

Η βαθμολογία που αξίζει να πάρει είναι 4/5. Μόλις έμαθα για τη δωρεάν προβολή τής ταινίας στο Comicdom, άδραξα αμέσως την ευκαιρία και πήγα να την παρακολουθήσω, κάτι που όπως αποδείχτηκε, ήταν πολύ έξυπνο από μέρους μου. Ο Αδάμαστος είναι η πρώτη ελληνική ταινία επικής φαντασίας. Οι δημιουργοί τής ταινίας απέδειξαν ότι ακόμα και αν το μπάτζετ είναι ελάχιστο, όλα μπορούν να γίνουν με μεράκι και μπόλικη φαντασία. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ, το οποίο έχει γράψει ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Γιάννης Ρουμπούλιας. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να συγκρίνουμε την ταινία με τα αμερικάνικα μπλοκμπάστερ που βγαίνουν κάθε λίγο και λιγάκι στο Hollywood, λόγω της τεράστιας διαφοράς μπάτζετ και εμπειρίας πάνω στο συγκεκριμένο είδος ταινιών. Βέβαια, για να πω την αλήθεια, προτιμώ τη συγκεκριμένη ταινία από πολλές άλλες που βγαίνουν κάθε τρεις και λίγο στο Hollywood, που έχουν μόνο σκοπό το χρήμα και είναι γεμάτες με ειδικά εφέ για να καλύψουν την απουσία σεναρίου. Χωρίς υπερβολική σοβαροφάνεια, με πολλές διασκεδαστικές ατάκες, ψαγμένους διαλόγους, επικές μάχες, με μαγεία, και ένα παράξενο μαραφέτι, η ταινία είναι ό,τι ακριβώς ψάχνουμε στην Ελλάδα - ίσως όχι ό,τι θα ψάχνανε στο Hollywood, αλλά σίγουρα ό,τι θα ζητούσαμε εδώ πέρα από μία ταινία επικής φαντασίας. Σίγουρα πρέπει να στηρίζουμε τέτοιες ελληνικές προσπάθειες και να ελπίζουμε ότι αυτή η ταινία ήταν η αρχή της αναγέννησης του ελληνικού κινηματογράφου.

More
27 Aug 2015 16:44 #168111 by Νικολής Ασημάκης
Την έχω σε DVD και τη βαθμολόγησα με 7/10 (7μιση κανονικά) στο IMDB. Πολύ καλή δουλειά για το μηδαμινό budget της.

More
27 Aug 2015 16:49 #168112 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
Ακριβώς. Και δεδομένου τού ότι ο Γιάννης Ρουμπούλιας εξερεύνησε αχαρτογράφητα νερά (εννοώ ότι είναι η πρώτη ελληνική ταινία επικής φαντασίας), είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να φτιαχτεί. Αν και, για να πω την αλήθεια, το περίεργο μαραφέτι μού φάνηκε λίγο αχρείαστο, αλλά τέλος πάντων. :P