Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Chojin Locke - Psychic Powers Then and Now

More
05 Jun 2006 19:25 #14201 by Panagiotis Koutelidakis
Χμμ... Καλά που τ' ανέφερες:

Το Lensman βασίζεται σε σειρά νουβελών ΕΦ (Sci-Fi) που δυστυχώς δεν έχω διαβάσει και η οποία καταπιάνεται, ακριβώς με αυτό το θέμα.

Το Kaze no Tani no Naushika (να τ' αναφέρουμε, ωρέ!), αγγλιστί Nausica

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jun 2006 19:44 #14321 by Anestis Zioulis
To nausicaa den to prolaba na to dw sthn tv.. tote den iksera kan ton hayao miyazaki.. kai kata tyxh me rwthse enas filos mesw irc mia mera.. an to exw dei. Etsi ksekinhse h periergia mou kai katebasa arketes apo tis taineies tou miyazaki.. gia mena o typos den pianete.. BEST EVER mexri twra.. kai nomizw mou leipoun kapoies taineies tou, kapoia stigmh tha brw olh thn sylogh na thn agorasw. Eixa dei epishs kai amv(anime music video) me thema tis taineies tou.. apla koryfh.

WoW @ LB horde Sarkoforos
www.worldofwarcraft.gr (hellenic fan site)

More
07 Jun 2006 04:06 #14339 by Panagiotis Koutelidakis
Το ενδιαφέρον είναι ότι το Studio Ghibli έχει βγάλει και video clip για το κομμάτι On Your Mark! Ναι, δε σας κάνω πλάκα!

Το γέλιο μ' εμένα είναι ότι, όταν ψάχνω παθιασμένα για κάτι, πέφτω επάνω του πάντα μετά από καιρό, όπως, ας πούμε, όταν έψαχνα το The Return to Innocence των enigma και μου το έβαλε ένας φίλος μου να το ακούσω όταν ξεκίνησα να του λέω την ιστορία για να χαλαρώσω, προτού καν του πω ποιό κομμάτι έψαχνα (τότε το είχ' ακούσει μόνο από το διαφημιστικό της Greenpeace).

Έτσι κι εδώ, είχα πάρει τηλέφωνο σε τηλεοπτικούς σταθμούς, ρώτησα αν το είχαν 2-3 videoclub (τότε δεν ήμουν μέλος, άλλωστε, σε πολλά), αλλά τίποτα· αναγνωρίζω κάτι γνωστό στο σχέδιο του Mononoke Hime (Princess Mononoke), αλλά ψάχνω για το ίδιο στο δίκτυο χωρίς να δώσω σημασία. Κάνοντας μιαν αναζήτηση στο Internet, ότι είχα πρωτοβάλει σπίτι μου και είχα, επιτέλους, την άνεση να βλέπω ότι ήθελα, πέφτει στα μάτια μου ο δικτυακός τόπος: www.nausicaa.net/ και, πιό συγκεκριμένα, η φράση "Valley of Wind," όπου και τα έχασα! Άνοιξα τη σελίδα, και είδα τη Ναυσικά πάνω στο mehve... :heart:

More
07 Jun 2006 12:55 #14353 by Κώστας Παραδιάς
Μου θυμίζει εκείνη τη φορά που έψαχνα να βρω μια καλή ταινία που δε θυμάμαι το όνομα και το έψαχνα απεγνωσμένα, μάλιστα το είχα δει μικρός, αλλά δε θυμόμουν ΠΟΤΕ το όνομα. Το βρήκα τυχαία μια φορά σε ένα βίντεοκλαμπ.

Η βλακεία είναι ότι το ξέχασα πάλι.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
16 Jul 2006 00:12 #16940 by a Guest
Replied by a Guest on topic Chojin Locke - Psychic Powers Then and Now
Πρέπει να ήμουν απο τα λίγα άτομα σε αυτή τη χώρα που δεν έπιανε Jouniors. Anyway, εγώ τον Λοκ τον είχα δει πρωτη φορά στα 6 μου, όταν το νοίκιασα απο το videoclub της γειτονιας. Απο τοτε απέκτησα ενα κάποιο ψυχολογικό (η ελληνική μεταγλώτιση ήταν κάπως τρομαχτική), οπότε δεν ήθελα να ξέρω ότι το είδα. Μετά βέβαια απο πολλά χρόνια κι ενήλικη πια γνώρισα τον αγαπητό Bak(um)a-dono ο οποίος προσφέρθηκε να με απαλάξει απο τις κακές αναμνήσεις. Το ξαναδα λοιπόν αυτη τη φορά με αγγλικό dub, αλλά η ανατριχίλα του ελληνικού παραμένει μπορώ να πω...
Οπότε με υπερηφανεια μπορω να δηλώσω ότι ... είμαι η Χαρα και είμαι καλα!!!

More
16 Jul 2006 13:31 #16948 by ghost dog
Τρελό anime για την εποχή του, τόσο gore ήταν η πρώτη φορά που είχα δει σε "παιδικό" και είχα κουφαθεί τελείως

--=GhostDog=--

More
16 Jul 2006 16:32 #16955 by Panagiotis Koutelidakis
Παιδιά, σαν εμένα τίποτα: πρώτο anime που είδα κατά τύχη (δεν μπορούσε να με προσέξει η μάνα μου εκείνην την ώρα επειδή πρόσεχε τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια μου και δούλευε ταυτόχρονα στο σπίτι) ήταν όταν με άφησε για λίγο με το «παιδικό,» όπως διαφημιζόταν, Junior's κι έπεσα στο πολύ γνωστό: Gal Force. Enough said.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
16 Jul 2006 23:21 #16968 by a Guest
Replied by a Guest on topic Chojin Locke - Psychic Powers Then and Now
Καλά και το Gall Force ήταν ..πολύ χαρούμενο. Οτι έπρεπε να δει ένα μικρό παιδάκι. Το Andromeda Stories ήταν εκείνο με τα δύο δίδυμα αδερφια, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, που τα χώρισαν όταν ήταν μωρά γιατί μόνο το ένα μπορούσε να πάρει την εξουσία. Είχε πολύ ξενέρωτο τέλος.
Spoiler : Στο τέλος τα αδέρφια "ενώνονται" κι απο την "ένωση" τους δημιουργήθηκε το πρώτο κύτταρο που γέννησε τα όντα πάνω στη Γη.

More
17 Jul 2006 19:27 #16985 by Panagiotis Koutelidakis
Κοίτα, πάλι καλά η μάνα μου δεν ήταν ποτέ απρόσεκτη - μια φορά έγινε αυτό, γενικά είναι πολύ προσεκτική. Πάντως το συγκεκριμένο το ψάχνω για να το ξαναδώ, να το κρίνω, πλέον, σαν ενήλικος.

More
21 Jul 2006 00:20 #17084 by Michaelides Andreas
Όσο αφορά την Αθηνά που ρώτησε ο ghostdog, αυτή έπαιζε σε ένα γαλλικό καρτούν της ίδιας εποχής με ελληνικό τίτλο Shagma, που είχε να κάνει με ταξίδια στις εσωτερικές σφαίρες της Γης. Οι ήρωες ήταν ο Σπάρτακος, η Arcana (Αθηνά έγινε στο ελληνικό), ο Bob, Η Rebecca και οι Bik και Bak, οι οποίοι ταξίδευαν μέσα σε ένα sentient διαστημόπλοιο. Ο Γαλλικός τίτλος ήταν Les Mondes Engloutis (Οι Βυθισμένοι Κόσμοι).