Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μουσική: Γενική Συζήτηση

More
14 Jan 2010 13:14 #67917 by Βαλάντης
Όλα δεκτά..Σιγά και τι έκανε, έσφιξε κανα δυο ποτηράκια παραπάνω κι ανέβηκε να πάρει το βραβείο της..Μια χαρά χαβαλέ έκανε, την προτιμώ από 'κεινη την ξινομούρα την Τζολί που έχει συνέχεια φάτσα ''μου φάγανε τον γκόμενο''..Χαλαράαααααααααα..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jan 2010 13:37 #67919 by F33L
πρεπει να σταματησετε να ασχολειστε με Low life..
παιζει να το κανει και στα ψεματα επειδη εχει πεσει το cache της τελευταια..

More
14 Jan 2010 17:51 #67926 by Kostas Adamopoulos
Είναι κρίμα να καταντήσει έτσι μια υπέροχη τραγουδίστρια,όπως η Mariah...Την λυπάμαι γιατί μετά από τις επιτυχίες που μας χάρισε δεν μπορώ να την βλέπω σε τέτοια κατάσταση.. :(

More
05 Mar 2010 16:47 #69108 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Rock Therapy: Κόβοντας τα δόντια μας!

Στη νέα στηλη του RockLibrary.gr μπορειτε να διαβαζετε ολες τις εξελιξεις για το Nu-Metal, Post-Hardcore, Screamo και Pop-punk. Ολα τα συγκροτηματα που ξεσηκωνουν με τα φωνητικα τους, θα περνανε απο ακτινογραφιες, σε μια στηλη που δεν έχει περιστροφές και μασημενα λόγια. Το πρωτο θεμα είναι το ανερχόμενο συγκροτημα We Are The Ocean! Τελικα το οσα λεγονταν για το ονομα τους αληθευουν, ή τσαμπα πηραν το ρόλο των συνεχιστων των Alexisonfire; Μάθετε με κλικ στον τίτλο του αρθρου.

Αντε να κανουμε λιγο χαμο μεχρι να ερθουν οι Bullet For My Valentine, στις 24 Ιουνιου.

More
05 Mar 2010 18:07 #69109 by pReDiCtOR
Yeeea!
Sonisphere Festival 2010 for teh win !!!

More
14 Mar 2010 18:09 - 14 Feb 2016 05:12 #69316 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Πάνος Κιάμος, μετά από χρόνια παρουσίας στα αστέρια, ξεκινάει πλέον στο Posidonio. Και μαζί του έχει το νέο hit: Σφύριξα κι έληξες!

Επειδή ένα σωρό σταθμοί μας έχουν πρίξει βάζοντας το σποτάκι τους στο τραγούδι του, εμείς βρήκαμε την καθαρή έκδοσή του. Ιδού λοιπόν...

Ορισμένα από τα παλαιότερα hits.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 14 Feb 2016 05:12 by Μάνος Γρυπάρης.

More
20 Mar 2010 02:44 #69491 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Story of The Year: Η συνέχεια

Όλη η ανάλυση του νεου αλμπουμ του συγκροτηματος. Ειναι ενα απο τα πιο δυνατα CD της χρονιας! Σιγουρη αγορα μιας και ολα σχεδον τα κομματια μας βγαζουν απο τα ρουχα μας, με την καλη εννοια. Κλικ στον τιτλο για να διαβασετε το αρθρο

More
27 Mar 2010 19:29 #69843 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Επιστρεφουν οι Papa-Roach!

Ευχαριστα τα νεα για τους Papa Roach, οι οποιοι ετοιμαζουν νεα τραγουδια για το live cd τους. Click στον τιτλο για να διαβασετε αναλυτικα ολη την παραφιλολογια γυρω απ το ονομα τους.

More
31 Mar 2010 00:33 #69952 by Nikos Georgopoulos

Στο site του δηλωσε: "Είμαι περήφανος που μπορώ να δηλώσω πως είμαι ένας ευτυχισμένος ομοφυλόφιλος άνδρας. Νιώθω ευλογημένος γι’ αυτό είμαι".

Ρε σεις, το ειχατε παρει πρεφα οτι ειναι λουγκρα? 8O Αυτος δεν ητανε καποτε sex symbol των γυναικων?εεε ρε τι γινεται....θα εχουνε φαει τρελη ηττα οι θαυμαστριες του! :lol:

www.protothema.gr/life-style/gos ... ?aid=64663

More
31 Mar 2010 03:21 #69959 by Νίκος Παπαγεωργίου
Ο κοσμος το εχει τουμπανο, και ο Φιρφιρικι κρυφο καμαρι....

Οταν λεμε οτι οι ωραιοι διασημοι (εξαιρουνται οι αθλητες) ειναι λουγκρες, οι γκομενες μας λενε οτι τους ζηλευουμε. Αλλα και λουκριτιες να μην ειναι, ολο και καποιος θα τους τον εχει ακουμπησει...

Εγω προτεινω να ανοιξουμε thread για το ποιος διασημος ειναι straight.