Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Anime που σας έκανε να προχωρήσετε στο Manga

More
01 Sep 2012 00:31 #111710 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Έχετε δει κάποιο anime που, για οποιονδήποτε λόγο, σας έκανε να ξεκινήσετε να διαβάζετε και το Manga απ το οποίο προέρχεται;

Τον τελευταίο καιρό έχω ξεκινήσει να διαβάζω Berserk. Το anime τον περισσότερο καιρό ασχολείται με πράγματα όπως ιππότες, βασιλιάδες και μεσαιωνικές μάχες και εστιάζει στο πώς οι χαρακτήρες και ο κόσμος έχουν φτάσει στο σημείο που βρίσκονται στην κύρια ιστορία. Τα τελευταία επεισόδια όμως κάνουν στροφή 180 μοιρών, φέρνοντας μεταφυσικά στοιχεία και ένα σκοτεινό ύφος που κάνει τη σειρά ακόμη πιο ενδιαφέρουσα.Το πρόβλημα είναι ότι αν μείνεις εκεί, το anime σε αφήνει ξεκρέμαστο, οπότε αναγκαστικά προχωράς και στο manga για να μάθεις και τη συνέχεια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Sep 2012 03:52 #111712 by Βασίλης Βασιλός
Έχει και το manga το ενδιαφέρον του (γενικά μιλώντας). Αρχικά ήμουν της άποψης ότι δεν πρέπει να διαβάζει κανείς manga γιατί θα του χαλάσει όλη την εικόνα μετά στο anime, ξεκίνησα όμως όταν το Naruto μπήκε σε ένα filler arc και ήθελα να μάθω τι γίνεται στην κανονική ιστορία. Ε μετά κόλλησα και ξεκίνησα manga Bleach, Fairy Tail, D.Gray Man κ.ά.

More
01 Sep 2012 06:12 #111714 by Νικολής Ασημάκης
Berserk, Naruto και ψήνομαι να ξεκινήσω κάποια στιγμή και το 07-Ghost.

More
01 Sep 2012 09:44 #111715 by Παναγιώτης Φλώρος
To μόνο Anime που με έκανε να ψάξω το Manga ήταν το Sword of the Berserk... Tι να λέμε τώρα; δεν υπάρχει, από θέμα τεχνοτροπίας; δράσης; δράματος; lore; Απίστευτη δουλειά.

Το Anime σε αφήνει όντος ξεκρέμαστο όπως είπε και ο Devilhunter_PS και αν θες να μάθεις τα περαιτέρω πρέπει να διαβάσεις.

More
01 Sep 2012 12:17 #111720 by Άγγελος Φασούλης
Εγώ διαβάζω το D.gray man καθώς έκοψαν το anime και είχα μπει στον πειρασμό να διαβάσω το Elfen Lied καθώς είναι διαφορετικό από το anime. Α επίσης το τελευταίο chapter στο Mirai Nikki επειδή έδειχνε κάτι παραπάνω.

More
01 Sep 2012 12:45 #111722 by Βασίλης Σπετσιέρης
Η δημιουργία του anime Berserk,έγινε μόνο και μόνο για ιντριγκάρει όσους το δουν,να τρέξουν να διαβάσουν το manga.Σαν demo ήταν.Ούτως ή άλλως,θα ήταν πολύ δύσκολο να φτιάξουν ένα anime πιστό στο manga με όλα αυτά που απεικονίζονται εκεί μέσα.Το μόνο κακό είναι ότι στο τέλος θα πεθάνει ο Miura και δεν θα το τελειώσει.Από το 1990 το παλεύει...

More
01 Sep 2012 13:10 #111727 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Το Claymore, επικό για μένα! Τα έχω αγοράσει τα manga και νομίζω ότι είναι πολύ καλύτερα απο το anime.
To μόνο που με χαλάει γενικότερα είναι πως τα manga είναι ασπρόμαυρα και εμένα μου αρέσει περισσότερο με χρώμα :P

More
01 Sep 2012 17:16 #111741 by Παναγιώτης Σεντουκάς

TensaZangetsu wrote: Έχει και το manga το ενδιαφέρον του (γενικά μιλώντας). Αρχικά ήμουν της άποψης ότι δεν πρέπει να διαβάζει κανείς manga γιατί θα του χαλάσει όλη την εικόνα μετά στο anime, ξεκίνησα όμως όταν το Naruto μπήκε σε ένα filler arc και ήθελα να μάθω τι γίνεται στην κανονική ιστορία. Ε μετά κόλλησα και ξεκίνησα manga Bleach, Fairy Tail, D.Gray Man κ.ά.

και εγώ είμαι ακόμα στο αρχικό στάδιο. Δεν τα συμπαθώ πάρα πολύ, προτιμώ να περιμένω για το anime, και ας αλλάζουνε ένα σωρό πράγματα. Τα μόνα που έχω διαβάσει μέχρι στιγμής είναι το berserk και το DMC 3 manga

More
02 Sep 2012 01:26 #111751 by Νικολής Ασημάκης
1) To Elfen Lied manga αξίζει περισσότερο από το anime. Εκεί που παρατά την ιστορία στο anime, στο manga συνεχίζει κανονικά (γύρω στη μέση του μάνγκα είναι) για να κορυφωθεί και να καταλήξει σε ένα από τα δυο πιο συγκινητικά φινάλε που έχω δει μέχρι τώρα σε anime/manga. (Το άλλο ήταν στο anime Fate/Stay Night).

2) Το Claymore manga είναι τρελό, αν και σε κάποια φάση επειδή βγαίνει τεύχος ανά μήνα και αααν, έχω χάσει επαφή με την ιστορία, δεν θυμάμαι τι είχε γίνει, οπότε το έχω αφήσει καιρό τώρα να μαζευτεί και σκέφτομαι κάποια στιγμή με χρόνο να το ξαναπιάσω από την αρχή.

More
02 Sep 2012 02:29 #111753 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ζαρατοθ για να σε βάλω back on track που λένε και οι ξένοι δες εδώ