Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Game of Thrones (TV series)

More
03 Mar 2014 02:44 #141248 by Κώστας Λάβαρης

izamaru wrote: Α ρε Melisandre είσαι έρωτας

Σοβαρά τώρα; :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Mar 2014 16:59 #141267 by Sharkman

SirLvr wrote:

izamaru wrote: Α ρε Melisandre είσαι έρωτας

Σοβαρά τώρα; :P

κοίτα SirLvr γούστα είναι αυτά ( glee ούτε με σφαίρες) ...και η κοπελιά...εντάξει κοπελιά δεν την λες στα 40 + μια χαρά κρατιέται,,, απλά προσοχή γιατί

:1ertw9hu

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
03 Mar 2014 17:23 #141270 by Σταύρος Δήμου
Την σειρά έκατσα και την είδα μονορούφι και τις 3 seasons λίγο μετά το τέλος της 3ης,αφού είχε γίνει χαμός και παντού συζητούσαν μυστικιστικά το τι έγινε σε αυτή. Με εξέπληξε θετικά η σειρά μιας και τη βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και με ενθουσίασε,και έγινε το μοναδικό πράγμα που μπορώ να πω ότι 'παρακολουθώ' απ αυτά που βγάζει η βιομηχανία της τηλεόρασης. Είχε να με πορώσει τόσο σειρά από την εποχή που πήγαινα δημοτικό και η τηλεόραση έπαιζε Ηρακλή και Ζίνα.

Αλλά δεν άντεξα και δεν κρατήθηκα! Ήθελα να δω τι θα γίνει παρακάτω! Έτσι το καλοκαίρι του 2013 πήγα και πήρα τα βιβλία και άρχισα να διαβάζω! (Τώρα είμαι στο Βορά Όρνιων)
Πραγματικά αρχικά με εξέπληξε πόσο πιστή μεταφορά είχε γίνει από βιβλίο στην οθόνη.
Ωστόσο στη 3η σεζόν άρχισε να μου τα μπερδεύει κάπως η σειρά.
Κάποια γεγονότα που θεώρησα σημαντικά διαβάζοντας τα βιβλία κατάλαβα ότι για κάποιο λόγο τα άλλαξαν τελείως στη σειρά,ενώ τεράστιο ενδιαφέρον μου προξένησε το πως 'τρέχουν' κάποιες ιστορίες. Π.χ. κάποιες σκηνές ενός χαρακτήρα από το trailer της 4ης season μου θυμίζουν γεγονότα του 5ου βιβλίου,ενώ οι ιστορίες άλλων χαρακτήρων φαίνεται να έχουν μείνει στο 3ο βιβλίο και να σέρνονται περισσότερο ίσως από ότι θα έπρεπε. Άρα,ακόμα και εγώ που έχω διαβάσει ως ένα σημείο τι γίνεται μετά από τα γεγονότα της 3ης season,έχω την εντύπωση πως θα νιώσω εκπλήξεις παρακολουθόντας τη νέα season,μιας και με τις αλλαγές που κάνουν για το σήριαλ δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος για το τι να περιμένω ότι θα δείξει για τον Χ χαρακτήρα.

Αναμένουμε με αγωνία τα νέα επεισόδια!

More
07 Jun 2014 13:04 #145471 by Μάρκος Ασκανιάν
Το τελευταίο επεισόδιο ήταν άκρως ανατριχιαστικό. Δεν θέλω να κάνω spoilers (τα μισώ) αλλά υποθέτω ότι όταν o Martin τα έγραφε μάλλον έπαιρνε ναρκωτικά...

Adododo!!!

More
06 Oct 2014 20:07 #150180 by Γιάννης Ρέμας
βλέποντας σήμερα μια ταινία του ψάλτη βρήκα τον σωσία του τυριον είναι ίδιοι! ο ηθοποιός λεγόταν τακης χαλας, δείτε και μια φώτο να δείτε αν έχω δίκιο www.fatsimare.gr/retro-photo-istories/2012/05/25/o-takis-xal...w-stin-disco-le-figaro-to-1980

More
01 Nov 2014 21:41 #151449 by Donnie Darko
Τι να πρωτομιλήσω; Τον ξαφνικό θάνατο του Νεντ Σταρκ που πλέον είναι παράδοση του Sean Bean Να πεθαίνει σε ταινίες/σειρές.
Τον μπάσταρδο Τζόφρευ που χαίρομαι που πέθανε;
Τον Σακάτη Μπράν;
Ναι παιδάκια μου ΔΕΝ είναι σπόιλερ καθώς πάνε απο τον Μάη που τελείωσε η 4η σεζόν :cheer: :cheer: :cheer:
Μπορεί να έχουμε να δούμε τον βασιλιά των Dothraki από τη δεύτερη σεζόν του Game of Thrones, ωστόσο παραμένει ένας από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες. Ας απολαύσουμε λοιπόν τον Kahl Drogo, πριν το μακιγιάζ και τη στολή, αλλά με την ίδια ακριβώς αγριάδα και αρρενωπότητα.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
31 Jan 2015 02:11 - 31 Jan 2015 02:14 #156167 by Γιώργος Λόλας
Μεγάλη μέρα η σημερινή αφού δόθηκε επιτέλους στην δημοσιότητα το τρέιλερ της πέμπτης σεζόν της αγαπημένης μας σειράς. Πρεμιέρα της 5η season στις 12 Απριλίου. Μετράω ήδη τις μέρες! :woohoo:

Απολαύστε:

Btw, κι εμένα μου αρέσει τρελά ο Kahl Drogo!
Last edit: 31 Jan 2015 02:14 by Γιώργος Λόλας.

More
31 Jan 2015 10:54 #156173 by Donnie Darko
Σανσα Σανσα Σανσα Σανσα πάρε την ΠΑΕ :P

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
24 Feb 2015 12:00 #157133 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Παιδιά... πλησιάζει ο καιρός....!!

More
10 Mar 2015 06:48 - 10 Mar 2015 06:51 #157817 by Γιώργος Λόλας
Νέο τρέιλερ για την πέμπτη σεζόν του αγαπημένου μας Game of Thrones. Τα υπόλοιπα επί της οθόνης. Πρεμιέρα 5ης σεζόν στις 12 Απριλίου :woohoo:

legend10 wrote: βλέποντας σήμερα μια ταινία του ψάλτη βρήκα τον σωσία του τυριον είναι ίδιοι! ο ηθοποιός λεγόταν τακης χαλας, δείτε και μια φώτο να δείτε αν έχω δίκιο www.fatsimare.gr/retro-photo-istories/2012/05/25/o-takis-xal...w-stin-disco-le-figaro-to-1980

Είναι λες και είναι δίδυμοι lol :ohmy:
Last edit: 10 Mar 2015 06:51 by Γιώργος Λόλας.