- Thank you received: 579
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Shikabane_Hime7 wrote: Μου άρεσε το 3ο επεισόδιο, ετοίμασε το έδαφος για να γίνουν αρκετές εξελίξεις σε διάφορους χαρακτήρες. Η σκηνή στο tower of joy αν και λίγο αλλαγμένη ήταν αρκετά καλή. Ελπίζω να μην καθυστερήσουν την όποια αποκάλυψη έχει να γίνει.
Prince of Persia 30 wrote:
Shikabane_Hime7 wrote: Μου άρεσε το 3ο επεισόδιο, ετοίμασε το έδαφος για να γίνουν αρκετές εξελίξεις σε διάφορους χαρακτήρες. Η σκηνή στο tower of joy αν και λίγο αλλαγμένη ήταν αρκετά καλή. Ελπίζω να μην καθυστερήσουν την όποια αποκάλυψη έχει να γίνει.
Εγώ ελπίζω όταν γίνει αυτή η αποκάλυψη να είναι μέσα σε spoiler..χθες κατέβασα το το 53 επεισόδιο και θα το δω σήμερα.
An arrow in the knee wrote: Καλο και το τριτο επεισοδειο.Παντως αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι
Warning: Spoiler!δεν δειχνει τιποτα αναφορικα με το που ειναι και τι κανει ο Μικροδαχτυλος.Ειναι απο τους ποιο εξυπνους χαρακτηρες της σειρας και ελπιζω να μην τον αγνοησουν ετσι απλα.Ποσο μαλλον τωρα που εχει και δικο του βασιλειο και ειχε αφησει σποντες στην προηγουμενη season οτι θα κανει κινησεις τωρα που εχουν αποδυναμωθει τα αλλα βασιλεια απο τους πολεμους.