Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Eurovision

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
22 May 2006 13:24 #12900 by a Guest
Replied by a Guest on topic Eurovision

Sir_Pretender\ wrote: Μακάρι να αποτελέσει αφορμή αυτή η νίκη για περισσότερα είδη μουσικής στην επόμενη Eurovision και γιατί όχι, Nightwish, Schiller, Ramstein

Οι Nightwish είχαν λάβει μέρος πριν κάμποσα χρόνια με το Phantom oh the Opera νομίζω.

Όσων αφορά το διαγωνισμό,θεωρώ πως όποιος έχει την πεποίθηση πως είναι καλλιτέχνης,κάνει μουσική,παράγει ένα σοβαρό σύνολο κλπ δεν έχει χώρο στο εμποροπανήγυρο που λέγεται Eurovision.
Η Εurovision είναι για να βλέπουμε κάνα κώλο,να διασκεδάζουμε κοροιδέυοντας καμιά εκκεντρική εμφάνιση(δες τον κίναιδο στην αποστολή της Πολωνίας),και φυσικά να έχουμε να σχολιάζουμε τις επόμενες μέρες το κάτι τις για να περνάει η ώρα.
Ύπο αυτή την έννοια έπρεπε να κερδίσει κάμια Μολδαβία,Ουκρανία,άντε Σκόπια κλπ
Όλοι οι υπόλοιποι,οι οποίοι κάνουν μία σχετικά σοβαρή δουλειά και δεν δείχνουν τον κώλο τους ας πούμε για να πουλήσουν ένα τραγούδι(e.g. Lordi,Nightwish),που αν και δεν ακούω metal θεωρώ πως τους υποτιμάει μία παρουσία εκεί.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 May 2006 14:49 #12914 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic Eurovision
Τώρα ό,τι και να πω θα είναι λίγο.. Συνήθως απλά κάθομαι, χαζεύω τους μαϊντανούς που στήνουν το δικό τους πανηγυράκι και κάνουν τις απίστευτες κωλοτούμπες δηλώσεων..

Νομίζω τα αποτελέσματα ήταν απόλυτα φυσιολογικά αν και για μένα ο Ρουμάνος άξιζε τη δεύτερη θέση. Όπως επίσης και η Κροατία άξιζε κάτι παραπάνω

More
22 May 2006 15:21 #12920 by Άγγελος Κυρίτσης
Εγώ είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος που βγήκαμε 9οι στη eurovision.

Με τα χάλια της Αννούλας, έπρεπε να βγούμε από 15οι και κάτω.

Σκοτώνουν λένε τ' άλογα όταν γεράσουν. Με τις τραγουδίστριες όμως, τι γίνεται? Ε?

Επειδή η τεχνολογία μικρή διαφορά έχει από τη λογοτεχνία...

Το πρώτο μου βιβλίο!

www.kastaniotis.com/new-site/dir ... book=01326

More
22 May 2006 15:29 #12923 by Βασίλης
Replied by Βασίλης on topic Eurovision
οι τραγουδίστριες σώζονται απ'τα λίφτινγκ και τα μπότοκς.. Η ευθανασία δεν είναι λύση. Ο sniper είναι ακριβός. Υπομονή.

Πέρα απ'τη πλάκα, η Βίσση έκανε μια φιλότιμη προσπάθεια. Ό,τι μπορούσε έκανε. Και το που βγήκε μόνη της στη πίστα, δεν είναι απαραίτητα κακό. Εδώ μόνο η μ*κία που φόραγε κόστιζε όσο ένα καινούριο σπίτι 120 τετραγωνικών. Αν είχε και δύο χορευτές, θα έπαιρνε το κράτος Γιουροβιζονοδάνειο.

More
22 May 2006 15:33 #12924 by Άγγελος Κυρίτσης
Μα, φίλε μου, δεν χρειάζεται καθόλου Sniper. Αρκεί να ακούσουν μερικές ώρες σερί από την ίδια τους τη μουσική.

Έ, ρε, τι ωραία που θά 'ταν, να 'ταν η κακή μουσική τοξική. Πόσους άσχετους τραγουδιστές και χαζοπαρτσακλά λιγότερα θά 'χε ο κόσμος μας...

Επειδή η τεχνολογία μικρή διαφορά έχει από τη λογοτεχνία...

Το πρώτο μου βιβλίο!

www.kastaniotis.com/new-site/dir ... book=01326

More
22 May 2006 16:10 #12926 by Πέτρος
Replied by Πέτρος on topic Eurovision
Συμφωνώ με αυτά που λέγονται για το πανηγύρι της Eurovision αλλά μακάρι κάποια στιγμή να γίνει ένας σοβαρός μουσικός θεσμός και όχι η πατάτα που είναι τώρα.

Εγώ άλλο θέλω να ρωτήσω: αν αντί για το φόρεμα (Gaultier ήταν νομίζω...) η συμπαθεστάτη κατά τα άλλα Αννούλα έπαιρνε ένα συνολάκι από τα Zara, από τα Notos Galleries ή από κάπου αλλού βρε αδερφέ που να κόστιζε 100, 200, 500, 1000 €, πόσο πιο κάτω θα βγαίναμε δλδ...;

Ακόμα, από τις χώρες που πήγε η μαντάμ Βίσση (12 τον αριθμό) πήραμε 64 βαθμούς... Τα σχόλια δικά σας :)

More
22 May 2006 16:36 #12930 by Σταύρος
Replied by Σταύρος on topic Eurovision
Ela mwre auta peri prwtias ths Vissi kai oti bouk thn vgazoun prwth einai gnwstes paparies. Mia zwh oti tragoudi kai na stelnoume prwtoi erxomaste :P

Btw xenistis oi Nightwish den phgan pote Eurovision. Prospathisan na pane kapote me to Sleepwalker alla den perasan apo ta prokrimatika ths xwras tous (dhl Filandias)

More
22 May 2006 16:50 #12933 by Chris
Replied by Chris on topic Eurovision
Ayta ta peri prwtias ths eurovision pou pernoume apo tous books opoios asxoleite me stoixhma kserei pou ofeilwntai.

Ligo prin ton diagwnismo h agglia eixe ftasei sthn 6h thesh apo pleyras apodoshs.

O logos pou emeis kai h agglia hmastan toso psila kai sto telos patwsame einai aplos.Prokeite gia 2 xwres pou paizetai polu stoixhma.Ama upologisei kaneis kai to gegonoes oti oi ellhnes einai "ellhnares" kai thewroune to kommati tioous panta to kalitero einai apolita logiko na thewroumaste favori.Oi books ksekinane tis apodoseis tous ws ekshs.Dinoune kapoies klasmatikes apodoseis se oles tis xwres (frontizwntas to athrisma twn apodosewan na einai katw apo thn monada wste na exoune kerdos.H legomenh ganiota) me vash to poio kommati aresei se aytous,poio thewroune favori dld (thn prwth mera h vissh den htane prwth).Apo ekei kai pera me vash ta pontarismata pou peftoune oi book meiwnoune oi auksanoune tis apodoseis wste na mh xasoune lefta.

Otan loipon oloi pontaroune nikh ths vissh (giati o ellhnas paizei polu stoixhma kai einai kai "ellhnaras") ha apodosh ths peftei.Opote aytomata ginetai favori.Vevaia oi ellhnes dhmosiografoi me to fovero IQ pou diathetoune den mporoune na to katalavoune ayto.

More
22 May 2006 16:58 #12937 by jim
Replied by jim on topic Eurovision
Τα πράγματα είναι απλά: Παντού υπάρχουν αρκετοί φανατικοί με τέτοια μουσική. Οι μισοί να έστειλαν μήνυμα, βγήκαν πρώτοι χαλαρά...
Όσο για μας... αντι να στείλουμε κανένα πιπινάκι, πήγαμε και στείλαμε το 11-8-80... Η Βίσση είναι μεγάλυτερη από την Eurovision!!!!!!!!!!!!!!

[img]http://deskotp[/img]

More
22 May 2006 16:59 #12939 by alex kavvadias
Replied by alex kavvadias on topic Eurovision
adigrafi tou rakitzi itan gia ayto kerdisan!!!

toulaxiston pigame kala apo paragogi an eksereseis tis poiotikopaparies tou evaggelinou!