Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Panteiakos wrote: Φίλε μου.. λυπάμαι αλλα wall of text Greeklish δεν υπάρχει ούτε 1 στο εκατομύριο να διαβάσω.. Σαν συμβουλή κάτσε κάποια στιγμή γράψε το κείμενο στα Ελληνικά και αυτό που υποψιάζομαι οτι πας να κάνεις θα έχει καλύτερα αποτελέσματα.
sagat wrote: geia xara se olous!!
eimai ena neo melos sto site kai omologo oti exei gini arketi douleia apo ta paidia!!!
sinxaritiria loipon gia tin prospathia kai synexiste etsi
BigBoss wrote:
sagat wrote: geia xara se olous!!
eimai ena neo melos sto site kai omologo oti exei gini arketi douleia apo ta paidia!!!
sinxaritiria loipon gia tin prospathia kai synexiste etsi
Ευχαριστούμε αλλά πρέπει να βοηθήσεις ΚΑΙ εσύ.
Με το να καταπατάς του κανόνες του GW δεν νομίζω ούτε να κερδίζεις τον σεβασμό τον υπολοίπων αλλά ούτε και την προσοχή τους. Λειτουργούμε όλοι σαν ομάδα και ακολουθούμε κάποιους κανόνες.
Αυτό τώρα που μπορείς να κάνεις είναι (Αφού διαβάσεις τους κανόνες ) να αλλάξεις το κείμενο σου από greeklish σε ελληνικά με έναν translator όπως αυτόν . Τότε και το μήνυμα σου θα τραβάει και ουσιαστικά δεν θα το προσπερνάμε όπως γίνεται τώρα.
(Ελπίζω να μην με αποπάρεις αλλά έτσι λειτουργούμε εδώ, είτε σου αρέσει είτε όχι)
sagat wrote:
Panteiakos wrote: Φίλε μου.. λυπάμαι αλλα wall of text Greeklish δεν υπάρχει ούτε 1 στο εκατομύριο να διαβάσω.. Σαν συμβουλή κάτσε κάποια στιγμή γράψε το κείμενο στα Ελληνικά και αυτό που υποψιάζομαι οτι πας να κάνεις θα έχει καλύτερα αποτελέσματα.
DEN PIRAZI FILE MOU MIN TIN DIAVASIS OUTOSI ALOS APOTI VLEPO DEN EISAI KAI APO TA ATOMA POU PSAXNO,OPOTE MIN MPEIS STO KOPO!
ETSI KAI ALIOS ELAXISTOI EINAI POU THA ENDIAFERONTE, AN KAPOIOS ONTOS TO LEEI TO AIMA TOU,KAI PSAXNETE GIA KATI DIAFORETIKO APO TO NA KRIVETE PISO APO MIA OTHONI,KAI NA EINAI STIN AFANIA EIMAI SIGOUROS THA TO DIAVASI!!!
DEN PSAXNO GIA FILOLOGOUS ALLA GIA ATOMA ME A.....!!
NASE KALLA PANTOS GIA TIN SYMVOULI.