Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Mortal Kombat 12

More
08 Dec 2023 03:44 #273785 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Mortal Kombat 12
Meme Kombat token

Παλέψτε με τους...crypto μαχητές σας!

Αυτή την περίοδο κυκλοφορεί ένα νέο penny crypto (κρυπτονόμισμα με πολύ μικρή αξία) το οποίο απευθύνεται σε gamers. Ονομάζεται Meme Kombat και είναι εμφανώς εμπνευσμένο από το Mortal Kombat.

Με το Meme Kombat, όσοι αποκτήσετε το Meme Kombat crypto, θα μπορείτε να έχετε χαρακτήρες, να κάνετε μάχες με άλλους παίκτες και να διεκδικήσετε έτσι περισσότερα Meme Kombat tokens, τα οποία μπορείτε να μετατρέψετε φυσικά σε ευρώ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κάντε κλικ εδώ για να αποκτήσετε το Meme Kombat token . Στα 25.000 δολάρια η τιμή του θα αυξηθεί!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Apr 2024 09:32 #275655 by Nikos Georgopoulos
Ο Ermac μπήκε στο Mortal Kombat 1

Ο Ermac προστέθηκε στο MK1, με το νέο patch, με το οποίο υπήρξαν επίσης διορθώσεις και αλλαγές σχεδόν σε κάθε μαχητή του ρόστερ.

More
29 May 2024 08:29 #276013 by Nikos Georgopoulos
YouTuber κατηγορεί την Warner Bros ότι "απειλεί να καταστρέψει το κανάλι του"

Επειδή δείχνει videos και mods του Mortal Kombat 1.

Ο Αυστραλός YouTuber ToastedShoes κατηγορεί την Warner Bros ότι απειλεί να καταστρέψει το κανάλι του, επειδή δείχνει videos και mods του Mortal Kombat 1.

Συγκεκριμένα ο YouTuber δήλωσε στις 25 του Μάη: "Σήμερα το πρωί, έλαβα ειδοποίηση καταπάτησης πνευματικής ιδιοκτησίας απευθείας από την Warner Bros, η οποία δήλωνε ότι τα mods του Mortal Kombat παραβιάζουν τα πνευματικά τους δικαιώματα. Μου ζητήθηκε να διαγράψω όλα τα videos με το Mortal Kombat 1 από το κανάλι μου, αλλιώς θα κάνουν copyright strikes και ουσιαστικά σβήσουν εντελώς το κανάλι μου. Για πάνω από 6 μήνες η Warner Bros δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα mods που φτιάχνει ο κόσμος και ο ίδιος ο Ed Boon (ο δημιουργός του Mortal Kombat) έχει κάνει share αμέτρητα mod videos και λέει τα καλύτερα."

Warner Bros. Is threatening to destroy my YouTube Channel and I don't know what to do. Here's what happened

This morning I received an IP Infringement Notification directly from Warner Brothers stating that the Mortal Kombat mods in my content 'infringe' on their intellectual…

— Toasted (@ToastedShoes) May 23, 2024

Ο ToastedShoes συνέχισε: "Τα clips των mods μου έχουν πάνω από 1 δισεκατομμύριο προβολές σε όλα τα μέσα, πράγμα που μου επέτρεψε να φέρω και κόσμο στο παιχνίδι και να υποστηρίζω την ομάδα developers που συνεργάζομαι. Οι developers δουλεύουν part-time και full-time μαζί μου και τα έσοδα των videos πληρώνουν τους μισθούς τους. Δεν έχω κάποιο τρόπο να έρθω σε επαφή με την Warner Bros ή να τους ρωτήσω τι ακριβώς θεωρούν ότι παραβιάζει τα πνευματικά τους δικαιώματα. Επίσης φαίνεται ότι είμαι ο μοναδικός content creator που έχει την συγκεκριμένη αντιμετώπιση από την Warner Bros. Ο ίδιος έκλεισε δηλώνοντας ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να διαγράψει όλα τα videos από το κανάλι του."

Η Warner Bros και η εταιρεία ανάπτυξης του Mortal Kombat, NetherRealm δεν έχουν κάνει, προς το παρόν κάποια επίσημη δήλωση.

More
27 Jun 2024 10:21 #276399 by Nikos Georgopoulos
Conan the Barbarian, Terminator και άλλοι

Σύμφωνα με leaks από τον dataminer Interloko, έξι νέοι χαρακτήρες θα προστεθούν στο roster του Mortal Kombat 1, καθώς κα δύο νέες πίστες.
Αξιοσημείωτες προσθήκες είναι ο Conan the Barbarian και ο T-1000 από τη σειρά Terminator, και οι δύο με voice actor τον ίδιο τον Arnold Schwarzenegger,που τους είχε υποδυθεί στις ταινίες. Δείτε παρακάτω όλους τους χαρακτήρες που αποκάλυψαν τα leaks:

Cyrax
Sektor
Noob Saibot
Ghostface (Scream)
Conan the Barbarian
T-1000 (Terminator)

Ο δημιουργός και director της σειράς Ed Boon, είχε κάνει tease τον Ghostface από την σειρά Scream τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν ανέβασε στο Twitter μία εικόνα με διάσημους δολοφόνους από ταινίες. Στην συγκεκριμένη εικόνα είναι κάνει check όσους έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί στη σειρά Mortal Kombat και στους υπόλοιπους άφησε ερωτηματικό. Αυτοί με το ερωτηματικό ήταν οι Ghostface (Scream), Jigsaw (Saw), Pinhead (Hellraiser) και Michael Myers (Halloween).

?? pic.twitter.com/nCtuSz4VSY

— Ed Boon (@noobde) September 28, 2023

Ο πιο πρόσφατος χαρακτήρας που προστέθηκε είναι ο Homelander από την σειρά The Boys, ενώ τους τελευταίους μήνες μπήκαν - μεταξύ άλλων - ο Omniman από το Invincible, και ο Peacemaker.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
01 Jul 2024 20:30 #276455 by Απόστολος Μητσακούλης
Cyrax, Sektor και   Noob  Saibot θα τους ήθελα και εγώ. Οι υπόλοιποι είναι για χαβαλέ και μόνο.

More
18 Jul 2024 00:50 #276626 by Nikos Georgopoulos
Takeda Takahashi

Η NetherRealm αποκάλυψε τον νέο χαρακτήρα του Mortal Kombat 1, Takeda Takahashi.
Ο Takeda θα μπορεί να χτυπάει τους αντιπάλους με μαστίγια, με πετούμενα από απόσταση και θα μπορεί να τηλεμεταφέρεται πίσω τους. Η περιγραφή του είναι η εξής: "Όπως και ο ξάδερφός του ο Kenshi, ο Takeda Takahashi μεγάλωσε στην Yakuza. Σε αντίθεση με εκείνον, αυτός ο τρόπος ζωής άρεσε στον Takeda. Για αυτό και επέλεξε να σταματήσει τις κινήσεις που κάνει ο Kenshi ενάντια στους αφέντες του. Η μάχη μεταξύ τους τραυμάτισε θανάσιμα τον Takeda. Ο Kenshi αποφασισμένος να μην τον αφήσει να πεθάνει, τον πήγε στην κοντινότερη βοήθεια, τοn Shirai Ryu."

"Ακόμα και όταν ο Takeda ανάρρωσε, ο Kenshi δεν το άφησε ελεύθερο. Φοβόταν ότι η Yakuza θα τον σκότωνε επειδή απέτυχε στην αποστολή του. Ο Takeda αντιστάθηκε, προσπαθώντας επανειλημμένως να δραπετεύσει. Όσο όμως περνούσαν οι μήνες, ο Takeda όρχισε να εκτιμάει την δέσμευση του Shirai Ryu στο Earthrealm. Ο ίδιος ορκίστηκε να αντιμετωπίσει τον υπόκοσμο του Earthrealm, όμως σύντομα ανακάλυψε ότι είναι πολύ πιο δυνατοί από όσο φανταζόταν."

Ο Takeda θα είναι διαθέσιμος στο Mortal Kombat 1 στις 30 Ιουλίου ενώ για όσους έχουν αγοράσει το Kombat Pack, θα είναι έρθει από τις 23.