Pro παίκης του Smash Bros προσέβαλε 15χρονο, η μητέρα του απάντησε online
Στην ημέρα της μητέρας.
Στο τουρνουά Low Tide City 2023 στο Τέξας της Αμερικής που διεξήχθη 13-14 Μαϊου, ο pro παίκτης Enrique Hernandez (Maister) προσέβαλε τον 15χρονο Syrup, αφού πρώτα τον νίκησε στα προημιτελικά του τουρνουά.
Συγκεκριμένα, ο Maister του είπε: "You fucking suck" στη μούρη του. Η μητέρα του 15χρονου δήλωσε δημόσια: «Ως ενήλικας, νομίζω ότι παίκτες όπως εσύ δεν έχουν συμπεριφορά, μηδενικό φίλαθλο πνεύμα, ενώ ακόμα κι αν κερδίσεις, είσαι ακόμα ένας χαμένος παντού. Τρέφω τον απόλυτο σεβασμό για όλους τους παίκτες, αλλά εσείς έχετε τον χαμηλότερο όλων! Χωρίς αμφιβολία.».
Η κίνηση της μητέρας του 15χρονου προς τον Pro παίκτη ήταν η αποθέωση από όσους είδαν το σχόλιο στα social media (με φράσεις όπως "GOAT" και "Queen"). Ο Maister
ζήτησε συγγνώμη
για τις «απαράδεκτες» ενέργειές του και είπε: «Δεν έπρεπε να του είχα μιλήσει σαν σκουπίδι όχι μόνο επειδή είναι νέος, αλλά επειδή επίσης δεν μου έκανε τίποτα ούτε μου είπε τίποτα. Αυτό που είπα ήταν λάθος και ζητώ συγγνώμη. Θέλω να το διευκρινίσω, δεν σκέφτομαι τίποτα από αυτά και αισθάνομαι πραγματικά άσχημα για αυτό που είπα και ντρέπομαι για τον εαυτό μου."
As an adult, I think players such as yourself have no
class
, zero sportsmanship, even if you win, you’re still a loser all around. I have the utmost respect for all players but you’re the low of the low! No doubt.
— Orchid (@Orchids57426392)
May 14, 2023
Εν τω μεταξύ την Κυριακή είχαμε την ημέρα της μητέρας κι απ' ότι φαίνεται εδώ η μητέρα...καθάρισε για τον γιο της.