Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Super Smash Bros. (Nintendo Switch)

More
22 May 2023 18:11 #271141 by Nikos Georgopoulos
Pro παίκης του Smash Bros προσέβαλε 15χρονο, η μητέρα του απάντησε online

Στην ημέρα της μητέρας.

Στο τουρνουά Low Tide City 2023 στο Τέξας της Αμερικής που διεξήχθη 13-14 Μαϊου, ο pro παίκτης Enrique Hernandez (Maister) προσέβαλε τον 15χρονο Syrup, αφού πρώτα τον νίκησε στα προημιτελικά του τουρνουά.

Συγκεκριμένα, ο Maister του είπε: "You fucking suck" στη μούρη του. Η μητέρα του 15χρονου δήλωσε δημόσια: «Ως ενήλικας, νομίζω ότι παίκτες όπως εσύ δεν έχουν συμπεριφορά, μηδενικό φίλαθλο πνεύμα, ενώ ακόμα κι αν κερδίσεις, είσαι ακόμα ένας χαμένος παντού. Τρέφω τον απόλυτο σεβασμό για όλους τους παίκτες, αλλά εσείς έχετε τον χαμηλότερο όλων! Χωρίς αμφιβολία.».

Η κίνηση της μητέρας του 15χρονου προς τον Pro παίκτη ήταν η αποθέωση από όσους είδαν το σχόλιο στα social media (με φράσεις όπως "GOAT" και "Queen"). Ο Maister ζήτησε συγγνώμη για τις «απαράδεκτες» ενέργειές του και είπε: «Δεν έπρεπε να του είχα μιλήσει σαν σκουπίδι όχι μόνο επειδή είναι νέος, αλλά επειδή επίσης δεν μου έκανε τίποτα ούτε μου είπε τίποτα. Αυτό που είπα ήταν λάθος και ζητώ συγγνώμη. Θέλω να το διευκρινίσω, δεν σκέφτομαι τίποτα από αυτά και αισθάνομαι πραγματικά άσχημα για αυτό που είπα και ντρέπομαι για τον εαυτό μου."

As an adult, I think players such as yourself have no class , zero sportsmanship, even if you win, you’re still a loser all around. I have the utmost respect for all players but you’re the low of the low! No doubt.

— Orchid (@Orchids57426392) May 14, 2023

Εν τω μεταξύ την Κυριακή είχαμε την ημέρα της μητέρας κι απ' ότι φαίνεται εδώ η μητέρα...καθάρισε για τον γιο της.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Oct 2024 00:29 #278257 by Nikos Georgopoulos
Ο Director του Super Smash Bros ετοιμάζει ένα νέο video game

Teaser μέσω νέου βίντεο.

Ο Director του Super Smash Bros Masahiro Sakurai ανέβασε ένα νέο  βίντεο στο YouTube, ενώ παράλληλα έκανε tease για ένα νέο project που μπορεί να είναι το πρώτο του video game μετά την κυκλοφορία του Super Smash Bros. Ultimate το 2018.

Πριν από κάτι παραπάνω από δύο χρόνια, ο Sakurai ξεκίνησε το κανάλι του στο YouTube, δίνοντας στους fans του από όλο τον κόσμο μια εσωτερική ματιά στην ανάπτυξη και τον σχεδιασμό games.

Σύμφωνα με τον Sakurai, του ζητήθηκε να δουλέψει σε μια πρόταση για ένα video game το 2021, περίπου την ίδια εποχή που προσέθετε τον τελευταίο DLC χαρακτήρα του Super Smash Bros. Ultimate, τον Sora. Ο Sakurai δεν μοιράστηκε συγκεκριμένες λεπτομέρειες για το νέο του video game, αλλά υπαινίχθηκε ότι μπορεί να αποκαλυφθεί σύντομα. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: "Μου ζητήθηκε να γράψω μια πρόταση για ένα video game, την οποία τελείωσα με απίστευτη ταχύτητα. Λυπάμαι που δεν μπορώ να μοιραστώ περισσότερα για αυτό το project, αλλά αν καταφέρουμε να το υλοποιήσουμε, θα πρέπει να ανακοινωθεί σύντομα."

Το 2021, είχε μιλήσει για την ανάγκη η σειρά να εξελιχθεί πέρα από αυτόν και δεν ήταν σίγουρος πώς θα μπορούσε να προχωρήσει  μετά τη συμπερίληψη ενός ρόστερ 89 χαρακτήρων που περιλάμβανε κορυφαίες φιγούρες της Nintendo, μαζί με guest χαρακτήρες από το Final Fantasy, το Metal Gear Solid, και άλλα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.