Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
TheReaper wrote: Αξίζει να έχει κανείς τέτοιο αντικείμενο; Έχω καλοβολευτεί να παίζω με τα κλασσικά controlers των κονσολών, θα είναι δύσκολο να μάθω ξανά να παίζω με το Fighting stick.
Μην ανησυχείς. Δεν είναι στάνταρ αυτό ότι θα χαλάσει. θα το δεις στην πορεία. Εξαρτάται το πως πατάς τα κουμπιά, μπορεί να τύχει να σου αντέξει και παραπάνω. Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Επισης πιστεύω ότι δεν θα εχεις χρονο να παιζεις 10 ωρες τη μερα μόνο Fighting.trioborgsector wrote: Το θεμα εινε οτι εμενα μου ειπανε οτι οτι αν παιζω 10 ωρες καθε μερα οτι θα χαλασει σε 1 χρονο λογο τις υπερβολικις χρησης του και εχω αρχισει να ανησυχω...
Οχι. Ειτε παιξεις 1000 ωρες σερί που δεν γίνεται, είτε παίζεις 10 ώρες από 100 φορές, είναι το ίδιο.trioborgsector wrote: στο θεμα combos,,,, spacing και μαχες online... δηλαδη πρεπει να περιοριζομε και στις ωρες και στα πατηματα των κουμπιον;;;
Για τo Mad Catz vs Hori ήμουν σαφής. Τα Mad Catz έχουν λίγο πιο "σκληρά" κουμπιά κάτι που προσωπικά προτιμώ. Για να καταλάβεις, θεωρώ ότι από τα καλύτερα είναι τα Mad Catz Arcade FightStick Tournament Edition και MAD CATZ Guilty Iguzado Sign Arcade FightStick Tournament Edition 2. To ένα κάνει 200 ευρώ και το άλλο 425. Άρα καλά είσαι με Hori. Όλα κάποια στιγμή χαλάνε και θέλουν επισκευή.Σε σχέση με τα Mad Catz πάντως τα κουμπιά τους είναι κάπως "πιο πλαστικά" ενώ στα Mad Catz "πιο στιβαρά"