Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Arcade Fighting Sticks: Προτάσεις

More
02 May 2015 15:20 #160249 by Μάνος Γρυπάρης
Κοίταξε, εμένα με βολεύει περισσότερο το DualShock 4 από το Xbox 360 controller του PC. Το θέμα είναι πως θα το συνδέσεις.
Για μένα καλύτερα αγόρασε Fighting stick. Θα κάνω σύντομα review το Street Fighter 4 Fighting stick οπότε κάνε υπομονή να περιμένεις λίγες ημέρες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 May 2015 19:53 #160289 by Τάσος Μαραγκός
εγω παιζω με xbox 360 ενσυρματο και ειμαι κομπλε.παιζω ΜΚΚΕ.

More
14 Jan 2016 18:11 #175378 by Aνέστης Αδαμίδης
Αξίζει να έχει κανείς τέτοιο αντικείμενο; Έχω καλοβολευτεί να παίζω με τα κλασσικά controlers των κονσολών, θα είναι δύσκολο να μάθω ξανά να παίζω με το Fighting stick.

More
15 Jan 2016 13:25 #175431 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε TheReaper, αναλόγως τα γούστα του καθενός. Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο και δεν θα μάθεις εάν αξίζει να το έχεις εκτός εάν το δοκιμάσεις/αγοράσεις.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
24 Jan 2016 15:00 #175838 by Igognito

TheReaper wrote: Αξίζει να έχει κανείς τέτοιο αντικείμενο; Έχω καλοβολευτεί να παίζω με τα κλασσικά controlers των κονσολών, θα είναι δύσκολο να μάθω ξανά να παίζω με το Fighting stick.

Τα Stick για να μπορέσουν να βγάλουν τα χρήματα που θα ξοδέψεις θέλουν αφοσίωση και να το βλέπεις σαν μακροπρόθεσμη επένδυση.Στην αρχή πολύ πιθανό να σου είναι δύσκολο να βγάλεις πράγματα (τουλάχιστον εγώ δεν μπορούσα να κάνω τεταρτημόριο σωστά).
Θα σου πρότεινα αν έχεις κάποιον φίλο που να παίζει με Stick να το δοκιμάσεις από αυτόν , αν ψάχνεις για οικονομικό Stick για να δείς αν είναι για σένα δες αυτό:
www.play-asia.com/fighting-stick-mini-for-playstation-4-playstation-3/13/709dpl

Δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά για να ξέρω πόσο θα αντέξει αλλά συνήθως τα οικονομικά Stick δεν αντέχουν πολύ.

Αν είσαι από Αθήνα και δεν έχεις κάποιο άτομο που να παίζει με Stick αν θες μπορούμε να κανονίσουμε μέρα που μαζευόμαστε με φίλους μου να παίξεις να το δοκιμάσεις

More
28 Jan 2016 12:48 - 28 Jan 2016 18:26 #176035 by trioborgsector

Rendering Error in layout Message/Item: Kunena\Forum\Libraries\BBCode\KunenaBBCodeLibrary::renderEbayLayout(): Argument #1 ($ItemID) must be of type int, string given, called in /home/admin/web/staging.gameworld.gr/public_html/libraries/kunena/src/BBCode/KunenaBBCode.php on line 304. Please enable debug mode for more information.

More
28 Jan 2016 18:27 #176055 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν μπορούμε ακόμα να σου πούμε πόσο καλό είναι αυτό που παρήγγειλες γιατί θα πρέπει να το παρουσιάσουμε. Θα το ζητήσουμε πάντως.

Μην σε ανησυχούν αν αντέχουν τα κουμπιά. Σε όλα τα χειριστήρια σε βγάζουν για χιλιάδες ώρες.

Ανάμεσα στα τρία που λες, για τα Qanpa δεν έχω ακούσει καλά λόγια. Το Hori που πήρες να ξέρεις ότι είναι OK ποιότητα. Σε σχέση με τα Mad Catz πάντως τα κουμπιά τους είναι κάπως "πιο πλαστικά" ενώ στα Mad Catz "πιο στιβαρά" (παρότι επίσης πλαστικό). Εγώ προτιμώ τα στιβαρά των παλιών Arcade (αν και δυστυχώς σχεδόν όσα εχω ειναι φθηνού πλαστικού και πάλι δεν είχα θέμα).

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
28 Jan 2016 20:25 - 28 Jan 2016 20:46 #176057 by trioborgsector
κοιτα αυτο εινε το μοντελο του δεκεμβριου του 2015 πριν 1 μηνα αν και εινε σπανιο μοντελο γιατι εινε και για pc εχει και x input,,
το θεμα εινε οτι εμενα μου ειπανε οτι οτι αν παιζω 10 ωρες καθε μερα οτι θα χαλασει σε 1 χρονο λογο τις υπερβολικις χρησης του
και εχω αρχισει να ανησυχω...

δηλαδη πρεπει να εχω και περιορισμους στο θεμα αυτο;;;
ενας μου ειπε οτι αν ενα κουμπι το παταω καθε μερα 1000 φορες εινε λογικο το stick σε 1000 μερες να χαλασει πχ ισχυει΄:::::;;:::
απλα το θελω γιατι κανω practise στο mortal kombat και street fighter θελω να πω οτι καπιος οταν κανει εξασκηση θελει πολλες ωρες
στο θεμα combos,,,, spacing και μαχες online... δηλαδη πρεπει να περιοριζομε και στις ωρες και στα πατηματα των κουμπιον;;;

τι εννοεις με αυτο;;
Σε σχέση με τα Mad Catz πάντως τα κουμπιά τους είναι κάπως "πιο πλαστικά" ενώ στα Mad Catz "πιο στιβαρά"

και επισης τι εννοεις οτι το hori εινε οκ ποιοτητα πως το εννοεις αυτο;;;

και επισης κοιτα τι μου ειπε ο πωλητης σχετικα με τα κουμπια
if the buttons are rated as guaranteed to work for 1,000,000 presses, and you press each button 1000 times per day, then the joystick will last at least 1000 days.

και πες μου αν οντος υσχυει αυτο που λεει...

και κατι ακομα μανο στην ελλαδα αυτο δεν υπαρχει...............
Last edit: 28 Jan 2016 20:46 by Μάνος Γρυπάρης.

More
28 Jan 2016 20:53 - 28 Jan 2016 20:53 #176059 by Μάνος Γρυπάρης

trioborgsector wrote: Το θεμα εινε οτι εμενα μου ειπανε οτι οτι αν παιζω 10 ωρες καθε μερα οτι θα χαλασει σε 1 χρονο λογο τις υπερβολικις χρησης του και εχω αρχισει να ανησυχω...

Μην ανησυχείς. Δεν είναι στάνταρ αυτό ότι θα χαλάσει. θα το δεις στην πορεία. Εξαρτάται το πως πατάς τα κουμπιά, μπορεί να τύχει να σου αντέξει και παραπάνω. Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Επισης πιστεύω ότι δεν θα εχεις χρονο να παιζεις 10 ωρες τη μερα μόνο Fighting.

trioborgsector wrote: στο θεμα combos,,,, spacing και μαχες online... δηλαδη πρεπει να περιοριζομε και στις ωρες και στα πατηματα των κουμπιον;;;

Οχι. Ειτε παιξεις 1000 ωρες σερί που δεν γίνεται, είτε παίζεις 10 ώρες από 100 φορές, είναι το ίδιο.

Σε σχέση με τα Mad Catz πάντως τα κουμπιά τους είναι κάπως "πιο πλαστικά" ενώ στα Mad Catz "πιο στιβαρά"

Για τo Mad Catz vs Hori ήμουν σαφής. Τα Mad Catz έχουν λίγο πιο "σκληρά" κουμπιά κάτι που προσωπικά προτιμώ. Για να καταλάβεις, θεωρώ ότι από τα καλύτερα είναι τα Mad Catz Arcade FightStick Tournament Edition και MAD CATZ Guilty Iguzado Sign Arcade FightStick Tournament Edition 2. To ένα κάνει 200 ευρώ και το άλλο 425. Άρα καλά είσαι με Hori. Όλα κάποια στιγμή χαλάνε και θέλουν επισκευή.

Ρώτα επίσης αν υπάρχουν ανταλλακτικά κουμπιά, σε περίπτωση που χαλάσουν.

ΥΓ. Μην περιμένεις να βρεις σοβαρά Fighting sticks στην Ελλάδα. Αφού το 1/3 των gamers παίζει LoL και CS. Αν υπάρχει ποτέ ζήτηση και μάθουμε να παίζουμε όλα τα genres τότε θα ενδιαφερθούν οι αντιπροσωπείες.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 28 Jan 2016 20:53 by Μάνος Γρυπάρης.

More
28 Jan 2016 21:18 - 29 Jan 2016 22:10 #176061 by trioborgsector

"Εξαρτάται το πως πατάς τα κουμπιά, μπορεί να τύχει να σου αντέξει και παραπάνω. Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο." Τι εννοείς με αυτό, Μάνο; Μήπως μπορείς να μου το αναλύσεις, σε παρακαλώ;

Είναι η πρώτη μου φορα που θα χρησιμοποιήσω arcade stick και δεν ξέρω πώς θα πρέπει να τα πατάω. Επίσης, είπες ότι παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Ποιοι είναι αυτοί;

Πέρα από αυτό, άλλοι προτιμούν τα Hori και άλλοι τα Matcaz. Το τι είναι καλύτερο είναι καθαρά υποκειμενικό, έτσι;

Ο λόγος που το αγόρασα, πάντως, είναι επειδή έχω χοντρά δάκτυλα και με το PS4 Gamepad δε μπορώ να παίξω. Απλά, έχω PC (δεν έχω, δηλαδή, PS4) και το πήρα επειδή είναι συμβατό και με PS4/PS3, εκτός από PC.

Επίσης, βλέπεις την απόσταση που έχει το stick με τα κουμπιά; Μήπως είναι πολύ κοντινή; Είναι καλή ή κακή;

Πέρα από αυτό, το Hori χρησιμοποιεί Hori κουμπιά, ενώ το Matcaz έχει Swava κουμπιά...

Και κάτι ακόμα. Ξέρεις εάν, εδώ στην Ελλάδα, υπάρχει κάποιος που να κατασκευάζει arcade sticks και κουμπιά για αντικατάσταση;
Attachments:
Last edit: 29 Jan 2016 22:10 by trioborgsector.