Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Virtua Fighter 4

More
10 Jan 2014 07:15 #138906 by Γιάννης Μοσχονάς
Το Virtua Fighter 4 είχα την τύχη να το "λιώσω" αρχικά όταν πρωτοκυκλοφόρησε στο PS2 και φυσικά δεν έχασα την ευκαιρία να το ξαναπαίξω τώρα για τις ανάγκες του αντίστοιχου review :cool:

Κατ' εμέ η φράση "ξύλο της αρκούδας" ταιριάζει απόλυτα στον εν λόγω τίτλο. Η λογική του VF 4 είναι η εκμάθηση των κινήσεων όποιων χαρακτήρων σας κάνουν "κλικ" και η εισδοχή τους στα modes που προσφέρει. Το ξύλο πέφτει βροχή σε κάθε πίστα με τις μπουνιές, κλωτσιές και λαβές να διαδέχονται η μια την άλλη χωρίς σταματημό :cup: :cup: :cup:

Λάτρεψα να ξεφτιλίζω αντιπάλους με την ενεργειακή μου μπάρα στο τέρμα και παρατήρησα ότι όσο περισσότερο το μαθαίνεις, αυξάνεται αντίστοιχα και η πώρωση. Μπορεί να διαθέτει λίγους χαρακτήρες αλλά είναι όλοι τους μοναδικοί σε animation και κινήσεις, επιτρέποντας σχεδόν άπειρους συνδυασμούς χτυπημάτων :icon bow: :icon bow: :icon bow:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jan 2014 15:10 #139285 by Γιώργος Λόλας
Το Virtua Fighter 4 είναι ένα από τα διαχρονικότερα και από τα πιο διασκεδαστικά Fighting games που έχουν κυκλοφορήσει. Συστήνεται ανεπιφύλακτα σε όλους.

Διαβάστε το review του Virtua Fighter 4 από τον Γιάννη Μοσχονά .

More
19 Jan 2014 22:38 #139342 by Κώστας Προμπονάς
Τα εσπαγε πραγματικα σε multiplayer στα arcades, ήταν η πρωτη φορα που θυμαμαι να ειδα 3D game με τοσο γρηγορη αποκριση σε κινησεις και πατηματα κουμπιων. Σκετη απολαση!

More
07 Apr 2014 12:38 #142985 by Μάρκος Ασκανιάν
Είναι το μοναδικό της σειράς που δεν έχει περάσει από τα χέρια μου. :-k Ελπίζω να το βρω έστω και μεταχειρισμένο.

Adododo!!!

More
08 Apr 2014 02:59 #143030 by Γιώργος Λόλας
Αν το βρεις τσίμπα το γιατί είναι διασκεδαστικότατο :)

More
24 May 2014 12:29 #144990 by Μάρκος Ασκανιάν
Μου έφερες γούρι!!! Το βρήκα, το τσίμπησα και τα σπάει!!!

Adododo!!!