Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Elder Scrolls V: Skyrim

More
08 Jan 2018 20:38 #211199 by Angel
Replied by Angel on topic Elder Scrolls V: Skyrim
Skyrim Lordbound

Το Lordbound ξεκίνησε να αναπτύσσεται το 2015 και είναι ένα ανεπίσημο mod για το The Elder Scrolls V: Skyrim που έχει την μορφή expansion. Προσθέτει νέες τοποθεσίες και quests.

Η διάρκεια του συγκεκριμένου DLC ανέρχεται σε 15-30 ώρες. Λαμβάνει χώρα στο Druadach Valley, μια νέα τοποθεσία που βρίσκεται ανάμεσα στο Skyrim και το High Rock. Σύμφωνα με τους modders, η Imperial Legion πολεμά με φυλές των Orcs, με στόχο να ανακαταλάβει την περιοχή. Το Fortress of Garshakur θα είναι η τοποθεσία που θα συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, με βασικό μεγάλο κακό τον Chief Gorek.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:

Το Skyrim Lordbound θα κυκλοφορήσει το 2018 για PC. Δείτε την πρόοδό του και μάθετε περισσότερα στο προφίλ του στο ModDB.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Mar 2018 15:26 #213066 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Ο καλλιτέχνης του Skyrim εμπνεύστηκε τους γίγαντες του παιχνιδιού από τον πατέρα του

Ο Jonah Lobe που συμμετείχε στον σχεδιασμό των χαρακτήρων του Skyrim, δημιούργησε το μοντέλο των γιγάντων έχοντας ως πρότυπο τον πατέρα του.

Η αποκάλυψη αυτή έγινε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter. Ο ίδιος δούλευε στην Bethesda Softworks ως καλλιτέχνης των Fallout 3, Fallout 4, Oblivion: The Shivering Isles και Skyirm. Σύμφωνα με την ανάρτησή του ισχυρίζεται πως εμπνεύστηκε του γίγαντες του Skyrim από το παρουσιαστικό του πατέρα του.

Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
05 Mar 2018 17:09 #213137 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Beyond Skyrim: Morrowind

Το Elder Scrolls V: Skyrim αποτελεί από τους τίτλους με τα περισσότερα mods, πληρωμένα ή δωρεάν. Η περίπτωση του Beyond Skyrim: Morrowind αποτελεί μία από τις πιο δύσκολες δουλειές modder-developer καθώς πρόκειται για προσπάθεια αναδημιουργίας του Tamriel από την αρχή κατά την διάρκεια της τέταρτης εποχής, δηλαδή την χρονική περίοδο που διαδραματίζονται τα γεγονότα του Skyrim. To mod απευθύνεται κυρίως σε εσάς που έχετε παίξει το Morrowind αλλά γνωρίζετε και το lore της σειράς. Για παράδειγμα, θα αναγνωρίσετε το Vvardenfell αλλά θα το δείτε κατεστραμμένο γιατί έτσι είναι το σενάριο κατά την διάρκεια της τέταρτης εποχής.

Το Beyond Skyrim: Morrowind δεν θα έρθει σύντομα πάντως. Πρόκειται για μεγάλη και σοβαρή δουλειά η οποία θα χρειαστεί κάποιο καιρό. Μείνετε συντονισμένοι για τις εξελίξεις.

More
16 Mar 2018 11:36 #213470 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Skyrim VR: Ημερομηνία κυκλοφορίας στο Steam

Η Bethesda ανακοίνωσε ότι το Skyrim VR θα κυκλοφορήσει στο Steam στις 3 Απριλίου.

Το Skyrim VR κυκλοφόρησε για PlayStation VR και ως open world Action RPG αναμενόταν να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις, ωστόσο όπως θα δείτε και στο review της Χριστιάνας Θάνου , το gameplay του απογοήτευσε σε σχέση με όσα περιμέναμε.

Το παιχνίδι θα είναι συμβατό με οποιοδήποτε headset υποστηρίζει Steam VR και θα έχει κόστος 60 ευρώ. Αν έχετε ήδη το Skyrim τότε δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε στην VR έκδοση δωρεάν, ούτε θα έχετε κάποια έκπτωση.

More
26 May 2018 18:11 #215158 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Mod του Skyrim σας μετατρέπει σε καρεκλάκι για να κάτσει η Lydia
Ένα mod στο Skyrim σας επιτρέπει να μεταμορφωθείτε σε καρεκλάκι ώστε να κάτσει η Lydia.

Ένας χρήστης του Reddit και φανατικός παίκτης του Skyrim, αναρωτήθηκε: “Υπάρχει κάποιο mod που να μου επιτρέπει να μετατραπώ στην θέση της Lydia στο Skyrim, αλλά όχι με sexy τρόπο;” Κάτι τέτοιο δεν υπήρχε για το πέμπτο κεφάλαιο της σειράς The Elder Scrolls. Ωστόσο ένας modder άκουσε το αίτημα του τύπου και αποφάσισε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.
Κάπως έτσι, δημιουργήθηκε το “Become A Chair Spell” που κυκλοφόρησε στο Nexus Mods, το οποίο κάνει ακριβώς ότι ζήτησε ο χρήστης του Reddit, πράγμα που μπορείτε να καταλάβετε από την περιγραφή του mod: “Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο για την Lydia να κουβαλήσει όλα αυτά τα φορτία και να μην έχει ένα μέρος να κάτσει και να ξεκουραστεί. Αλλά με αυτό το mod, μπορείτε να γίνετε αυτή η θέση, να είστε η καρέκλα και να κάτσει πάνω σας η Lydia όπως ακριβώς επιθυμούσατε (όχι με σεξουαλικό τρόπο φυσικά)”. Μάλλον ο modder Antediluvian Cat God έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο για να προβεί σε μία τέτοια δημιουργία.

More
01 Jun 2018 18:13 #215241 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Mod του Skyrim σας επιτρέπει να καβαλήσετε κότες και άλλα πτηνά
Ένα mod του Skyrim σας επιτρέπει να καβαλάτε διάφορα πτηνά όπως κότες και πάπιες.

Κατόπιν λαϊκής απαίτησης, κυκλοφόρησε το Ducks and Co. Mounts mod του Skyrim, το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να δαμάσετε διάφορα πτηνά σε πολύ μεγαλύτερο μέγεθος από το φυσιολογικό τους και να τα χρησιμοποιείτε ως μέσα μεταφοράς. Έτσι μπορείτε να δείτε τον χαρακτήρα σας να βρίσκεται στην σέλα ενός πουλιού, έναντι της πλάτης κάποιου δράκου.

Όταν βάλετε το mod, χρειάζεται να μεταφερθείτε στον Farengar του Whiterun και να αγοράσετε τα 18 spell tomes. Έτσι θα μπορείτε πλέον να καβαλήσετε καθένα από τα παρακάτω είδη πτηνού:
Mallards
Περιστέρια
Κότες
Roosters
Πάπιες
Φασιανούς
Γλάρους
Φλαμίνγκο
Παγώνια
Τεράστια Auks
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
08 Sep 2018 14:42 - 08 Sep 2018 15:16 #218805 by Blood Prince
Το Skyrim είναι ένα φοβερό παιχνίδι με το οποίο έχω ασχοληθεί 1300 ώρες από το 2016 που το αγόρασα.

Δυστυχώς όμως έχω χάσει το ενδιαφέρον μου προς το παρόν και ο μόνος τίτλος που κυκλοφόρησε η Bethesda είναι το Remastered για το PS4.

Ομως καθώς η Special Edition αυτό που έχει να προσφέρει μόνο είναι τα καλύτερα γραφικά,δεν βρίσκω λόγο για την ώρα να ενδιαφερθώ να αγοράσω την Special Edition για να παίζω το ίδιο παιχνίδι.

Αλλωστε με την χρήση Mods τα γραφικά ήταν μια χαρά και στην αρχική έκδοση.

Το Skyrim VR αξίζει κάπως αλλά θα πρέπει να αγοράσω το PSVR....αν ήταν free στην συσκευασία θα αγόραζα το παιχνίδι αλλά κοστίζει 300 €

Βέβαια απ'οτι διάβασα στο αντίστοιχο review η εμπειρία μου δεν θα ήταν και η καλύτερη, :huh:

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 08 Sep 2018 15:16 by Blood Prince.

More
09 Sep 2018 16:47 #218813 by Astro
Replied by Astro on topic Elder Scrolls V: Skyrim
It never gets old

More
21 Oct 2018 23:01 - 21 Oct 2018 23:05 #219511 by Blood Prince
Δεν έχω ξεκινήσει να παίζω καθόλου The Witcher 3 και είπα να ξαναβάλω Skyrim χωρίς mod να παίξω από την αρχή μπας και φτάσω level 80 και αντιμετωπίσω τον Ebony Warrior.

Λοιπόν τα γραφικά είναι χάλια,ειδικά ο σχεδιασμός των χαρακτήρων (ακόμα και για παιχνίδι του 2011),το περιβάλλον μονότονο,οι χαρακτήρες εκνευριστικοί αρκετές φορές ειδικά η Spouse......το παιχνίδι χωρίς Mods,είναι ότι πρέπει για να βαρεθώ να παίζω και να νιώθω πως με στύβει για τα καλά.Επιπλέον έχω μόνο 58 στα 75 achievements ενώ έχω κάνει σχεδόν τα πάντα...

To The Witcher 3 απ'οτι έχω διαβάσει πρέπει να είναι πολύ καλύτερο και με διαφορά από το Skyrim αλλά δεν βιάζομαι να το ξεκινήσω. :P

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 21 Oct 2018 23:05 by Blood Prince.

More
28 Oct 2018 21:18 - 28 Oct 2018 21:26 #219734 by Blood Prince

Blood Prince wrote: Δεν έχω ξεκινήσει να παίζω καθόλου The Witcher 3 και είπα να ξαναβάλω Skyrim χωρίς mod να παίξω από την αρχή μπας και φτάσω level 80 και αντιμετωπίσω τον Ebony Warrior.

Λοιπόν τα γραφικά είναι χάλια,ειδικά ο σχεδιασμός των χαρακτήρων (ακόμα και για παιχνίδι του 2011),το περιβάλλον μονότονο,οι χαρακτήρες εκνευριστικοί αρκετές φορές ειδικά η Spouse......το παιχνίδι χωρίς Mods,είναι ότι πρέπει για να βαρεθώ να παίζω και να νιώθω πως με στύβει για τα καλά.Επιπλέον έχω μόνο 58 στα 75 achievements ενώ έχω κάνει σχεδόν τα πάντα...

To The Witcher 3 απ'οτι έχω διαβάσει πρέπει να είναι πολύ καλύτερο και με διαφορά από το Skyrim αλλά δεν βιάζομαι να το ξεκινήσω. :P

Εκεί που έλεγα πως το Skyrim είναι πολύ βαρετό αυτή την εβδομάδα το έκαψα και τελείωσα και όλα τα factions σε σημείο που το Playstation 4 δεν το έχω αγγίξει καθόλου καθώς επίσης και δεν έχω παίξει καθόλου The Witcher 3.Είναι φορές που το Skyrim το βλέπω πολύ βαρετό και φορές που με πιάνει εθισμός σε σημείο που δεν θέλω να σηκωθώ από το Laptop ούτε για φαγητό.

Οσον αφορά τα Level ενώ βρήκα τρόπο να ανεβαίνω γρηγορότερα (κάνοντας train σε διάφορα Skills,κάνοντας αλχημεία,smithing κ.λ.π) έχω παρατηρήσει πως μετά το Level 30 είναι πιο δύσκολο να ανέβω γρήγορα.30-35 είναι το μέγιστο Level που έχω φτάσει στο παρελθόν και τώρα δεν θα απεγκαταστήσω το παιχνίδι αν δεν φτάσω Level 50 για το achievement στο Steam και Level 80 για να αντιμετωπίσω τον Ebony Warrior και να δω όλους τους αντιπάλους.

Για την ώρα ενώ έχω ολοκληρώσει Dark Brotherhood,Thieves Guilds,Companions,College of Winterhold,Bards College για πολλοστή φορά αλλά δεν έχω παίξει καθόλου DLC Dragonborn και Dawnguard με τον νέο χαρακτήρα που δημιούργησα είμαι Level 32 οπότε θα ανέβω και άλλα Level στην συνέχεια χωρίς να βαρεθώ. Το βασικό πάντως στο να ανεβαίνω Level γρήγορα είναι να αποκτάω χρυσό ώστε να αναβαθμίζω τα Skill.Από το 50 και μετά στα διάφορα Skill έχω παρατηρήσει,πως ανεβαίνω Level γρηγορότερα.

btw Οσον αφορά τα γραφικά χωρίς Mods είναι χειρότερα βέβαια και χάλια αν τα συγκρίνω με τα περισσότερα παιχνίδια στην γενιά του PS4 αλλά τουλάχιστον χωρίς Mods έχω λιγότερα Bugs.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 28 Oct 2018 21:26 by Blood Prince.