Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Deus Ex: Human Revolution

More
25 Oct 2013 20:37 #134543 by Βασίλης Καμακάρης
Ο Παντελής Δασκαλέλος μας φέρνει στο προσκήνιο το
Deus Ex: Human Revolution με το Review του Deus Ex: Human Revolution - Director's Cut . Η μεγάλη επιστροφή του Adam Jensen με μια ακόμα επιτυχία στο WiiU.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Nov 2013 04:41 #135057 by Παντελής Δασκαλέλος
Προσωπικά είχα απολαύσει το Deus Ex όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2011 και περίμενα την Director's Cut έκδοση με αγωνία. Τουλάχιστον μέσα στο 2013 είναι ότι καλύτερο έχω δει στο Wii U και νομίζω ότι αν τελικά είχε κυκλοφορήσει ως exclusive στην κονσόλα της Nintendo θα είχε προκαλέσει πολύ μεγαλύτερο ντόρο.

More
17 Dec 2013 22:18 #137392 by Πανος
Το Deus Ex HR παιζω εδω και καμια βδομαδα!Ρε παιδια, τι παιχνιδαρος ειναι αυτος?Αξιος διαδοχος του Deus Ex!
Πολλα μπραβο στους δημιουργους!Φανταστικο συστημα stealth, τα augmentations προσδιδουν τεραστια ποικιλια στο gameplay και οι τροποι να με τους οποιους μπορεις να προσδιορισεις την μαχη ειναι απεριοριστοι!Η ιστορια ειναι πολυ καλη επισης, δεν την εχω βαρεθει καθολου μεχρι στιγμης αντιθετος εχει κρατησει το ενδιαφερων μου!
Πραγματικα, ειναι φοβερο, διοτι συνδιαζει τα 2 αγαπημενα μου genres (βασικα genre και sub-genre) μαζι!RPG και stealth!
Τελωσπαντων δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο ειναι επος!

More
17 Dec 2013 22:56 #137400 by Alex Filos
Θα προτιμούσα να έμοιαζε περισσότερο στο Alpha Protocol (του οποίου το RPG κομμάτι είναι υπόδειγμα). Δεν παύει όμως να είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

More
18 Dec 2013 11:08 #137439 by Νικολής Ασημάκης
Deus Ex με στυλ Alpha Protocol... Ακούγεται δελεαστικό μπορώ να πω.

More
21 Dec 2013 17:18 #137619 by Παντελής Δασκαλέλος

Artorias the Abysswalker wrote: Το Deus Ex HR παιζω εδω και καμια βδομαδα!Ρε παιδια, τι παιχνιδαρος ειναι αυτος?Αξιος διαδοχος του Deus Ex!
Πολλα μπραβο στους δημιουργους!Φανταστικο συστημα stealth, τα augmentations προσδιδουν τεραστια ποικιλια στο gameplay και οι τροποι να με τους οποιους μπορεις να προσδιορισεις την μαχη ειναι απεριοριστοι!Η ιστορια ειναι πολυ καλη επισης, δεν την εχω βαρεθει καθολου μεχρι στιγμης αντιθετος εχει κρατησει το ενδιαφερων μου!
Πραγματικα, ειναι φοβερο, διοτι συνδιαζει τα 2 αγαπημενα μου genres (βασικα genre και sub-genre) μαζι!RPG και stealth!
Τελωσπαντων δεν χρειαζεται να πω κατι αλλο ειναι επος!

Πράγματι έπος και ειδικά στο Wii U.

More
11 Nov 2023 17:36 #273537 by Nikos Georgopoulos
Ο Ηλίας Τουφεξής, voice actor του Adam Jensen (Deus Ex), απορρίφθηκε για το motion capture λόγω ύψους

Για 5 πόντους!

Την περίοδο της ανάπτυξης του Deus Ex: Human Revolution, ο ηθοποιός Elias Toufexis ήθελε να κάνει τόσο την φωνή, όσο και το motion capture του Adam Jensen, αλλά το ύψος του, 1,80εκ. δεν ήταν αρκετό για τον 1,85 εκ. Adam Jensen με αποτέλεσμα το motion capture να γίνει με άλλο performer.

#DeusEx HR they actually had me audition to play my own body and I DIDN'T GET IT. They said I'm 5'11 and Jensen is 6'1.
I hated what the body actor did.
For Deus Ex MD I refused to come back unless they let me Performance Capture everything. They did.
All cutscenes were PCAP t.co/PNjT8HnaXm

— ᴇʟɪᴀꜱ ᴛᴏᴜꜰᴇxɪꜱ  (@EliasToufexis) November 6, 2023 .

O Toufexis ανέφερε ότι θα είχε αλλάξει την φωνή του αν ήξερε πως θα κινούνταν ο χαρακτήρας αλλά αυτό δεν έγινε και έτσι το τελικό αποτέλεσμα κατέληξε να είναι “διχασμένο”. “Εκείνη την περίοδο ήταν πολύ δουλειά να με προεκτείνουν λίγα εκατοστά και έτσι επέλεξαν κάποιον άλλο. Ο body performer του Adam Jensen ήταν καλός ηθοποιός αλλά οι επιλογές που έγιναν ήταν επιλογές που εγώ ο ίδιος δεν θα έκανα, οπότε δεν μπορώ να το βλέπω χωρίς να νιώθω λίγο εκνευρισμένος” είπε ο Toufexis.

Το 2016, ευτυχώς, η διαφορά ύψους του Toufexis και του Jensen δεν ήταν τόσο μεγάλο πρόβλημα και ο Toufexis νιώθει περήφανος για το πώς η ενοποιημένη εκτέλεση βελτιώθηκε σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.