Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Darklands (PC/DOS)

More
26 Jul 2010 14:17 #75772 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Αντε να κανω reply της προκοπης. Αυτό είναι περίπου σαν το diablo αλλα με περισσότερους διαλόγους;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Jul 2010 14:22 #75773 by Νικολής Ασημάκης
Βασικά ούτε καν. Έχει μεν τα τέρατα κλπ, αλλά είναι πολύ ανοιχτό παιχνίδι. Πας από πόλη σε πόλη και χωριό σε χωριό ψάχνοντας δουλειές, για να μαζέψεις χρυσό και να αυξήσεις το reputation. Απλά επειδή η θρησκεία παίζει μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι, έχουν το κλασικό devil worshiping, witches, δαίμονες κλπ. Μπορείς να επικαλεστείς αγίους για divine help, είτε για πληροφορίες είτε για άμεση βοήθεια (προσευχήθηκα σήμερα σε έναν άγιο και μου είπε πληροφορίες για ένα χαρακτήρα που συνάντησα). Γενικά είναι από τα καλά RPG dos με τον τεράστιο και ανοιχτό κόσμο σε φάση Betrayal at Krondor, Elder Scrolls: Arena κλπ.

(edit) Ξέχασα και το πιο σημαντικό. Η μάχη είναι turn-based, δηλαδή σαν Baldur's Gate, με pause κλπ.

More
26 Jul 2010 14:23 #75774 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Nikolis wrote: Βασικά ούτε καν. Έχει μεν τα τέρατα κλπ, αλλά είναι πολύ ανοιχτό παιχνίδι. Πας από πόλη σε πόλη και χωριό σε χωριό ψάχνοντας δουλειές, για να μαζέψεις χρυσό και να αυξήσεις το reputation. Απλά επειδή η θρησκεία παίζει μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι, έχουν το κλασικό devil worshiping, witches, δαίμονες κλπ. Μπορείς να επικαλεστείς αγίους για divine help, είτε για πληροφορίες είτε για άμεση βοήθεια (προσευχήθηκα σήμερα σε έναν άγιο και μου είπε πληροφορίες για ένα χαρακτήρα που συνάντησα). Γενικά είναι από τα καλά RPG dos με τον τεράστιο και ανοιχτό κόσμο σε φάση Betrayal at Krondor, Elder Scrolls: Arena κλπ.

Αμα συνδεσεις το kinect πρεπει να κανεις κανονικα τις προσευχες;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
26 Jul 2010 14:26 #75775 by Νικολής Ασημάκης
Είπα και εγώ, πολύ άντεξε για reply της προκοπής. :P

More
26 Jul 2010 15:21 #75778 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Darklands (PC/DOS)
Ρε Νίκο μου λες λίγο, το DOS τι είναι;;; :?:

More
26 Jul 2010 15:54 #75784 by Νικολής Ασημάκης
Τόσο καλά. Το DOS ήταν το λειτουργικό που υπήρχε πριν τα Windows και υπήρχε μαζί με τα Windows μέχρι τα Windows 98. Τα XP και μετά δεν έχουν DOS, οπότε για να τρέξεις τέτοια παιχνίδια πρέπει να κατεβάσεις τον εξομοιωτή "DOSBox".

More
26 Jul 2010 17:26 #75807 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Darklands (PC/DOS)
Εντάξει ρε Νικόλα. Που θες να το ξέρω. Άνθρωπος είμαι και εγώ! Ευχαριστώ πάντως.

More
02 Jun 2020 19:50 #235074 by Giorgos Tsolaridis
Ο Arnold Hendrick, δημιουργός του περίφημου RPG, Darklands, "έφυγε" σε ηλικία 69 ετών
Δεν κατάφερε να νικήσει την "μάχη" με τον καρκίνο.

O Arnold Hendrick, δημιουργός του RPG, Darklands, της εταιρείας ανάπτυξης Microprose το 1992 έφυγε σε ηλικία 69 ετών ύστερα από την μάχη με τον καρκίνο σύμφωνα με ένα σχετικό post στο Facebook από πρώην συναδέλφους του στην Microprose.

Ο Hendrick είχε δουλέψει σε αρκετά projects όπως τα Gunship, Sid Meier's Pirates!, F19 Stealth Fighter, Silent Service 2, και American Civil War: From Sumter to Appomattox. Το Darklands όμως ήταν το πιο γνωστό του project.

Ο Todd Howard, γνωστός για την ανάπτυξη των games The Elder Scrolls και Fallout είχε αναφέρει σε συνέντευξη του το 2009 ότι εμπνεύστηκε από το Darklands για την ανάπτυξη των The Elder Scrolls. Δείτε και το σχετικό tweet.

Ο Arnold Hendrick δούλεψε επίσης στις εταιρείες ανάπτυξης Interactive Magic, Kesmai, Electronic Arts και Area 52 Games, όπου το 2016 και μετά δούλεψε ως freelancer.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.