Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Nier

More
23 Jul 2010 16:55 #75612 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Review εδώ

Το Nier είναι ενας Action RPG τίτλος σχεδιασμένος από την Cavia και εχει εκδωθεί απο την Square Enix. Στο Nier βρισκόμαστε 1000 χρόνια μετα τα γεγονότα του Drakengard . Ο πρωταγωνιστής μας (που το ονομα του είναι ιδιο με το τίτλο του παιχνιδιού) θέλει να σώσει την κόρη του από μία θανατηφόρα ασθένεια που εξαπλώνεται αργά μέσα στο σώμα της. Για να τα καταφέρει πρεπει να νικήσει αντίπαλες σκοτεινές δυνάμεις που μπανουν συνεχώς στον δρόμο του. Σύντροφος του σε αυτήν την περιπέτεια είναι το Grimoire Weiss, ένα μαγικό βιβλίο που μιλάει και ταυτόχρονα του δίνει μαγικές δυναμεις αλλά και ένας ερμαφρόδιτος χαρακτήρας ο/η Kaine!

Από πλευρας gameplay όσοι το δοκιμάσετε θα συναντήσετε διαφορετικούς τρόπου παιχνιδιου που θα κάνουν το Nier να φαίνεται σαν διαφορετικό παιχνίδι καθε φορα. Οπτικά δεν λέει και πολλά. Η μηχανή γραφικών του είναι απαρχαιωμένη και η λετπομέρια σχεδιασης των περιβάλλοντων και των χαρακτήρων δεν είναι και τόσο εντυπωσιακή. Αντίθετα ο ήχος είναι εκπληκτικός καθώς αποτελείται απο εκπληκτικά voice over αλλα και μουσική που κόβει την ανασα!

[center:2qhlk7po]Δείτε το εισαγωγικό video του παιχνιδιου:[/center:2qhlk7po]
[center:2qhlk7po][youtube:2qhlk7po]
[/youtube:2qhlk7po][/center:2qhlk7po]

Το Nier κυκλοφορεί ήδη για PS3 και Xbox 360

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jul 2010 01:54 #75634 by Στέφανος Τρίγγας
Δηλαδή με λίγα λόγια είναι παιχνίδι που αξίζει να το αγοράσει κάποιος? Και επιπλέον είναι κάτι σαν lineage ή aion ή το spellforce (που είναι και singleplayer)?

More
26 Jul 2010 18:32 #75825 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ανέβηκε το review και μπορείτε να το διαβάσετε κανοντας κλικ στην λέξη review που διαβάσατε πριν απο λίγο και την έχω κανει να ξεχωριζει δινοντας της μεγαλύτερη γραμματοσειρά. :mrgreen:

ThunderHawk wrote: Δηλαδή με λίγα λόγια είναι παιχνίδι που αξίζει να το αγοράσει κάποιος? Και επιπλέον είναι κάτι σαν lineage ή aion ή το spellforce (που είναι και singleplayer)?

Εεε αν εχεις υπομονη έχει τα δυνατα του σημεια σαν παιχνίδι αλλά εχει δυστηχως πολλα προβληματα.. Οχι δεν είναι σαν τα παιχνιδια που ανέφερες, είναι τελείως διαφορετικο. Το aion και το l2 ειναι MMORPG και το spellforce strategoειδες. Ειναι action rpg

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
26 Jul 2010 18:38 #75826 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Nier
Δεν φαίνεται και τόσο καλό το παιχνίδι. Είναι λίγο κάπως!

More
30 Dec 2010 21:05 #86986 by Νικολής Ασημάκης
Έπειτα από προσωπική ενασχόληση μπορώ να πω πως το παιχνίδι είναι καλύτερο από ότι παρουσίαστηκε. Καλό σύστημα μάχης, καλά εφέ, καλά γραφικά (ακόμα και με την περίεργη κάμερα και την άσχημη εμφάνιση ορισμένων κτηρίων). Το μόνο πραγματικό πρόβλημα που μπορώ να σκεφτώ που θα μπορούσε να βρει κανείς στο παιχνίδι και να τον χαλάσει, είναι το συνεχόμενο "τρέξιμο" πέρα δώθε για quest καθώς και το ατελείωτο σφάξιμο (που προσωπικά καταντά κουραστικό από τις 2 ώρες gameplay μέχρι τις 14 να προσπαθείς να σκοτώσεις το ίδιο boss σε στάδια.

More
21 Feb 2011 11:41 #90156 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Πραγματι, όταν το δοκιμαζα τοτε το ειχα δει με πολυ στραβο ματι και το τόσο το έκανα τοοοοοσο. Το review διορθώθηκε και αλλαξε και η βαθμολογια. Το παιχνιδι έχει μερικες εντυπωσιακες σκηνες, απλως αργει πολύ να σας τις παρουσιασει.

More
08 Mar 2011 15:19 #90690 by Σπύρος Νικολάου
Replied by Σπύρος Νικολάου on topic Nier
Εγώ το ξεκίνησα αυτό το ΣΚ. Έχω παίξει 6-7 ώρες και ακόμα δεν έχω διαμορφώσει ολοκληρωμένη άποψη. Μου αρέσει η ιστορία, η καταπληκτική μουσική, τα σχόλια του Weiss, το βρωμόστομα της Kaine. Δεν μου αρέσει το πήγαινε έλα για τα quests, τα άθλια γραφικά και το ψάρεμα στο οποίο είμαι άχρηστος. Θα τελειώσω την ιστορία για να δω τι παίζει και βλέπουμε

[/URL]

More
08 Mar 2011 20:30 #90693 by Νικολής Ασημάκης
Τότε, θα κάνεις καιρό να απαντήσεις. Για να τελειώσεις την ιστορία, πρέπει να το τερματίσεις τέσσερις φορές, καθώς έχει τέσσερα διαφορετικά endings, το καθένα από την οπτική γωνία άλλου χαρακτήρα. Ευτυχώς δεν το παίζεις τελείως από την αρχή, αλλά δεν θυμάμαι από που, και ξανακάνεις τα ίδια πράγματα, απλά για cutscenes είναι σκέψεις και σχόλια άλλων χαρακτήρων και όχι του Nier, οπότε δίνεται απάντηση σε πολλά ερωτήματα, όπως τι όνειρο έβλεπε η τύπισσα όταν πετάχτηκε, ή γιατί έκανε μια συγκεκριμένη επιλογή.