Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Two Worlds 2

More
10 May 2010 12:55 #71813 by Μάνος Γρυπάρης

Όσοι είστε ψαγμένοι RPGάδες, ενδέχεται να έχετε δοκιμάσει το Two Worlds, το οποίο κυκλοφόρησε από την προγραμματιστική εταιρεία Reality Pump το 2007. Φέτος, η εταιρεία αυτή ετοιμάζει και το sequel του.

Ανάμεσα στα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης, είναι η αναβαθμισμένη game engine, στην οποία οι προγραμματιστές έχουν δουλέψει πάνω σε ρεαλιστικά animations (καταγεγραμμένα από πραγματικές κινήσεις) καθώς και δυναμικό φωτισμό. Όσο για το σενάριο, ο αρχικός πρωταγωνιστής επανέρχεται, αφού περνάει κάποια χρόνια στη φυλακή και ξεκινάει μία νέα εκστρατεία για να σώσει τον κόσμο. Στο παιχνίδι θα υπάρχει κι ένα νέο multiplayer mode, στο οποίο θα συμμετέχετε με Co-op για την ολοκλήρωση 12 ειδικών quests.

Το Two Worlds II θα κυκλοφορήσει στις 14 Σεπτεμβρίου και πέρα απ’ το PC και το Xbox 360, θα το χαρούν για πρώτη φορά και οι φίλοι του Playstation 3 και των Apple Macintosh.

Διαβάστε το review

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Nov 2010 17:56 #84632 by Αντώνης Μπιθούλκας
Το παιχνίδι απλά τα σπάει!!! Λίγο σπαστικό στην αρχή με τα πολλά quests μέχρι να πάς στο νησί (New Ashos) αλλά άξιζε. Έχει αυτή την ομορφιά του rpg ρε παιδί μου... με τις στολές και τα κόλπα!

More
03 Mar 2011 19:53 #90574 by Μάνος Γρυπάρης
Διαβάστε το review

Γενικά το παιχνίδι μου άφησε μέτριες εντυπώσεις

[youtube:2zynxgc5]
[/youtube:2zynxgc5]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Apr 2011 09:13 #92201 by Θωμάς Ανδριανός
Φαινεται εκπληκτικο!!.. :D