Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Folklore (PS3)

More
08 Aug 2009 14:52 #58098 by Μάνος Γρυπάρης
Είναι ένα Action RPG/Adventure που κυκλοφόρησε πρόπερσι και στο οποίο αναλαμβάνετε έναν από τους δύο διαθέσιμους χαρακτήρες. Ο πρώτος είναι η Ellen, μια νεαρή φοιτήτρια η οποία λαμβάνει γράμμα από την νεκρή μητέρα της κι αναζητώντας περισσότερο τα σημάδια της φτάνει στο τέλος στον κόσμο των νεκρών. Ο άλλος χαρακτήρας είναι ο δημοσιογράφος Keats, ο οποίος λαμβάνει ένα τηλεφώνημα για βοήθεια και σπεύδει να δει τι συμβαίνει.

gameplay video
[youtube:3vae7une]
[/youtube:3vae7une]

Το σύστημα μάχης ξεκινάει με απλές επιθέσεις και όσο προχωράτε μπορεί να προσθέτετε μαγικά (realms) στο inventory σας. Κάθε σας κίνηση εκτελείται με όποιο κουμπί θέλετε. Τα κουμπιά του controller δηλαδή τα ρυθμίζετε όπως σας βολεύουν. Ο χαρακτήρας σας έχει δύο μπάρες ενέργειας, τύπου health και mana ενώ όταν σκοτώνει τους εχθρούς του θα πρέπει να τους απορροφάει την ψυχή για να κερδίζει πόντους. Αυτό γίνεται πατώντας το R1 και μετακινώντας το sixaxis προς τα πάνω. Τότε ο εχθρός ανυψώνεται κι έτσι του απορροφάτε την ψυχή.

Τα γραφικά έχουν anime χαρακτήρα ενώ στον ήχο υπάρχουν μόνο κάποια επαναλαμβανόμενα themes και μηδέν διάλογοι. Η υπόθεση παρουσιάζεται σε μορφή κόμικ με συννεφάκια διαλόγων.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jul 2011 20:37 #95692 by Αλέξανδρος Κωστάκης
το έχω καιρό στην wishlist και τώρα ήρθε η ώρα να το αγοράσω αν και κάτι με χαλάει αν και φαίνεται πως έχει πολύ καλή ατμοσφαίρα. ξέρει κανείς πόσες ώρες είναι

More
12 Jul 2011 21:17 #95694 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Παίζοντας το demo μπορώ να πω πως είναι επαναλαμβανόμενο. Κατέβασε το demo πριν το αγοράσεις.

More
12 Jul 2011 22:50 #95707 by Αλέξανδρος Κωστάκης
το έχω παίξει το demo από εκεί έκρινα τα όσα είπα για το παιχνίδι όσο για το επαναλαμβανόμενο που λες νομίζω πως είναι μέρος της γοητείας του παιχνιδιού