Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fallout: New Vegas

More
18 Jul 2013 17:52 #128629 by Alex Filos
Replied by Alex Filos on topic Fallout: New Vegas
Εξαρτάται τι ζητάς σε ένα παιχνίδι. Προσωπικά θεωρώ το New Vegas κλάσεις καλύτερο από το Fallout 3. Το ίδιο νομίζω ισχύει και για τους περισσότερους που έχουν παίξει τα 2 πρώτα της σειράς.

Το Fallout 3 θα έλεγα ότι επέλεξε να ακολουθήσει το δρόμο του Fallout 2 με πολλά αστεία και extreme καταστάσεις. Γενικά θεωρείται theme park RPG, δηλαδή έχεις στο χάρτη διάφορες ατραξιόν, διαλέγεις σε ποια θέλεις να πας και κάθε μία είναι αυτοτελής και ανεξάρτητη. Αυτό δεν είναι κακό αναγκαστικά, είναι ανάλογα με το γούστο του καθενός.

Η δύναμη του New Vegas είναι στο ότι δημιούργησε ένα συνδεδεμένο κόσμο. Πράγματα που έκανες σε μία περιοχή είχαν επιπτώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο του παιχνιδιού. Οι χαρακτήρες του είναι πολύ πιο πεζοί από αυτούς του Fallout 3 αλλά ταυτόχρονα πολύ πιο αληθοφανείς. Ακόμα και οι πιο ιδιαίτεροι χαρακτήρες, οι αρχηγοί των παρατάξεων για παράδειγμα, έχουν κίνητρα που μπορούν να γίνουν κατανοητά στα πλαίσια του κόσμου του παιχνιδιού. Αυτό ενισχύει την ιδέα ότι παίζεις σε έναν κόσμο που μοιάζει με τον πραγματικό. Από την άλλη χάνεις τους μοναδικούς και ιδιαίτερους χαρακτήρες του Fallout 3. Πάλι είναι ζήτημα προτίμησης.

Θα έλεγα ότι το New Vegas μοιάζει πιο πολύ στο Fallout 1. Έχει μέσα κωμικά στοιχεία αλλά είναι ταυτόχρονα κυνικό και σκληρό. Βασίζεται πιο πολύ στην ειρωνία παρά στις ιδιαίτερες και εξαιρετικές καταστάσεις (όπως κάνουν το 2 και 3). Το χιούμορ του είναι από τα πιο μαύρα που έχω δει σε video game.

Προσωπικά θα κατέτασσα τα Fallout με την εξής σειρά: 1>New Vegas>2>3.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jul 2013 18:47 #128631 by Θοδωρής Κώτσελας
Και εγω το πηρα στις sales, και ναι θα το πω, δεν μου αρεσει καθολου :p

More
18 Jul 2013 19:52 #128638 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ όσο το παίζω μου αρέσει και πιο πολύ. Φουτουριστικό post-apocalyptic western. Και γαμώ. :P

More
18 Jul 2013 21:13 #128643 by Νίκος Τριανταφύλλης
Το fallout 3 μου αρεσε περισσοτερο απο το new vegas δν ξερω το new vegas καπως ξεφευγε λιγο ειδικα οταν σε ενα σημειο κυνηγαγες καποιους με κατι κολαρα σε ενα αλλο κοσμο δν καταλβα καν τι γινοτανε :P

More
28 Jan 2016 14:23 - 28 Jan 2016 14:24 #176040 by Marios Ntallaris
Replied by Marios Ntallaris on topic Fallout: New Vegas
Multiplayer mod για το Fallout New Vegas

Ένας αφοσιωμένος οπαδός του γνωστού RPG αποφάσισε να προσθέσει υπό την μορφή mod, multiplayer στον τίτλο της Obsidian. Πρόκειται για τον χρήστη με όνομα Mr. Mouse στο Reddit, ο οποίος είπε πως σε λίγο καιρό θα είναι έτοιμη η beta, για την οποία όποιος θέλει μπορεί να δηλώσει συμμετοχή εδώ . Διάφορες λεπτομέρειες για το πως θα μοιάζει το τελικό αποτέλεσμα είναι πως το όταν κάποιος μπαίνει στο inventory θα ακινητοποιείται και δεν θα δέχεται damage από καμία επίθεση, δεν θα υπάρχουν private matches και δεν θα υποστηρίζονται τα DLCs του New Vegas.
Δείτε 2 video από το συγκεκριμένο mod:

Last edit: 28 Jan 2016 14:24 by Marios Ntallaris.

More
05 Jan 2018 10:27 #211064 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Gameplay video με μάχες και user interface

Οι developers του Fallout: New Vegas mod επέστρεψαν με ένα νέο gameplay video.

Δείτε το σύστημα μάχης και κυρίως πως ενσωματώνεται το user interface του New Vegas μέσα στο Fallout 4:

Το Fallout: New Vegas mod για το Fallout 4 βρίσκεται ακόμη σε alpha έκδοση. Ακολουθήστε τους modders στο Facebook για να μάθετε πότε θα κυκλοφορήσει.

More
10 Apr 2018 15:58 #214450 by Αργυρώ Σουμπάκα
Fallout: New California prequel mod

Στο Fallout: New Vegas.

Μετά από 9 χρόνια προετοιμασίας το Fallout: New California, prequel mod του Fallout: New Vegas μπαίνει σε στάδιο beta testing. "Μετά από τόσα χρόνια το BETA 200 είναι πλέον playable από την αρχή ως το τέλος χωρίς πολλά προβλήματα, ενώ αρχίζει να μοιάζει με ένα έτοιμο για κυκλοφορία παιχνίδι. Υπάρχουν ακόμα bugs κι ελαττώματα, αλλά βρίσκεται κοντά στο επίπεδο τελικού προϊόντος." είπε ο Brandan Lee, επικεφαλής του project.

To New California περιλαμβάνει διαλόγους μήκους 14.000 και πλέον σειρών που εκτελούνται από 42 ηθοποιούς για περίπου 60 διαφορετικούς χαρακτήρες. Έχει 12 διαφορετικά endings ενώ προσφέρει πολλές εναλλαγές στην ιστορία καθώς προχωράτε. Επίσης για να γίνει ευκολότερη η εξερεύνηση της μεγάλης έκτασης του Mojave το mod θα περιλαμβάνει outposts σε περιοχές σχετικές με τα quests του New California.

More
27 Nov 2018 22:53 #220501 by Georgios Kyranis
Replied by Georgios Kyranis on topic Fallout: New Vegas
Ειμαι λογικα προς το τελος και θελω να ρωτησω κάποια πραματα αν ξερει κανεις
Μου εχουν μεινει 2 αποστολες, της οποιες της εχω και σε ξεχωριστα saves
Μια ειναι απο ΝCR να σκοτωσω τον Mr.House
Μια ειναι απο Μr.House να εξολοθρέψω ολοι τη BoS
Eγω δεν ηθελα να εξολοθρέψω την BoS [ουτε τον Mr.House ηθελα] και αποφασίζω να σκοτωσω τον Mr.House για λογαριασμο τον NCR γιατι με βόλευε :P
Το κανω λοιπον αυτο και μετα μου βγαζει αποστολη να εξολοθρεψω την BoS
Eτσι εισαι λεω, σκοτωνω την Στρατηγό τον NCR
Mετα τι κανουμε; Πως προχωρα η ιστορια;
YΓ: Η BoS ειναι μονοι τους, η NCR ειναι μαζι με ολους και οι Legion κακαρομενοι...

More
03 Dec 2018 23:31 #220635 by Astro
Replied by Astro on topic Fallout: New Vegas
Αξιζει τα λεφτα του αλα δεν εχει και τα καλυτερα γραφικα που εχω δει και ενα απο τα προβληματα του ειναι οτι ειναι γεματο με glitches and bugs.

More
22 Sep 2020 12:02 #239188 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
Φήμες για Fallout: New Vegas sequel.
H εξαγορά της Bethesda από την Microsoft μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, για να συμβεί

Η χθεσινή ανακοίνωση της εξαγοράς του ομίλου ZeniMax, μαμάς εταιρείας της Bethesda από την Microsoft, ήταν από τις σημαντικότερες στο χώρο του gaming τα τελευταία χρόνια και ίσως έχει θετικό αντίκτυπο σε κάποιο sequel του Fallout: New Vegas.

Το Fallout: New Vegas αναπτύχθηκε από την Obsidian και μέχρι σήμερα θεωρείται ένα από τα καλύτερα games της σειράς. Η Bethesda ανέπτυξε τα Fallout 3, Fallout 4 όπως και το αμφιλεγόμενο Fallout 76. Μέχρι στιγμής δεν είχαμε κάποια ένδειξη για επιστροφή της Obsidian για ανάπτυξη κάποιου παιχνιδιού της σειράς, κάτι που ίσως αλλάξει με την ταυτόχρονη ύπαρξη των Bethesda και Obsidian στο δυναμικό της Microsoft.

Η απάντηση της Obsidian στα ερωτήματα σχετικά με sequel του Fallout: New Vegas και αν θα το αναπτύξει η ίδια, αν αυτό συμβεί, ήταν όπως αναμενόταν αόριστη και φειδωλή μέσω Twitter. Η Obsidian έχει αναπτύξει πολλά RPGs όπως το sequel του Star Wars: Knights of the Old Republic και είναι λογικό να υπάρχει αναμονή για το αντίστοιχο του Fallout: New Vegas μετά την εξαγορά της Bethesda από την Microsoft. Εξάλλου και ο John Carmack δημιουργός του αρχικού DOOM εξέφρασε το ενδιαφέρον του να επιστρέψει σε κάποια από τα franchises της Bethesda.

Πάντως αυτή την στιγμή η Obsidian ασχολείται με το τελευταίο expansion του The Outer Worlds το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα. Επίσης η εταιρεία έχει αποκαλύψει και το Avowed, ένα RPG στον κόσμο του Pillars of Eternity το τρέιλερ του οποίου έχει παρόμοια στοιχεία με την σειρά Elder Scrolls. H Microsoft πάντως έχει δηλώσει σχετικά με το exclusivity των games των εταιρειών που υπάγονταν στην ZeniMax, ότι θα κρίνεται ξεχωριστά για κάθε franchise ενώ θα τιμήσει την συμφωνία της Sony για τα Deathloop και Ghostwire: Tokyo.
Attachments: