Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Resonance of Fate

More
15 May 2009 23:32 #52859 by Πασχάλης Μαυρωδής
Τελικά η Tri-Ace μετονόμασε το End of Eternity σε "Resonance of Fate". Για να πώ την αλήθεια μου άρεσε περισσότερο ο πρωταρχικός του τίτλος.. Επίσης, ένα νέο θετικό στοιχείο είναι οτι θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα τόσο σε Αμερική, όσο και σε Ευρώπη μέσα στην άνοιξη του 2010...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 May 2009 20:18 #52968 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
[youtube:aogy0cch]
[/youtube:aogy0cch]

Το Debut Trailer κυκλοφορησε και στη δημοσιοτητα. Η αληθεια ειναι οτι φαινεται να διαφερει πολυ απο τις μετριοτητες που βλεπω τα τελευταια 3 χρονια και σε αυτο συμβαλλει το ονομα Sega. Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε πως το ετερο RPG που διεθεσε η Sega για το PS3, Valkyria Chronicles ήταν απλα εξαιρετικο. Τωρα θα κανουμε παλα υπομονη μεχρι το 2010 οπου θα εχουμε στη διαθεση μας αρκετα Ιαπωνικα-Αριστουργηματικα RPG.

More
12 Nov 2009 23:42 #64851 by BigBang
Replied by BigBang on topic Resonance of Fate
preview του παιχνιδιού εδώ

σας θυμίζει devil may cry γιατί είναι κι αυτό ιαπωνικό.γενικά οι ιάπωνες στηρίζουν τα σχέδιά τους στα ήδη πεπατημένα που είναι δηλαδή manga anime. Κι εγώ προσωπικά το αγαπάω αυτό.

More
02 Dec 2009 13:26 #66124 by Θάνος Βουτσίνος
Εμένα μου θυμίζει Final Fantasy γιατί είναι από τον ίδιο δημιουργό σε συνεργασία με την Tri-Ace.

Πάντως με το gameplay trailer πορώθηκα άγρια. Έχω πολύ καιρό να συναντήσω μία τέτοια μάχη από το Metal Gear Solid 3 ! Αυτός ο τίτλος σίγουρα είναι για μένα από τους πιο δυνατούς μαζί με την Δεσποινίς Bayonetta και το Final Fantasy XIII και τον Alan Wake.

More
02 Dec 2009 13:34 #66128 by antonis 21
Replied by antonis 21 on topic Resonance of Fate
πολυ καλο παιχνιδι αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει να το αγορασω.εσεις τι λετε?

More
03 Dec 2009 15:38 #66210 by Θάνος Βουτσίνος

antonis 21 wrote: πολυ καλο παιχνιδι αλλα δεν νομιζω οτι αξιζει να το αγορασω.εσεις τι λετε?

Αξίζει ρε noob... Τέτοιος τίτλος με μάχες από πιστολίδια δεν υπάρχει πουθενά αλλού !

More
10 May 2010 11:17 #71806 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Το review του Resonance of Fate μπορειτε να το βρειτε ΕΔΩ

More
12 May 2010 13:26 #71923 by Destroy_lvl
Replied by Destroy_lvl on topic Resonance of Fate
Εγώ που το έχω , μου θυμίζει γραφικά από κάτι PS2 games σαν το legend of dragoon ,
Σε μερικές μάχες δεν έχεις την επιλογή του FLEE η του item που την κάνεις, σαν να σου λέει κάνε Load NOOB , για την ώρα δεν έχω και κάτι άλλο να παίξω και το λιώνω.
Γενικά όπως λέει και το review είναι πολύ μέτριο!!!

More
15 May 2010 19:17 #72115 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Δυστυχως τα Ιαπωνικα RPG εχουν παρει την κατω βολτα και δεν μπορω να καταλαβω γιατι. Τοσο δυσκολο ειναι να βγει εστω 1, οχι 10, μονο 1 παιχνιδι της προκοπης;