Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Mass Effect 2

More
15 Oct 2012 15:08 #113344 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
"Installation Failed! The installation of Mass Effect 2 has failed. A required Setup file is missing"

και μετά μόνο το finish μπορώ να πατήσω!
Με έχει σκάσει!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Oct 2012 15:16 #113345 by Άγγελος Φασούλης
Κατέβασε κάποιο καλό πρόγραμμα για uninstall και σβήσε όλο τα κλειδάκια και οτιδήποτε υπάρχει από το παιχνίδι(που δεν σβήνεται με το κλασικό uninstall) και ξαναδοκίμασε.

More
15 Oct 2012 17:48 #113349 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
έχω κάνει πρόσφατα clean install Win7 64bit. όλα είναι φρέσκα. Θα δοκιμάσω ξανά αργότερα και θα σας πώ. Προς το παρόν απολαμβάνω το XCOM.

Λοιπόν είδα το log file και στο τέλος λέει το εξής:

[Sunday Oct 14 22:45:41 2012] Extracting: /Language en /progresspercent 1763 /settotalK 2212781 'D:\\data\english.rar' 'C:\Games\Mass Effect 2'
[Sunday Oct 14 22:53:03 2012] Rar error: error 18 RAR open failed: Unexpected error.
[Sunday Oct 14 22:53:03 2012] Rar Details: Unable to find a data file, or disc has been removed.
[Sunday Oct 14 22:53:03 2012] Abort Install Called, rolling back install.

Μου ζητάει να βάλω το δισκάκι, το βάζω, πατάω ΟΚ και μετά απο λίγο πετάγεται αυτό το μήνυμα.

More
16 Oct 2012 16:12 #113388 by Άγγελος Φασούλης
Απ'ότι φαίνεται μάλλον λείπει κάτι από το αρχείο. Εισαι σίγουρος ότι το DVD είναι εντάξει; Το έχεις δοκιμάσει σε άλλο pc;

More
16 Oct 2012 17:51 #113392 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
To παιχνίδι και τα δισκάκια ήταν μια χαρά! Το τερμάτισα στο Normal με Soldier και Biotic και είπα να το ξανατερματίσω στο δύσκολο αν και απο το λίγο που το είχα παίξει υπάρχει θέμα με τις σφαίρες και πίστεψα ότι με τον biotic δεν θα το έχω αυτό το πρόβλημα.
Είναι σπαστικό να έχεις το αυθεντικό παιχνίδι και να σου βγάζει τέτοια χαζά μηνύματα λάθους. Λετε να το κατεβάσω; Μπορώ να το κατεβάσω απο κάπου και να βάλω το δικό μου το serial; τα cracks/hacks τα απεχθάνομαι.

More
16 Oct 2012 19:49 #113396 by Jester
Replied by Jester on topic Mass Effect 2
Αν το κατεβάσεις από torrent π.χ. (υπενθυμίζω ότι δεν υποστηρίζουμε την παράνομη διανομή παιχνιδιών, αποτελεί κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας) και κάνεις εγκατάσταση χρησιμοποιώντας το δικό σου serial χωρίς να χρησιμοποιήσεις τα crack που ενδεχομένως θα συνοδεύουν το torrent, λογικά θα παίξει χωρίς κανένα πρόβλημα (με το αυθεντικό dvd στο drive πάντα).

Support game developers, don't download illegal software etc. etc.

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
16 Oct 2012 20:29 #113398 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Ναι επειδή το αγόρασα, δεν θέλω να κατεβάσω torrent. έλεγα μήπως υπήρχε άλλη λύση.

More
16 Oct 2012 20:45 #113399 by Jester
Replied by Jester on topic Mass Effect 2
Λύσεις υπάρχουν...μπορείς να το επιστρέψεις αν είναι μέσα στην εγγύηση. Μπορείς επίσης να αγοράσεις ένα xbox 360 και να το κατεβάσεις από το games on demand. Αν όμως θέλεις να παίξεις πριν γεράσω (κι άλλο) κατέβασε ένα torrentάκι και απλά μη βάλεις τα cracks όπως σου είπα. Δεν είναι καθόλου illegal έτσι.

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
31 May 2013 22:54 #124887 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
H λύση στο πρόβλημα μου ήρθε αρχικά μέσω torrent αλλα στο τέλος μέσω Origin. Βρήκα το 2ο dvd και το κατέβασα αν και πλέον δεν χρειάζετε. Εγκατέστησα το Origin για να το κατεβάζω όποτε θέλω όπως γίνετε με το Steam. Αν και είχα ενα θέμα με το να αναγνωρίσει το παιχνίδι το Origin, λύθηκε όμως άμεσα μόλις έκανα Live Chat με έναν game Advisor της EA. Άμεσος, φιλικός και γρήγορος έκανε (μάλλον) register χειροκίνητα το παιχνίδι στον λογαριασμό μου και πλέον μπορώ να κατεβάσω το παιχνίδι όποτε θέλω.
Καταλαβαίνετε πως αυτό είναι και το μεγάλο + του digital downloading

More
09 Jan 2017 14:07 #192126 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το Mass Effect 2 δωρεάν

Κατεβάστε το στο Origin.

Το Mass Effect 2 διατίθεται από σήμερα δωρεάν μέσω του Origin, στο πρόγραμμα "On the House" της Electronic Arts.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο πρόγραμμα της EA, κάθε μήνα μπορείτε να κατεβάσετε ορισμένα κλασικά και αγαπημένα games της εταιρείας. Μέχρι να ανακοινωθεί το επόμενο On The House πρόγραμμα έχετε κοντά ένα μήνα για να κατεβάσετε και να παίξετε το Mass Effect 2. Αν το πράξετε μέσα στο διάστημα αυτό τότε μένει στο λογαριασμό σας για πάντα.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε δωρεάν.