Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Demon's Souls (PS3)

More
12 Jul 2011 21:20 #95697 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Πολύ μουντό και δύσκολο παιχνίδι. Είναι ένα challenge για τους hardcore, προσωπικά δεν το πήρα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jul 2011 22:55 #95708 by Αλέξανδρος Κωστάκης
κακός, γιατί μπορείς εκτός από το να παίξεις, να δεις κιόλας πράγματα που δεν πρόκειται να τα δεις σε κανένα άλλο game και εκτός από ένα challenge για τους hardcore είναι και ένα challenge for you, so challenge yourself.

More
14 Jul 2011 01:43 #95850 by Αλέξανδρος Κωστάκης
Π Α Λ Ο Υ Κ Ι = demon's souls ο ορισμός. αλλά ότι και να γίνει το game είναι θεϊκό πολύ εθιστικό, πραγματικά εγώ δεν βρίσκω λάθη μόνο μειονεκτήματα αλλά θέλω να μάθω πως θα παίξω co-op

More
14 Jul 2011 11:37 #95865 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Μπήκες πιο μέσα στο game ε :P

Είδες παλούκι που λέγαμε. Κατ' εμε έπρεπε να είναι δύσκολο αλλά στα πιο μετά επίπεδα, είπαμε όχι απο την αρχή! Αυτό έδιωξε πολλούς gamers απο το να το αγοράσουν.

More
14 Jul 2011 19:46 #95923 by Αλέξανδρος Κωστάκης
όσο ποιο μέσα μπαίνεις τόσο ποιο πολλά ανακαλύπτεις και αν και μου έχει βγάλει το λάδι αν μου έλεγαν αν θα το ξαναγόραζα θα έλεγα ναι και με κλειστά τα μάτια

More
15 Jul 2011 18:40 #95989 by Μάνος Γρυπάρης

gostflash wrote: παιδιά έχω πολλές απορίες αλά πριν ξεκινήσω να πω πως το παιχνίδι είναι απλά τέλειο με πολλές φρέσκες ιδέες και πολύ καλό χειρισμό ας ξεκινήσουμε τις απορίες:
1)πως θα παίξω με άλλους
2)γιατί βλέπω και άλλους παίχτες όχι τα κόκκινα αλλά τα άσπρα φαντάσματα?
3) πόσα blood μου να βρω εφόσον πεθαίνω και μετά από πόση ώρα εξαφανίζονται

1-2)Οταν συνδεθεις και παιξεις θα δεις καποια κοκκινα μηνυματα στο εδαφος απο αλλους παικτες, που προσφερουν hints. Υπαρχουν επισης λεκεδες αιματος απο αλλους παικτες που μπορεις να δεις (και δειχνουν τα τελευταια 10 δευτερα που πεθαναν) αλλα και άσπρα φαντάσματα με τα οποια δεν αλληλεπιδρας

Όσο παιζεις αποκτας stones (πετρες) που σου επιτρεπουν να εισβαλεις στα games αλλων παικτων η μπορεις να γινεις summon για να τους βοηθησεις. Υπαρχουν 4 πετρες: ασπρη, μπλε, μαυρη και κοκκινη. Για να χρησιμοποιησεις τις πετρες που βρηκες απλα πηγαινε στα items σου και επελεξε μια πετρα. (πρεπει να εισαι σε body form)

Την μπλε πετρα την χρησιμοποιεις σε body form και κανεις summon 2 παίκτες στο παιχνίδι σου. Με την μαύρη που την χρησιμοποιεις σε blood form, εισβαλεις στα παιχνιδια αλλων παικτων ως Black Phantom και θα πρεπει να σκοτωσεις τον αλλο παικτη.Αν σκοτωσεις εναν Black Phantom (NPC) την αποκτας.Με την ασπρη απ'οσο θυμαμαι πρεπει να διωχνεις παικτη αν εισβαλει στο παιχνιδι σου, ενω τελος η κοκκινη αφηνει ενα κοκκινο σημαδι και μπορει οποιος θελει να σε καλεσει και να κανετε Duel.
3)Τι εννοεις? Απ' οσο ξερω το Blood μενει για πολλη ωρα, ακομα κι αν κλεισεις το παιχνιδι και ξαναμπεις.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Jul 2011 02:28 #96014 by Αλέξανδρος Κωστάκης
όσο ποιο πολύ παίζεις τόσο ποιο πολλά βρίσκεις και καινούργιες απορίες γεννιούνται
1)τα black phantom δεν είναι κανονική άνθρωποι που εισβάλουν στο game σου οπότε θέλουν προσπαθώντας να σε σκοτώσουν (ρητορική ερώτηση)? αν ναι, τότε γιατί στην αρχή της πρώτης πίστας πάντα σου βγαίνουν black phantom που δεν νομίζω πως είναι players αλλά com αφού έχουν μορφή τέρατος και έχουν πολύ μικρή ζωή εκτός αυτών κανένα άλλο black phantom δεν έχει εισβάλει στο παιχνίδι μου (γιατί) και γιατί μου βγαίνουν com black phantoms
2) γιατί δεν μπορώ να συνεχίσω στην πρώτη πιστά μετά το τρίτο boss και μου λέει ότι η ομίχλη με κρατάει πίσω...
3) τι περίπου παίζει με το story σε γενικές γραμμές γιατί έχω μπερδευτεί λίγο
4) γιατί κανείς δεν απαντάει στα co-op invate μου

More
17 Jul 2011 18:34 #96090 by Αλέξανδρος Κωστάκης
please i need some answers αν κάποιος γνωρίζει της απαντήσεις ας μου τις δώσει plz help me i love this game

More
17 Jul 2011 19:18 #96104 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Θα σου απαντήσει όποιος το δει, αν θες πολύ αυτές τις απαντήσεις στείλε κανένα pm σε αυτόν που έκανε το review και έλιωσε το παιχνίδι.

More
18 Jul 2011 01:44 #96131 by Μάνος Γρυπάρης

gostflash wrote: όσο ποιο πολύ παίζεις τόσο ποιο πολλά βρίσκεις και καινούργιες απορίες γεννιούνται
1)τα black phantom δεν είναι κανονική άνθρωποι που εισβάλουν στο game σου οπότε θέλουν προσπαθώντας να σε σκοτώσουν (ρητορική ερώτηση)? αν ναι, τότε γιατί στην αρχή της πρώτης πίστας πάντα σου βγαίνουν black phantom που δεν νομίζω πως είναι players αλλά com αφού έχουν μορφή τέρατος και έχουν πολύ μικρή ζωή εκτός αυτών κανένα άλλο black phantom δεν έχει εισβάλει στο παιχνίδι μου (γιατί) και γιατί μου βγαίνουν com black phantoms
2) γιατί δεν μπορώ να συνεχίσω στην πρώτη πιστά μετά το τρίτο boss και μου λέει ότι η ομίχλη με κρατάει πίσω...
3) τι περίπου παίζει με το story σε γενικές γραμμές γιατί έχω μπερδευτεί λίγο
4) γιατί κανείς δεν απαντάει στα co-op invate μου

0)Οι κανονες λενε οτι θα πρεπει να περιμενεις μεχρι 48 ώρες για να ερθει απαντηση. Διαβασε τους. Επισης το 95% των αναγνωστών όλων των forums ρωτάνε μόνο, δεν λύνουν απορίες κι αναγκαζόμαστε οι mods να τις λύνουμε. Καλό θα είναι εκτός από το να μπαίνετε στο forum μόνο για να ρωτάτε,να κοιτάτε όλοι σας τα topics για απορίες άλλων για να υπάρχει αλληλοβοήθεια.Δεν προλαβαίνουμε 10 συντάκτες (και μάλιστα οι 8 για games) όλα τα θέματα και ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι.
1)Γιατί πολύ απλά είναι χαρακτήρες της CPU που "και καλά" εξομοιώνουν έναν εχθρό, ώστε να πολεμίσεις και αργότερα να σου έρθει κανονικός παίκτης. Το ότι δεν σου έχει έρθει παίκτης σημαίνει ότι έτυχε και βέβαια το ότι λίγοι παίζουν το παιχνίδι online.
2)Δες walkthrough στο Youtube, δεν θυμαμαι καν το σημειο που λες. Γραψε Demon's Souls Walkthrough part 8 ξερω γω και ψαξε να βρεις το σημειο που κολλησες.
3) Δες στο review κι επίσης για το σενάριο υπάρχουν πάντα πληροφορίες στο Wikipedia .
4)Γιατί, έγραψες το PSN ID σου στο topic για να σε κάνει κάποιος add?

IloveGames wrote: Θα σου απαντήσει όποιος το δει, αν θες πολύ αυτές τις απαντήσεις στείλε κανένα pm σε αυτόν που έκανε το review και έλιωσε το παιχνίδι.

Απορίες προς συντάκτες επίσης απαγορεύονται βάση κανονισμών. Οτι είναι το ρωτάτε στο forum.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)