Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
1-2)Οταν συνδεθεις και παιξεις θα δεις καποια κοκκινα μηνυματα στο εδαφος απο αλλους παικτες, που προσφερουν hints. Υπαρχουν επισης λεκεδες αιματος απο αλλους παικτες που μπορεις να δεις (και δειχνουν τα τελευταια 10 δευτερα που πεθαναν) αλλα και άσπρα φαντάσματα με τα οποια δεν αλληλεπιδραςgostflash wrote: παιδιά έχω πολλές απορίες αλά πριν ξεκινήσω να πω πως το παιχνίδι είναι απλά τέλειο με πολλές φρέσκες ιδέες και πολύ καλό χειρισμό ας ξεκινήσουμε τις απορίες:
1)πως θα παίξω με άλλους
2)γιατί βλέπω και άλλους παίχτες όχι τα κόκκινα αλλά τα άσπρα φαντάσματα?
3) πόσα blood μου να βρω εφόσον πεθαίνω και μετά από πόση ώρα εξαφανίζονται
0)Οι κανονες λενε οτι θα πρεπει να περιμενεις μεχρι 48 ώρες για να ερθει απαντηση. Διαβασε τους. Επισης το 95% των αναγνωστών όλων των forums ρωτάνε μόνο, δεν λύνουν απορίες κι αναγκαζόμαστε οι mods να τις λύνουμε. Καλό θα είναι εκτός από το να μπαίνετε στο forum μόνο για να ρωτάτε,να κοιτάτε όλοι σας τα topics για απορίες άλλων για να υπάρχει αλληλοβοήθεια.Δεν προλαβαίνουμε 10 συντάκτες (και μάλιστα οι 8 για games) όλα τα θέματα και ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι.gostflash wrote: όσο ποιο πολύ παίζεις τόσο ποιο πολλά βρίσκεις και καινούργιες απορίες γεννιούνται
1)τα black phantom δεν είναι κανονική άνθρωποι που εισβάλουν στο game σου οπότε θέλουν προσπαθώντας να σε σκοτώσουν (ρητορική ερώτηση)? αν ναι, τότε γιατί στην αρχή της πρώτης πίστας πάντα σου βγαίνουν black phantom που δεν νομίζω πως είναι players αλλά com αφού έχουν μορφή τέρατος και έχουν πολύ μικρή ζωή εκτός αυτών κανένα άλλο black phantom δεν έχει εισβάλει στο παιχνίδι μου (γιατί) και γιατί μου βγαίνουν com black phantoms
2) γιατί δεν μπορώ να συνεχίσω στην πρώτη πιστά μετά το τρίτο boss και μου λέει ότι η ομίχλη με κρατάει πίσω...
3) τι περίπου παίζει με το story σε γενικές γραμμές γιατί έχω μπερδευτεί λίγο
4) γιατί κανείς δεν απαντάει στα co-op invate μου
Απορίες προς συντάκτες επίσης απαγορεύονται βάση κανονισμών. Οτι είναι το ρωτάτε στο forum.IloveGames wrote: Θα σου απαντήσει όποιος το δει, αν θες πολύ αυτές τις απαντήσεις στείλε κανένα pm σε αυτόν που έκανε το review και έλιωσε το παιχνίδι.