- Thank you received: 931
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Shikabane_Hime7 wrote:
TheReaper wrote: Ξέρει κανείς πως μπορώ να κρατήσω τον σκύλο ζωντανό στο Fallout 1; Προσπαθώ να βρω ένα τρόπο να απενεργοποιήσω τις πόρτες στη Mariposa αλλά μάλλον δεν είναι αρκετά υψηλό το science του χαρακτήρα.
Επίσης, όταν πάω στο ναό, μιλάω με έναν τύπο (γιατρό νομίζω, Lasher τον λένε) και μου δίνει ένα έμβλημα για να πάω να μιλήσω στον άλλο που είναι στον τελευταίο όροφο. Όμως δεν με αφήνουν οι Nightkin να περάσω, επιτίθεντε μόλις με βλέπουν. Έχω δοκιμάσει να πάω και χωρίς τους υπόλοιπους, αλλά πάλι μου ορμάνε μόλις με βλέπουν στον όροφο. Ξέρει κανείς τι γίνεται εκεί; Πως μπορώ να του μιλήσω χωρίς να μου επιτεθούν;
Εάν κάνεις disband τον σκύλο αυτόματα πεθαίνει, οπότε πρόσεχε. Είναι δύσκολο να τον κρατήσεις ζωντανό, στην Maniposa πρέπει να τον κλειδώνεις σε δωμάτια για να προστατευτεί από τους Super Mutants.
Σίγουρα πήγαινε μόνος, χωρίς κανέναν. Μήπως κάποιος από τους followers σου είναι "Followers of the apocalypse;" Πρέπει να τους ξεφορτωθείς, φύγε από το cathedral, πήγαινε στο boneyard και ξανά γύρνα. Πρέπει να φοράς και τις ρόμπες.