- Thank you received: 248
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Mystique wrote: Συνηθως ακολουθω εναν βασικο δρομο και φτανω μεχρι εκει που ειναι η quest. Ισως να εχω χασει πολλα πολυτιμα αντικειμενα αλλα οταν με κυνηγανε τα zombie αναγκαζομαι και τα αποφευγω. Ειναι και το radiation πολυ εκνευριστικο γιατι οτι δοκιμασω μου ριχνει τα hp και δεν βρισκω ευκολα τα αντιστοιχα packs για την μείωση της.
Mystique wrote: Δεν εχω βρει ακομα πολλα μερη για να ξεφορτωνω το αχρηστο loot που μαζευω απ'τα πτωματα. Κουβαλαω ολη την σαββουρα μεχρι να βρεθει καποια πολη που θα εχει μαγαζια για τετοια δουλεια. Εχω βρει τοσα αχρηστα οπλα απο τους raiders που κατα λαθος τα χρησιμοποιω στην μαχη και δεν εχουν σφαιρες. Τελειωνουν γρηγορα και μενουν αδεια στις κρισιμες στιγμες.
Mystique wrote: Δεν εχω βρει ακομα πολλα μερη για να ξεφορτωνω το αχρηστο loot που μαζευω απ'τα πτωματα. Κουβαλαω ολη την σαββουρα μεχρι να βρεθει καποια πολη που θα εχει μαγαζια για τετοια δουλεια. Εχω βρει τοσα αχρηστα οπλα απο τους raiders που κατα λαθος τα χρησιμοποιω στην μαχη και δεν εχουν σφαιρες. Τελειωνουν γρηγορα και μενουν αδεια στις κρισιμες στιγμες.