Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Diablo 2 & Expansions: Γενική συζήτηση

Poll: Ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας στο Diablo II ? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Amazon
1 3.6%
Sorceress
5 17.9%
Paladin
7 25%
Necromancer
5 17.9%
Barbarian
6 21.4%
Assassin
3 10.7%
Druid
1 3.6%
Total number of voters: 14
Only registered users can participate to this poll
More
30 Jul 2005 15:16 - 24 Feb 2006 15:11 #48 by Μάνος Γρυπάρης
Από τα πιο επικά RPG όλων των εποχών. Κλασικό Hack n slash της εποχής εκείνης, παρότι to 2000 είχε ήδη ανακαλυφθεί προ πολλού το 3D, κατάφερε να μας κρατήσει με τις ώρες με το εθιστικό gameplay του.

Στο Diablo II ξεκίνησα με Paladin, τον είχα φτάσει με Level 20κάτι ώσπου σταμάτησα και ξεκίνησα απο την αρχή με Barbiarian (σε μάχες σώμα με σώμα καθαρίζει γρήγορα), όπου τερμάτισα το παιχνίδι σε Nightmare Level. Το ίδιο και με την Sorceress αν και εκεί μου πήρε περισσότερο χρόνο. Γενικά προτιμούσα Barbarian λόγω ευνοημένου melee.

Είχα τερματίσει μέχρι και τα expansions στο nightmare level. Πραγματικό κάψιμο, όπως επίσης και το online.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 24 Feb 2006 15:11 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jul 2005 18:29 #55 by Αντώνης Κατρής
Προσωπικά ξεκίνησα με Barbarian αλλά παρα ήταν τραμπούκος για τα δικά μου δεδομένα οπότε πήρα τον τσάτσο Necromancer και την καταβρήκα αλλά ο έρωτάς είναι η Assassin που είναι πραγματικά best of the beast

More
31 Jul 2005 17:18 #58 by Γιώργος Γκούμας
PALADIN και τα μυαλα στα καγκελα.Αυτο ταιριαζει στον χαρακτηρα μου.Ασπιδες και σπαθια.Μαχη σωμα με σωμα αλλα και ευελικτες διαφυγες.Οχι τοξα και Long Range Weapons. :P

More
01 Aug 2005 11:50 #85 by PredGR
Meteorb Sorceress (Meteor + Frozen Orb).

More
02 Aug 2005 12:27 - 25 Nov 2005 19:23 #166 by Μάνος Γρυπάρης
Ευκαιρία να ξεθάψετε το Diablo 2
Βγήκε το Patch 1.11 με πολλά καλούδια! :D :
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... w_topic=22

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 25 Nov 2005 19:23 by Μάνος Γρυπάρης.

More
03 Aug 2005 13:29 #220 by Αντώνης Κατρής
Το προβληματάκι του προηγούμενου που σου έβγαζε στο single κάτι εχθρούς που όσο και να τους κοπανούσες και όσο beast και να ήσουν δεν ψόφαγαν, το έφτιαξαν? Πολύ σπαστικό πράγμα έκανε πολύ κόσμο να παρατήσει το παιχνίδι ή να στραφεί στους trainers

Shankly wrote: PALADIN και τα μυαλα στα καγκελα.Αυτο ταιριαζει στον χαρακτηρα μου.Ασπιδες και σπαθια.Μαχη σωμα με σωμα αλλα και ευελικτες διαφυγες.Οχι τοξα και Long Range Weapons. :P

Τότε αυτό που θέλεις είναι μία Assassin. Στυλάκι σαν το Vega (Street Fighter you know), έχει κάτι καλά skills που με κάθε χτύπημα φορτίζει για ένα δυνατότερο, κλοτσιές και τέτοιες ιστορίες και θα πω μόνο τούτο: στο level 10 πάτησα κάτω την Andariel με περισσή ευκολία.

More
03 Aug 2005 14:28 #235 by Μάνος Γρυπάρης
Δεν βλέπω τέτοια διόρθωση στα bugs. :roll:
Αλλά φαντάζομαι ότι στο patch 1.10 δεν θα υπήρχε τέτοιο πρόβλημα γιατί είχαν να βγάλουν patch 2 χρόνια. Δηλαδή έκαναν πολύ μικρές διορθώσεις + τα νέα χαρακτηριστικά που πρόσθεσαν.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
03 Aug 2005 14:55 #237 by PredGR

Sir_A_K wrote: Το προβληματάκι του προηγούμενου που σου έβγαζε στο single κάτι εχθρούς που όσο και να τους κοπανούσες και όσο beast και να ήσουν δεν ψόφαγαν, το έφτιαξαν? Πολύ σπαστικό πράγμα έκανε πολύ κόσμο να παρατήσει το παιχνίδι ή να στραφεί στους trainers

Δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα. ’λλωστε το Diablo είναι ένα απλό hack n slash, πόσο πιο εύκολο να το κάνουν...;

More
06 Aug 2005 16:48 #425 by Alex
Δεν υπάρχει τέτοιο bug...Μάλλον θα εννοείς εχθρούς που είναι imune to physical (δηλαδή καταλαβαίνουν μόνο από magic και elemental damage)...Βασικά στην 1.11 έχει κάποια bug fixes και κάποια νέα runewords και uniques.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
16 Aug 2005 13:11 #735 by Orestis Domis
Omologw oti assasin kai druid den epai3a, gia ton aploustato logo oti to expansion, an kai pareixe plousies anamoives otan elines quest, apo grafika kai gameplay htan patata. Opote to teleiwsa me ton paladin pou eixa idi kai den 3anaasxolithika. Kai epeidh idi to eixa teleiwsei me olous tous xaraktires tou diablo 2, den 3anasxolithika me tous kainourgious tou expansion