Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Star Ocean 4

More
04 Sep 2008 15:53 #46822 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οπως φαινεται το Star Ocean 4 φερει το συμβολο only on Xbox που σημαινει οτι η θα ειναι αποκλειστικο η θα ειναι time exclusive...Ευτυχως που πηρα 360 γιατι δεν θα αντεχα να μην παιξω αυτην την παιχνιδιρα

Λετε να το αποκτησετε μολις βγει? Λογικα θα ειναι απο τα κορυφαια RPG...οπως και το Star Ocean 3

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jan 2009 00:40 #50118 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Καινουργιες φωτογραφιες και Video

Το νεο Star Ocean φαινεται πολυ καλο και κινειται κατα τη γνωμη μου στα προτυπα των μεγαλων RPG. Οριστε 2 ωραιες εικονιτσες.

Για να δειτε το video καντε κλικ επανω στον τιτλο του post.

More
25 Jan 2009 01:12 #50120 by Πασχάλης Μαυρωδής
Όντως, η σειρά Star Ocean εξελίχθηκε πάρα πολύ από τότε που έκανε την εμφάνισή της στο PSone και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους developers γι 'αυτό... Λίγο η μάχη του που είναι real time με χαλάει μόνο... :)

More
25 Jan 2009 02:21 #50121 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Νεο Trailer-Βομβα, το Star Ocean 4 θα σας μαγεψει

Ενταξει, ετσι ειναι το στυλακι του. Και εγω θα προτιμουσα κατι σε turn-based αλλα δυστυχως δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας. Θα περιμενουμε εναμιση χρονο ακομα για να δουμε το καταραμενο το Final Fantasy 13.

More
28 Jan 2009 15:32 #50154 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Review του Famitsu για το Star Ocean 4

Περιεργα τα πραγματα εκει στην Ιαπωνια. Το Famitsu εδωσε 34/40 στο Star Ocean ενω στο White Knight Chronicles ειχε δωσει 28/40. Το σιγουρο ειναι πως η βαθμολογια του ειναι πολυ ενθαρυντικη. Οσον αφορα το WKC, εχω να πω οτι σε γενικες γραμμες δεν εμπιστευομαι το Famitsu αφου ειχαν βαλει στο Ridge Racer 7, 36/40.

Αυτο που πιστευω ειναι πως το παιχνιδι θα ειναι κορυφαιο και οταν βγει και η εκδοση για το PS3, θα ειναι ακομα καλυτερο.

More
12 Feb 2009 15:30 #50485 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Το Battle System του Star Ocean 4, ειναι αξεπεραστο!

[youtube:2nr5evxo]
[/youtube:2nr5evxo]

Απολαυστε ενα δειγμα απο gameplay του Star Ocean 4. Ειναι πραγματικα παρα πολυ εντυπωσιακο. Δειτε το και ξαναδιετε το. Απολαυστε καθε μικρο αλλα εντυπωσιακο εφε. Ειδικα τα double combos και το καινουργιο στοιχειο Blindside ειναι παρα πολυ ωραια. Αναμενω την ανακοινωση, για το ποτε θα βγει και στο PS3.

More
13 Feb 2009 16:47 #50498 by nick_name
Replied by nick_name on topic Star Ocean 4
Θα βγεί για ps3???θα σοθ χαρισω τον αδερφο μου αν βγει...
οι μαχη βλεπω ειναι super και μονο που εβαλαν διπλές σε ενα game που παντα τα εσπαγε...αυτο μαλλον παει για Oscar!!!!!!!

More
13 Feb 2009 17:58 #50504 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Θα βγει ρε Dont Worry. Ουτως η αλλως αν η Microsoft το ειχε exclusive θα μας τα ειχε κανει τουμπανα. Ενω τωρα, το θεμα exclusive ειναι θαμμενο. Κανεις δεν το αναφερει πουθενα. Πιστευω σε κανα διμηνο θα το ανακοινωσουν και για PS3.

More
19 Feb 2009 23:46 #50699 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Video Review HD Version

Το IGN ετοιμασε το video review του παιχνιδιου και ειναι διαθεσιμο εδω περα. Απ'οτι φαινεται θα λιωσουμε αρκετα. Ας ειναι καλα το μπρικι το 360 για να το παιξουμε και να λιωσουμε στα combos και τα Blindside! Αυτο που δεν μου αρεσε ειναι πως το story αναφερεται ως προχειρο και ασυνεχες κατι που κανει συχνα η Square λογω της προχειδουλειας της. Εχει ριξει πολυ τα standards της. Για λιγα λεφτα, χαλασε μεχρι και την εικονα του Star Ocean.

Θα επρεπε να ντρεπονται...

xbox360.ign.com/dor/objects/903309/star-ocean-4/videos/starocean_review_021809.html

More
20 Feb 2009 00:11 #50701 by nick_name
Replied by nick_name on topic Star Ocean 4
Εμενα ωραιο μου φανηκε...η ιστορια πανω κατω ειναι σαν τα προϊγουμενα...οταν βγει για ps3 θα λιωσω!!!! :cool: και οπως παντα μεχρι lv 255 :cool: