Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dragon Age: Origins

More
06 Aug 2018 15:39 #216472 by Gianna
Replied by Gianna on topic Dragon Age: Origins
Είναι πολύ καλό, εγώ αν και το έπαιξα τελευταίο απο τα 3, πρώτα το 2,μετά το 3 και τέλος αυτό το χάρηκα το ίδιο μην πως και πιο πολύ αν και απο γραφικά φαίνεται ότι είναι παλιό η ιστορία το ξεπερνάει αυτό
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Aug 2018 16:07 #216474 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Dragon Age: Origins

gik wrote: Είναι πολύ καλό, εγώ αν και το έπαιξα τελευταίο απο τα 3, πρώτα το 2,μετά το 3 και τέλος αυτό το χάρηκα το ίδιο μην πως και πιο πολύ αν και απο γραφικά φαίνεται ότι είναι παλιό η ιστορία το ξεπερνάει αυτό

Οντως με την ευκαιρία να πω πως στο θέμα των γραφικών συγκριτικά με το Inquisition είναι 4 χρόνια παλιότερη η Ultimate Edition και ήταν ένας λόγος που σκέφτηκα σοβαρά να αγοράσω το Inquisition.

Το σημαντικό πάντως είναι πως το Origins θα παίζει στο Laptop μου άνετα στο Medium ή στο High.

Το Inquisition θα έπαιζε στο Low από βίντεο που έχω δει με την Intel HD Graphics 4400 με Ram 8 GB αλλά δεν ήθελα να το ρισκάρω καθώς δεν θα το ευχαριστιόμουν όπως θα έπρεπε αλλά σκέφτομαι να το αγοράσω μελλοντικά.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
21 Feb 2019 13:40 #223445 by Blood Prince
Από τα καλύτερα fan made movie trailer για το παιχνίδι.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
02 Apr 2019 12:07 - 02 Apr 2019 12:08 #224482 by Blood Prince
Μετάνιωσα που το αγόρασα όπως και το Fifa 15,

το Fifa 15 γιατί δεν παίζει καλά στο PC μου,με προβλήματα στον ήχο,

το Dragon Age Origins γιατί παρά τα ωραία trailers και πολύ καλές κριτικές,δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου το σύστημα μάχης,το οποίο όχι μόνο δεν μου αρέσει,αλλά είναι και δύσκολο.

Το τερμάτισα μια φορά με βοήθεια Mod όπου εξολόθρευα τους αντιπάλους άμεσα,αλλά δεν έχω όρεξη για το Dragon Age Awakening και τα DLC........ίσως κάποια στιγμή αλλά μου φαίνεται αγγαρεία.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 02 Apr 2019 12:08 by Blood Prince.