Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Bard's Tale

More
05 Jan 2008 01:45 #39693 by Νικολής Ασημάκης
Πρόσφατα απέκτησα το The Bard's Tale (όχι κάποιο από τα παλιά, αλλά το "καινούργιο" του 2004) και έχω να πω πως μετά από λίγες ώρες ενασχόλησης μαζί του μου φάνηκε όχι μεν κορυφαίο, αλλά παρόλα αυτά μοναδικό με τον τρόπο του. Δεν παίζεις πια τον ήρωα που θα σώσει τον κόσμο, αλλά τον "ήρωα" που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι τα λεφτά και η καλοπέραση.Επίσης έχει εκπληκτικό χιούμορ σαν παιχνίδι (ειδικά οι συνομιλίες του ήρωα με τον αφηγητή είναι όλα τα λεφτά!) και σχετικά καλό gameplay. Το στοιχείο όμως που το κάνει να ξεχωρίζει κατ'εμέ, εκτός από τα προαναφερθέντα, είναι και τα τραγούδια που έχει μέσα που σου παρουσιάζει και τα λόγια με τη δυνατότητα να τραγουδίσετε και εσείς! Το έχει παίξει κανείς άλλος; Θέλω γνώμες!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jan 2008 12:37 #39703 by Esperos
Replied by Esperos on topic The Bard's Tale
Αυτα τα παιχνίδια μόνο εσύ τα ανακαλύπτεις Nikoli...... :twisted:

More
05 Jan 2008 14:57 #39721 by Vassilis
Replied by Vassilis on topic The Bard's Tale
:great laugh2:

More
05 Jan 2008 15:12 #39723 by Νικολής Ασημάκης
Ναι, ρε τρομερή τάπα! Μιλάει το άτομο που πέρα από τα MMO δεν ξέρει τι του γίνετε! (Άντε σε κανένα strategy!) Σε πληροφορώ Μάριε πως τα Βαrd's Tale μαζί με τα Eye of the Beholder ήταν στα DOS από τις ποιο γνωστές σειρές RPG (μην πω οι μοναδικές) και οι δημιουργοί του έκαναν ένα "remake" και έχει βγει πολύ ωραίο το game. Και άλλη φορά θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις πριν μιλήσεις και επειδή τυνχάνει να γνωρίζω πως ΔΕΝ πρόκειτε να ασχοληθείς με single player σε συμβουλεύω να μην σχολιάζεις για πράγματα που δεν γνωρίζεις. Αυτά πάντα φιλικά.

More
05 Jan 2008 15:53 #39725 by Esperos
Τώρα εσύ χάρηκες ότι με αυτά που μου λες δε θα μπορώ να σου απαντήσω? Ο θεέ των ανέμων και της φωτιάς έλα και πάρε με τώρα στην αιώνια αγκαλιά σου αν ένας μικρός αλμιρός κεφτές με αποστόμονε τόσο εύκολα!
Καταρχάς πως μπορείς να μιλάς για dos εσυ σε εμένα? Που το έχω φάει στην μάπα και το έπεζα στα δάκτυλα παρέα με τα win 3.1 όταν εσύ ήσουν αγέννητος!
Και τέλος έχω πει πως δε παίζω single player παιχνίδια εδώ και 3 χρόνια αυτό δε σημαίνει όμως πως δε τα βλέπω κιόλας! Έχω Internet, έχω φίλους έχω ανιψιούς που καθημερινά μπορώ να δω ότι γουστάρω! Στο κάτω κάτω στο μαγαζί πουλάμε ότι παιχνίδι υπάρχει στην αγορά τα βλέπω και τα επεξεργάζομαι απο εκεί πριν καν τα δείτε εσείς!

Ήθελες να τα ακούσεις και τα άκουσες! Και ξέρεις πως είναι πάντα χαρά μου να το κάνω αυτό! :twisted:
Biltrax έπρεπε να ήσουν τις παλιές καλές εποχές που του την έλεγα live σε κάθε εκπομπή μου και έπερνε τηλέφωνο να υπερασπιστεί τον εαυτό του το μικρό γιουβαρλάκι!!!! :mrgreen:

More
05 Jan 2008 16:03 #39726 by Νικολής Ασημάκης
:lol: Καλός, αν και δεν είπα ποτέ πως σε αποστώμωσα με το post μου και επιπλέον παρόλο που είμαι μικρός στην ηλικία πρέπει να μάθεις πως τα πρώτα μου παιχνίδια τα έπαιξα σε DOS 6.2 από ηλικία 2 ετών και μετά πήγα στα Windows 3.1 και μετά στα κλασσικά 95, 98 και XP. Οπότε δεν μπορείς να πεις πως δεν τα έχω δει και εγώ (κρίμα όμως που ανακάλυψα όλα τα παιχνίδια για DOS τώρα και λόγω γραφικών και μη εξελιγμένου gameplay δεν πολυασχολούμαι μαζί τους...) Πάντως δεν θέλω να σε "αποστωμώσω" που λες και εσύ, απλώς να σε διαφωτίσω. Και σε παρακαλώ να σταματήσουμε εδώ επειδή το topic είναι για το game. Αν θες ανοιξε topic "aposperittis vs nikolis, η απόλυτη διαμάχη" ή όπως είχε πει ο Tilion FF (Forum Fighters) για να τα λέμε εκεί και να μην είμαστε συνέχεια off-topic στα υπόλοιπα topic.

More
05 Jan 2008 16:17 #39728 by Esperos
Καλή ιδέα αυτή! Μπραβο Νικολή!!!!