Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
είναι ανούσιο να νικάω ή να χάνω από κάτι που είναι σαφές ότι υπολογίζει περοσότερα πράγματα από εμένα, ακόμα και όταν βάλεις κάτι στο Low για να το περάσεις έιναι σα να λες "ναι τώρα θέλω να παἰξω με εναν χαζὀ συμπαίκτη και να νικήσω!" Εμένα μου αρέσει η ανθρώπινη πρόκληση, να ξέρω πως αυτός που θα με "καθαρίσει" και θα του κατεβάζω αράδες απο καντίλια είναι ένας σαν και εμένα που παίζει στο pc του και μάλιστα θα δει αυτά που θα του σούρο, δε θα τα πω τσάμπα. Περιττό να πω η χαρά και η ικανοποίηση όταν εγώ "καθαρίζω" μερικούς και ξέρω πως τους έχω αναστατώσει!!! Ε αυτά ρε παιδία δεν αλλάζονται....τι
Καταρχας καλος ηρθες μιας και ειχα να σε "δω" αρκετο καιρο! Laughing
Τωρα ολα αυτα απαιτουν καποια συντηρηση, οι servers δεν ειναι αθανατοι, το παιχνιδι καποιος το παρακολουθει για να κυλουν ολα ρολοι ολοι αυτοι δε πρεπει να πληρωθουν? Αρα ερχεται και η συνδρομη...
γιατι αφου δεν εχεις παιξει ποτε ΜΜΟ αρα δε ξερεις και πως ειναι στο βαθος του, για παραδειγμα τα raids στο wow οχι μονο αγγιζουν αλλα μπορω να πω πως ειναι και καλυτερα απο τα single player σε ατμοσφαιρα αλλα και σαν εμπειρια (raids=dungeons). Δεν ειναι τα ΜΜΟ μονο σκοτωσε τον διπλα σου, για την ακριβεια ειναι σα να παιζεις ενα single player rpg παιχνιδι σε ολους τους τομεις μονο που αντι για την μοναδικοτητα του εαυτου σου εχεις και αλους 10000 που αν θες τους κανεις συμαχους η αλιως εχθρους σου.
εχω και φιλους που παιζουν conan 2 ωριτσες την ημερα, παν μετρον αριστον που ελεγαν και οι αρχαιοι, σε ολα ομως!