Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Two Worlds

More
26 Aug 2007 16:28 #36554 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Το νέο RPG που ακολουθεί τα βήματα του oblivion υποσχόμενο ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια παιχνιδιού.

τα γραφικά είναι όντως πολύ εντυπωσιακά αν και ακόμα δεν έχω κατασταλάξει αν ξεπερνάν αυτά του Oblivion.Πάντως οι μάχες είναι καταιγιστικές και πολύ έντονες, αν και θα έλεγα ότι μερικές φορές κάνεις απλά "ντου" κι ότι γίνει!

Εγώ πάντως απορώ με το σύστημα αναβάθμισης των όπλων και γενικότερα όλων των αντικειμένων. Σε πόσους άρεσε?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 Aug 2007 17:49 #36556 by Vassilis
Replied by Vassilis on topic Two Worlds
dn to exw paiklsei pote, einai online? An einai, kai einai kai f2p pes to mou, na paw na to agorasw (h katevasw an ginete)

More
26 Aug 2007 21:22 #36560 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
οχι δεν ειναι online. Ειπα οτι μοιάζει υπερβολικά το oblivion. και έχει πάρει πολλά χαρακτηριστικά απο το Diablo, όπως τα σετ όπλων και πανοπλιών.

More
27 Aug 2007 23:23 #36581 by Νικολής Ασημάκης
Είδα το Collector's Edition. Απλά μαμάει. Έχει μέσα μπλούζα του game, DVD με τα making of, χάρτες, τραπουλόχαρτα, ένα τεράστιο manual και ένα μικρό σπαθί!!! Πολύ φάση!!

More
27 Sep 2007 11:16 #37148 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Τελικά ωραίο το παιχνίδι αλλα εχω ξεφύγει τελείως απο το σεναριο!!
Η μανια μου να ολοκληρώνω όλα τα side-quests μου προκάλεσε δυσάρεστες συνέπειες. Εχοντας εξερευνήσει σχεδόν ολο τον χάρτη (μια και είναι πλήρως ανοικτό το παιχνιδι) εχω εξοπλίσει τον χαρακτήρα μου με πολύ δυνατά όπλα και πανοπλίες! Οποτε τους δράκους τους έχω για κολατσιό. Άλλωστε θα τις είδατε και στο review. Με τέτοια χαρακτηριστικά το παιχνίδι γίνεται πολύ εύκολο, για να μην πω γελοίο! Παρεπιπτόντως, το όνομα Two Worlds δεν αναφέρετε (απο οσο το εχω παίξει) σε δυο κόσμους αλλα στο οτι μπορείς κυριολεκτικά να πάρεις αντικρουόμενα side-quests και ολοκληρώνοντας αυτό που θέλεις εσυ αποτυγχάνεις στο άλλο! Πχ απο την αρχη θα πρέπει να διαλέξεις αν θα βοηθήσεις τους επαναστάτες η το Skelden house.

More
02 Nov 2007 17:38 #38494 by Νίκος Χιόνης
Replied by Νίκος Χιόνης on topic Two Worlds
δυστυχως το παιχνιδι παρα τις καθυστερησεις και τα patch που εφαγε...ειναι broken.
θα μπορουσε να ξεπερασει και το oblivion αλλα δυστυχως δεν τρεχει καθολου καλα σε οποιαδηποτε πλατφορμα...
το δε Online με απιστευτο Lag...κριμα και θα ηταν πολυ ωραιο αν ετρεχε σωστα

Ignorance Is Bliss

More
22 Feb 2008 18:51 #40860 by giorgos
Replied by giorgos on topic 2 worlds
eho edo aki mia mera katebesei to game to ekana install alla den exei oyte mousiki oute iho.exei kaneis kamia lisi h ti simbainei.desmotis

desmotis

More
23 Feb 2008 01:27 #40893 by Μάνος Γρυπάρης
Το "κατέβασες"? Ναι, ξέρουμε τι φταίει. Θα πρέπει να το αγοράσεις αυθεντικό

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
23 Feb 2008 16:05 #40914 by Νικολής Ασημάκης
Τόσους μήνες μετά τα πράγματα μήπως έχουν φτιάξει με κανένα καινούργιο patch ίσως ή παραμένουν άσχημα;