Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sacred 2

More
15 Jul 2011 18:24 #95985 by Μάνος Γρυπάρης
Το ειχα παιξει Single-Player μόνο. Γράψε όμως τις απορίες που έχεις και θα προσπαθήσω να σου βρω άκρη.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jul 2011 20:23 #95996 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Προσωπικά είχα ασχοληθεί με το co-op στο Pc, και το μόνο που με ξενέρωνε ήταν το ότι όταν πεθαίνει ο χαρακτήρας σου, γίνεται respawn στο αρχικό spawning point. Κατά τα άλλα είχε τη φάση του παίζεις με κάποιο φίλο, αλλά έχανε κάπως το ενδιαφέρον του μετά από λίγο...
Το να φέρεις εις πέρας τα quests με παρέα βέβαια είναι αρκετά διασκεδαστική εμπειρία.

More
16 Jul 2011 02:37 #96015 by Αλέξανδρος Κωστάκης
είναι παράξενες ερώτησης δύσκολο να απαντηθούν π.χ. γιατί ενώ έχω καταξοδευτεί για να αγοράσω ένα ζώο όταν πεθαίνω χάνετε ? (το ζώο επειδή είμαι χαμηλό level για να το αγοράσω μπήκα σε co-op με παιδιά υψηλότερου level οπού τους είχε ξεκλειδωθεί η επιλογή αγοράς ζώου από εκεί και πέρα μπορούσα να το χρησιμοποιώ και στο campain). παράξενα πράγματα

More
17 Jul 2011 21:20 #96126 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Τα special mounts (εκτός αλόγων δηλαδή) τα παίρνεις λίγο πριν το 20ό level από το νησί στα βόρεια της Ancaria, αφού κάνεις το σχετικό quest. Όποτε πεθαίνεις από εκεί και πέρα το mount κάνει respawn δίπλα σου. Αν δεν εμφανιστεί πατάς το σχετικό hotkey.

Αν έχεις μικρότερου level χαρακτήρα, μπορεί κάποιος από τους συμπαίχτες σου στο co-op να ολοκληρώσει το quest και να αγοράσεις απλά το special mount αφού κάνεις teleport στο νησί. Αυτό απ' ότι κατάλαβα έκανες, φίλε Gostflash.

Το μόνο πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση είναι ότι υπάρχει μια επιπλοκή στα mechanics και μπορεί στο campaign το παιχνίδι να κάνει corrupt τη saved data σου (στο Xbox360 τουλάχιστον). Οπότε προτείνω να παίξεις κανονικά το Single player μέχρι να αποκτήσεις μόνος σου το mount και μετά να το χρησιμοποιήσεις στο co-op.

Το mount σου είναι δυνατό να πεθάνει ξεχωριστά αν δεχθεί μεγάλη ζημιά, απλά δεν υπάρχει κάποια μπάρα ενέργειας που να μετράει την υπολειπόμενη ζωή του ξεχωριστά. Αν πεθάνει, πρέπει να ξαναπάς στο νησί για να αγοράσεις καινούργιο. Το κακό είναι ότι είναι πανάκριβα και κάθε φορά που ξαναπάς γίνονται και ακριβότερα.

More
18 Jul 2011 02:33 #96135 by Αλέξανδρος Κωστάκης
thnx very much αυτό ήταν το πρόβλημα μου συνέχισα στο campaign με το mount που αγόρασα στο online τώρα έχω μείνει ταπί και επειδή έχω κολλήσει και σε μια σπηλιά-λαβύρινθο τα ψιλό παράτησα αν είχα κάποιον να παίξω co-op κάτι θα γινότανε