Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Icewind Dale 1&2

More
01 Aug 2007 20:56 #36059 by Νικολής Ασημάκης
Καλά, δεν σας πιστεύω. Τόσο καιρό και δεν έχει ανοίξει κάποιος topic για ένα από τα καλύτερα RPG ever;;; Λοιπόν, έχει την ομορφιά των Baldur's Gate με ένα ακόμα Bonus: σου επιτρέπει ένα party φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από εσένα χωρίς να χαλάει την ιστορία όπως στο Baldur's Gate 2. Περιμένω τις απόψεις σας για το παιχνίδι!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Aug 2007 19:37 #36331 by Μάνος Γρυπάρης
Ώραίο το παιχνιδάκι ρε Νικολή αλλά θα προτιμήσω το αυθεντικό (Baldur's Gate) από την απομίμηση (Icewind Dale)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
21 Aug 2007 03:53 #36336 by Νικολής Ασημάκης
Γούστα είναι αυτά. Και εγώ προτιμώ το Baldur's Gate, αλλά το Icewind Dale είναι το καλύτερο για multiplayer παιχνίδι.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
21 Aug 2007 08:38 #36338 by a Guest
Replied by a Guest on topic Icewind Dale 1&2
Γιατί διαφωνείτε;ΟΛΑ τα παιχνίδια της Black Isle

More
21 Aug 2007 14:38 #36350 by Νικολής Ασημάκης
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
21 Aug 2007 18:05 #36360 by a Guest
Replied by a Guest on topic Icewind Dale 1&2
Δηλαδή ρε Νικολή ποιοί είναι αυτοί οι "όλοι";;
Ο Μπάμπης ο σουγιάς,ο Πέτρος ο πέτρας κλπ;
Προφανώς την δική μου άποψη εκφράζω.
Επίσης είναι αδόκιμο να συγκρίνεις τέτοιου είδους παιχνίδια με το Oblivion,το οποίο ΔΕΝ είναι καθαρόαιμο rpg.
(για μερικούς μάλιστα δεν είναι καν Rpg με την στενή έννοια του όρου, Fps με σπαθιά το αποκαλούν)
Όσο για τον reviewer που quoteαρες,μάλλον ή πουλημένο τσιράκι της Bethesda ήταν ,ή δεν ήξερε πού παν τα τέσσερα.

Τέλος για την έκκλησή σου να μην κοιτάμε μόνο τα γραφικά,συμφωνώ ως ένα σημείο.
Αλλά όταν και το gameplay είναι βαρετό,όταν ακόμα και για ν'ανοίξεις το inventory πρέπει να ξοδέψεις action points,όταν...όταν...Ε,τί να κάνω ,σε κάποιο σημείο με παίρνει ο ύπνος πάνω στο πληκτρολόγιο.
I guess I'm more of an action fan,so,shoot me :p

Tέλος,μετά από χρόνια που παίζω games,έχω κερδίσει - νομίζω - το δικαίωμα να απαιτώ κάτι καλύτερο από pixels μεγέθους μπάλας του γκόλφ.
Μου αξίζει- νομίζω- να μπορώ να ξεχωρίσω τον ήρωα από τον τοίχο μπροστά στον οποίο στέκεται.
Τί λες κι εσύ;

More
21 Aug 2007 19:06 #36364 by Νικολής Ασημάκης
1ον, αυτό που λες για τα action points ήταν κυρίως στο Fallout. Στο BG2 δεν υπήρχαν πουθενά action points.

2ον, για το όλοι, εντάξει υπερέβαλλα, αλλά έχω παραδείγματα από φίλους μου που είτε το λατρέβουν, είτε δεν το παίζουν μόνο και μόνο επειδή δεν έχει ωραία γραφικά. (Ένας δεν του άρεσε το BG2 αλλά κόλλησε με το Neverwinter Nights 2)

3ον, αξίζει να το παίξεις ρε. Μπορεί να βρίσκεις βαρετό το gameplay (εγώ πιστεύω πως είναι μια χαρά) και άσχημα τα γραφικά (εγώ δεν έχω πρόβλημα) αλλά από ιστορία ΣΚΙΖΕΙ. Πρέπει όμως να βγεις από το αρχικό dungeon γιατί ακόμα και εγώ ο "καμένος" το βαριέμαι ελεεινά!
The following user(s) said Thank You: Γιάννης Μοσχονάς

More
01 May 2019 03:54 #224919 by Γιάννης Μοσχονάς
Icewind Dale Review

Θεωρούμε τεράστιο κατόρθωμα της Black Isle Studios την χρεωκοπία της μόλις τρία χρόνια μετά τον εμπορικό θρίαμβο του Icewind Dale. Δεν ξέρουμε αν χάλασε τα κεφάλαια των εκατοντάδων χιλιάδων αντιτύπων σε τσιγάρα, ποτά και ξενύχτια, ξέρουμε όμως ότι έκανε πολύ καλά που παρέδωσε τα δικαιώματα των games της σε άλλες εταιρείες ανάπτυξης, έστω και ετεροχρονισμένα. Οι ελπίδες μας για Icewind Dale 3 και Baldur’s Gate 3 είναι σήμερα ισχυρότερες από ποτέ, ειδικά μετά το Torment: Tides of Numenera που συνέχισε την εποποιία του Planescape: Torment. Αν οι προσδοκίες μας ναυαγήσουν, θα έχουμε πάντοτε το Icewind Dale να μας προσκαλεί ξανά και ξανά σε νέα playthroughs με την αγέραστη γοητεία του.