Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

RPG σε στυλ DIABLO

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
24 Mar 2007 16:21 #29308 by a Guest
Replied by a Guest on topic RPG σε στυλ DIABLO
Επίσης δες και το πρόσφατο (για pc ,γιατί στο Xbox είχε προηγηθεί) Jade Empire

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Mar 2007 21:59 #29316 by and
Replied by and on topic RPG σε στυλ DIABLO
Ξέρω ένα τρομερό παιχνίδι σε τέτοιο στύλ. Λέγανε οτι είναι και diablo clone.Το Fate.Έχω παίξει πάμπολλα rgps.Αυτό το παιχνίδι με σημάδεψε.Παίξε το trial ASAP

More
02 May 2008 18:43 #41963 by Μάνος Γρυπάρης
Φτιάχνοντας τα topics του forum έπεσα κατά τύχη πάνω του και το ξεθάβω λίγο.
Ένα κλασικό Diablo clone ήταν το Sacred. Τώρα μάλιστα θα κυκλοφορήσει και Sacred 2 αλλά με ακόμη καλύτερα γραφικά (2.5D φάση). Το κακό ήταν ότι τα Landscapes κουράζανε και το ψάξιμο ήταν λίγο περισσότερο από αυτό του Diablo.

Αν θες κάτι πιο extreme τότε πάμε στο Hellgate: London. Έχει το gameplay του Diablo κι είναι 3D Action RPG. Παρά τα καλά γραφικά του όμως υστερεί λίγο στο gameplay αφού απαιτεί μεγαλύτερο διάστημα εξοικείωσης.

Μετά το Starcraft 2 η Blizzard θα έπρεπε να προχωρήσει αμέσως στο Diablo 3 γιατί καλοί είναι οι κλώνοι αλλά δεν είναι Diablo

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 May 2008 15:36 #42081 by Agelos Tsimidakis
Απορώ πως κανείς δεν ανέφερε το Dungeon Siege! (1 και 2)
Επίσης για όσους θέλουν να έχουν παίξει ό,τι έχει σχέση με Diablo gameplay, υπάρχουν τα εξής αμφιβόλου ποιότητας παιχνίδια:
Silverfall
Dawn of Magic
Avencast
Hard to be a God

More
06 May 2008 16:44 #42084 by Νικολής Ασημάκης
Το τελευταίο (Hard to be a God) δεν έχει βγει ακόμα.

More
24 Jun 2011 13:27 #94938 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι σαν τον άρχοντα (Diablo) δεν είναι κανείς, αλλά έχει παραγίνει το κακό με τον όρο "Diablo-Clone". Δε νομίζω ότι αναφέρεται πλέον κανείς σε παιχνίδια τύπου Starcraft ή Command & Conquer με τον όρο "Dune 2-Clones", αλλά τα ονομάζει Real-Time strategy games.

Το παιχνίδι που κάνει το πρώτο βήμα, το τιμάμε, αλλά δεν το κάνουμε...εικόνισμα για την περιγραφή ενός ολόκληρου είδους, ειδικά αν έχει περάσει μια δεκαετία+ από την κυκλοφορία του.

Action-RPG λοιπόν (ή hack n' slash RPG, αν προτιμάτε), και μερικοί πολύ σημαντικοί εκπρόσωποι του είδους είναι οι εξής:
1) Sacred (εκπληκτικής ποιότητας τίτλος και must-have για fans του είδους)
2) Torchlight (από πρώην μέλη της Blizzard North)
3) Darkstone
4) Revenant
5) Nox
6) Jade Empire (Bioware)
7) DeathSpank (πιο πρόσφατος εκπρόσωπος με αυξημένη δυσκολία, αλλά με περιορισμένα RP στοιχεία, σε σχέση με τους υπολοίπους)