Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μass Effect

More
20 Oct 2009 13:12 #62592 by Vasilis Mavrikis
Replied by Vasilis Mavrikis on topic Μass Effect
Από τα καλύτερα σύγχρονα RPG.Πιστέψτε με πρέπει να το δοκιμάσετε!Έκατσα κι έπαιξα μέχρι και τις side missions.

Συμβουλή:ΜΗΝ κάνετε την βλακεία και βάλετε αυτόματο level up στους χαρακτήρες σας.εγώ το έκανα στην αρχή και μετά το σκυλομετανιωσα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Oct 2009 17:00 #62605 by Νικολής Ασημάκης

JohnSheppard wrote: Συμβουλή:ΜΗΝ κάνετε την βλακεία και βάλετε αυτόματο level up στους χαρακτήρες σας.εγώ το έκανα στην αρχή και μετά το σκυλομετανιωσα.

Όντως. είχα κάνει αυτή την πατάτα στο KotOR 2 και μετά έτρεχα να το ξαναξεκινήσω από την αρχή γιατί οι βοηθητικοί χαρακτήρες μου ήταν άχρηστοι! :P

More
28 Oct 2009 15:15 #63571 by Μιχάλης Σπίγγος
:D Το ίδιο και εγώ, αλλά την έπαθα έτσι την πρώτη φορά που είχα παίξει το KOTOR το 1, αφήνοντας το auto-levelling ενεργοποιημένο για τους υπόλοιπους χαρακτήρες του παιχνιδιού.
Χάνουν πολύ αυτα τα παιχνίδια αν δεν δοθεί προσοχή σ'αυτό.

More
20 Apr 2011 23:45 #92314 by Κωνσταντινος Φιλανδρας
Ξεκινησα μολις πριν 4 μερες αυτο το διαμαντι του gaming.Aργοπορημενα,το ξερω, αλλα καλλιο αργα παρα ποτε...Εχω μεινει με το σαγονι στο πατωμα,το παιχνιδι ειναι κορυφαιο,σε ρουφαει μεσα στον κοσμο του και δεν σ αφηνει να βγεις ποτε!!!!

More
23 May 2020 12:54 - 30 May 2020 23:54 #234569 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Μία μέρα πριν τερματίσω το παιχνίδι, μετά από σχεδόν 70 ώρες περιήγησης, εντόπισα τυχαία το Pinnacle Station, το ένα από τα δύο DLCs του Mass Effect. Όταν ξεκίνησα να παίζω τις αποστολές στον εξομοιωτή μαχών προσπαθώντας να νικήσω το score του AI σε κάθε πίστα, έπεσα πάνω σε bug που κόντεψε να μου τινάξει στον αέρα όλο το walkthrough. Κι αυτό γιατί όταν αποφάσισα να επιστρέψω κάποια στιγμή στο Normandy, καθώς δυσκολευόμουν, ανακάλυψα ότι το παιχνίδι δεν είχε κρατήσει ούτε ένα save από τη στιγμή που μπήκα για πρώτη φορά στο Pinnacle Station και μετά.

Το Mass Effect ουσιαστικά σου δίνει δύο saves. Το πρώτο είναι το κλασικό Autosave, που όμως γίνεται αραιά και πού, και το δεύτερο είναι το Quicksave. Προσπαθώντας να φορτώσω το quicksave που είχα κάνει πριν πρωτομπώ στο Pinnacle Station (όπου κάνει save αυτόματα), σκοπεύοντας να συνεχίσω με καινούρια saves από εκεί και πέρα, είδα ότι δε δεχόταν ούτε αυτό το πράγμα, εξακολουθώντας να με πετάει μετά από κάθε death στο Pinnacle Station.

Να μην τα πολυλογώ, χρειάστηκε να πάω στο folder του παιχνιδιού, να σβήσω το αρχείο του προβληματικού autosave (για την ακρίβεια το πέρασα προσωρινά στην επιφάνεια εργασίας) προκειμένου το game να βλέπει μόνο το τελευταίο quicksave που είχα κάνει, και να μπορέσω να συνεχίσω από εκεί και πέρα. Φυσικά μετά από αυτό απλά εγκατέλειψα τόσο το Pinnacle Station όσο και τα ελάχιστα ανεξερεύνητα μέρη που μου είχαν απομείνει και επικεντρώθηκα στο προτελευταίο κεφάλαιο του main story, στο Ilos. Δεν ήμασταν για να πεταχτούν στα σκουπίδια δεκάδες ώρες παιχνιδιού...

Edit: Επίσης, στο Pinnacle Station ήταν η μόνη φορά όχι μόνο στο παιχνίδι, αλλά και σε ολόκληρη την τριλογία, που το game κολλούσε κάποιες φορές στη διάρκεια ενός διαλόγου, εν προκειμένω με τον υπεύθυνο Salarian στον εξομοιωτή των μαχών. Άλλο ένα δείγμα ότι το συγκεκριμένο DLC δεν προσέχτηκε και δε δουλεύτηκε όσο θα έπρεπε.
Last edit: 30 May 2020 23:54 by Παναγιώτης Τσιάτσος.
The following user(s) said Thank You: Giorgos Tsolaridis