Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Vampire The Masquarade - Bloodlines

More
18 Jan 2012 14:59 #103928 by Άγγελος Φασούλης
Χαχαχα! Ρε είσαι τόσο καμένος με το παιχνίδι που δεν μπήκες καν στο κόπο να κοιτάξεις αν υπάρχει; Θα σε τσεκάρω από εδώ και πέρα! :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jan 2012 16:00 #103932 by Γρηγόρης Βούλγαρης

draginfable wrote: Χαχαχα! Ρε είσαι τόσο καμένος με το παιχνίδι που δεν μπήκες καν στο κόπο να κοιτάξεις αν υπάρχει; Θα σε τσεκάρω από εδώ και πέρα! :P

Ρε εψαξα..αλλα το link που μου έβγαζε δεν άνοιγε μπορεί να είχε φάει κόλλημα γιατί τις τελευταίες μέρες τρώει κάτι κολλήματα με το site. Χμμμ.. από τότε που μεταφέρθηκε...τυχαίο?????χαχαχα

More
03 Jul 2012 01:52 #109894 by Νικολής Ασημάκης
Το τερμάτισα για πρώτη φορά επιτέλους στις αρχές του Ιουνίου με έναν Toreador. Τα σπάει το παιχνίδι. Πρέπει να κανονίσω και ένα playthrough με Malkavian να νιώσω τη γλύκα.

More
19 Jul 2012 19:07 #110562 by Παναγιώτης Φλώρος
Τι μου θυμίσατε τώρα... Επί εποχές Vampire είχα τραβήξει ένα διήμερο σερί σχεδόν... επικό σαββατοκύριακο!

More
27 Feb 2014 17:38 #141018 by Alex Filos
Το Bloodlines είναι το τρίτο και τελευταίο RPG από την Troika Games. Τα άλλα δύο είναι τα Arcanum και Temple of Elemental Evil. Από τους purists του είδους η Troika θεωρείται η καλύτερη εταιρία που πέρασε στο χώρο των RPG. Τα παιχνίδια της (τουλάχιστον τα Arcanum και Bloodlines που έχω παίξει) είναι υπόδειγμα και μπούσουλας για όποιον θέλει να φτιάξει RPG. Δυστυχώς στην κυκλοφορία τους είχαν πολλά bugs. Το Bloodlines πριν το πρώτο patch είχε ένα σημείο όπου έπρεπε να χρησιμοποιήσεις κονσόλα για να το περάσεις. Είναι όμως ενδεικτικό της ποιότητας των παιχνιδιών ότι ακόμα και σήμερα βγαίνουν fun patches όπου συνεχώς διορθώνουν και προσθέτουν πράγματα.

Προσωπικά το είχα παίξει όταν βγήκε και το τερμάτισα δύο φορές και μια ακόμα το έφτασα στη μέση. Οι φυλές έχουν μεταξύ τους τόσες διαφορές που μπορείς να το παίξεις πάμπολες φορές. Οι επιλογές σου μες στο παιχνίδι έχουν σημασία επίσης.

Εκτός από υπόδειγμα του λεγόμενου C&C (choice and consequence) είχε μια τρομερή gothic ατμόσφαιρα και εξαιρετικούς χαρακτήρες που συνήθως ήταν κάτι πολύ περισσότερο απ' ότι αρχικά φαίνονταν. Την πρώτη φορά που το έπαιξα πήγα με το faction των eastern vampires και ο τερματισμός ήταν από τους καλύτερους σε παιχνίδι (μου αρέσουν οι αντισυμβατικοί τερματισμοί).

Γενικά είναι μάλλον το παιχνίδι που έχει πλησιάσει περισσότερο το original Deus Ex. Αν ρωτήσεις όμως εμένα θα πω ότι είναι ακόμα καλύτερο. Ένας φίλος μου έλεγε ότι κάθε φορά που κάποιος μιλάει για το Bloodlines, κάποιος άλλος στον κόσμο το εγκαθιστά εκείνη τη στιγμή στο PC του.

Είναι από τα παιχνίδια που μπορείς να επανέρχεσαι ξανά και ξανά ανά τα χρόνια και πιστεύω ανάμεσα στα πιο πολυπαιγμένα για τους λίγους τυχερούς που γνωρίζουν την ύπαρξή του.

More
27 Feb 2014 18:24 #141023 by Γιώργος Λόλας
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Από τα λίγα παιχνίδια του είδους (ή και γενικότερα) που έχουν πραγματικό replay value και εκτός αυτού, είναι και εξαιρετικά διαχρονικά. Μπορείς άνετα να τα παίξεις ακόμα και σήμερα (και αύριο και μεθαύριο και... το 2030).

Για μένα η ατμόσφαιρα που βγάζουν είναι τρομερή. Δυστυχώς (και το εννοώ) μόνο μια φορά κατάφερα να παίξω σε Pen & Paper και όταν έπαιξα το Bloodlines, το ευχαριστήθηκα γιατί μου έβγαζε την τρομερή του ατμόσφαιρα και ήταν λες και απλά φαντάζομαι με το μυαλό μου σκηνικά σαν να παίζω P&P. Ευχαριστώ μια πρώην μου που με "έσπρωξε" για να το παίξω :)
The following user(s) said Thank You: Θωμάς Μπισμπίκης

More
08 Jan 2016 11:07 - 08 Jan 2016 11:09 #175025 by Θωμάς Μπισμπίκης
It’s great to see that Bloodlines by Troika Games and published by Activision still has such a vital following out there. Throughout history there are a couple of such games that just won’t leave people’s mind and it is fantastic to be able to work on a possible continuation of such a appreciated experience. But (again) we can’t comment on specifics here so I can only say rest assured we will look at any opportunity out there to make something great with all these amazing properties we now have access.....ας ελπίσουμε σε κάτι καινούριο σε ένα από τα καλύτερα RPG.... www.rockpapershotgun.com/2015/11/09/white-wolf-interview/
Last edit: 08 Jan 2016 11:09 by Θωμάς Μπισμπίκης.

More
08 Jan 2016 11:39 #175027 by Νικολής Ασημάκης
Τώρα που έχει τη White Wolf η Paradox, πιστεύω θα δούμε καλό πράγμα.
The following user(s) said Thank You: Θωμάς Μπισμπίκης

More
25 Feb 2019 23:21 #223588 by Ελένη Παρούτογλου
Φήμη: Η Paradox Interactive ίσως ετοιμάζει νέο Vampire: The Masquerade

Άφησε υποννοούμενα σε ένα livestream και σε ένα app γνωριμιών.

Η Paradox Interactive έχει αγοράσει από το 2015 τα δικαιώματα της σειράς Vampire: The Masquerade, καθώς και του ευρύτερου κόσμου του, του World of Darkness.

Πρόσφατα εμφανίστηκε στο Tender, ένα ARG (Alternate Reality Game)/dating app της εταιρείας (Tender, όχι Tinder), μια δημοσίευση η οποία πολλοί πιστεύουν πως παραπέμπει σε ένα πιθανό νέο video game Vampire: The Masquerade, καθώς το app περιείχε πολλές αναφορές σε αίμα. Ένα event που αργότερα μεταδόθηκε στο twitch, φαινόταν να ήταν επαναλήψεις εικόνας από κάμερα ασφαλείας σε έναν χώρο που θύμιζε escape room. Αργότερα εμφανίστηκε στο stream ένα μήνυμα που έγραφε "Project Chimera" και στο τέλος το βίντεο έδειχνε μια προβλήτα σε επανάληψη, η οποία σε πολλούς θύμισε το Santa Monica Pier από το Vampire: The Masquerade - Bloodlines.

Κατά την διάρκεια του stream εμφανίστηκε μια αλληλογραφία μεταξύ δύο μελών του προσωπικού του Tender, στο οποίο οι γνώστες του World of Darkness αναγνώρισαν κάποιες λέξεις που παραπέμπουν στον κόσμο αυτό, όπως "Regent", "Hunter" κ.α. Η αλληλογραφία αυτή αναρτήθηκε αργότερα στο twitter.

Δείτε το Twitter Post εδώ.

To tweet αναφέρεται σε κάποιο event στην Νέα Υόρκη στις 21 Μαρτίου, όπου μάλλον και θα γίνει γνωστό περί τίνος πρόκειται τελικά. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να πρόκειται για ένα νέο game της σειράς, ή για ένα remake του Bloodlines.

More
22 Mar 2019 09:00 #224247 by Θωμάς Μπισμπίκης
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 - Announcement Trailer (ESRB)