Xintzi wrote: Aφού τερματίσες και το 2 που θεωρώ δυσκολότερο όλων αλλά και όλη την τριλογία είσαι μεγάλος! Χρησιμοποίησες κάποια hints κατά βάση; Επίσης πολλές ώρες δεν σου πήρε;
Τερμάτισα όλη την τριλογία και το Bloodborne και πήρα πλατίνα στα Dark Souls 3 και Bloodborne καθώς και όλα τα steam achievements στο Dark Souls 2 Scholar of the first sin.
Οι 900 ώρες του Dark Souls 2 Scholar of the first sin δεν είναι οι ώρες που έκανα να το τερματίσω καθώς κατέκτησα όλα τα steam achievements.
Επιπλέον έπαιξα μέχρι NG+4 ή και παραπάνω, καθώς επίσης είχα φτάσει και level 800 over επειδή είχα πορωθεί πολύ.
Ενας άλλος λόγος που έπαιξα πολλές ώρες είναι γιατί ήταν το πρώτο soulsborne που έπαιξα...μέχρι να το μάθω....ξεκίναγα από το μηδέν με διαφορετικό build.....
και επιπλέον μου άρεσε αρκετά το multiplayer και εμφανιζόμουν ως Blue Phantom σε άλλους ή ως Dark Spirit ή ως Gold Phantom για να βοηθήσω άλλους..έχω υπέροχες αναμνήσεις.
Για hints δεν θυμάμαι τι έκανα...πολλά τα ανακάλυψα μόνος μου...όταν δυσκολευόμουν φυσικά και έβλεπα walkthroughs για το πως να κερδίσω το τάδε boss....επίσης κοίταζα το wiki για map, bosses να έχω μια γενική εικόνα καθώς και για caps στα levels.....αυτός ο King Vendrick με είχε δυσκολέψει αρκετά.
Να φανταστείς αρχικά έβλεπα κάτι τεράστιους αντιπάλους και δεν μπορούσα να φανταστώ πως σκοτώνονται και έτρεχα........όταν έμαθα πως όχι μόνο σκοτώνονται αλλά μετά από 10-12 φορές εξαφανίζονται (αν θυμάμαι καλά,ισχύει βέβαια η δυνατότητα εκκαθάρισης μόνο στο Dark Souls 2 Scholar of the first sin)...έκανα το πρώτο βήμα.
Επίσης έπαιξα και τα DLCs για τα steam achievements......δεδομένου όμως πως ήμουν NG++ τα βρήκα σκούρα στα DLC Old of the iron king και Old of the sunken king και επικαλέστηκα NPC μέσω multiplayer για βοήθεια στα bosses.
Στα Dark Souls 3 και Bloodborne δεν είχα PS Plus συνεπώς δεν μπορούσα να παίξω multiplayer.
Στο Bloodborne ο Orphan of Kos με είχε ζορίσει κάπως και φυσικά τα Chalice Dungeons από Depth 3 και μετά.
Στο Dark Souls 3 δεν κέρδισα Midir και Slave Knight Gael αλλά δεν ήταν υποχρεωτικοί για πλατίνα.Ισως ξαναπαίξω κάποια στιγμή από το μηδέν για να τους κερδίσω.