Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέες Κυκλοφορίες/Προτάσεις RPG

More
22 Apr 2020 23:12 #233376 by Jim
Pillars of Eternity για rpg & Saga of Lucimia για mmorpg. Το δεύτερο είναι ακόμα under development.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Feb 2021 23:40 - 06 Feb 2021 23:47 #245861 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης

Κατά τη γνώμη μου μια ενδιαφέρουσα επιλογή εκτός από το Final Fantasy VII Remake που θεωρώ κορυφαίο RPG τον τελευταίο καιρό είναι το Trials of Mana Remake πάλι της Square Enix στο οποίο μάρεσαν οι όσες αλλαγές γίνανε και θεώρω το συγκεκριμένο σύστημα μάχης πολύ όμορφο και διασκεδαστικό καθώς μπορείς να κάνεις εναλλαγή χαρακτήρων να επιλέξεις τα skills του καθενός και να τα συνδιάσεις(έχεις στην διάθεσή σου ποικίλα skills και διαφορετικά όπλα) χαρακτηρίζοντάς το ένα ευχάριστο casual JRPG. Επίσης μου άρεσαν τα διάφορα maps και dungeons (π.χ υπάρχουν δάση,περιοχή πάγων, περιοχή.με λάβα κλπ) Θα ήθελα να έχει παραπάνω side quests παρόλα αυτά.
Attachments:

More
07 Feb 2021 02:57 #245865 by Blood Prince
Διαβάζω το προηγούμενο πόστ σε αυτό το topic όπου έλεγα πως "αν ήξερα πως είναι δύσκολο και βαρετό το Dark Souls δεν θα το αγόραζα" και τελικά έπαιξα όλη την τριλογία και το λάτρεψα.

Στο Dark Souls 2 Scholar of the first sin , το πρώτο soulsborne που έπαιξα, ξόδεψα 900 ώρες.Τα λεφτά τα άξιζε και με το παραπάνω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
07 Feb 2021 22:50 #245881 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Aφού τερματίσες και το 2 που θεωρώ δυσκολότερο όλων αλλά και όλη την τριλογία είσαι μεγάλος! Χρησιμοποίησες κάποια hints κατά βάση; Επίσης πολλές ώρες δεν σου πήρε;
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
08 Feb 2021 02:58 - 08 Feb 2021 03:43 #245892 by Blood Prince

Xintzi wrote: Aφού τερματίσες και το 2 που θεωρώ δυσκολότερο όλων αλλά και όλη την τριλογία είσαι μεγάλος! Χρησιμοποίησες κάποια hints κατά βάση; Επίσης πολλές ώρες δεν σου πήρε;

Τερμάτισα όλη την τριλογία και το Bloodborne και πήρα πλατίνα στα Dark Souls 3 και Bloodborne καθώς και όλα τα steam achievements στο Dark Souls 2 Scholar of the first sin.

Οι 900 ώρες του Dark Souls 2 Scholar of the first sin δεν είναι οι ώρες που έκανα να το τερματίσω καθώς κατέκτησα όλα τα steam achievements.

Επιπλέον έπαιξα μέχρι NG+4 ή και παραπάνω, καθώς επίσης είχα φτάσει και level 800 over επειδή είχα πορωθεί πολύ.

Ενας άλλος λόγος που έπαιξα πολλές ώρες είναι γιατί ήταν το πρώτο soulsborne που έπαιξα...μέχρι να το μάθω....ξεκίναγα από το μηδέν με διαφορετικό build.....και επιπλέον μου άρεσε αρκετά το multiplayer και εμφανιζόμουν ως Blue Phantom σε άλλους ή ως Dark Spirit ή ως Gold Phantom για να βοηθήσω άλλους..έχω υπέροχες αναμνήσεις.

Για hints δεν θυμάμαι τι έκανα...πολλά τα ανακάλυψα μόνος μου...όταν δυσκολευόμουν φυσικά και έβλεπα walkthroughs για το πως να κερδίσω το τάδε boss....επίσης κοίταζα το wiki για map, bosses να έχω μια γενική εικόνα καθώς και για caps στα levels.....αυτός ο King Vendrick με είχε δυσκολέψει αρκετά.

Να φανταστείς αρχικά έβλεπα κάτι τεράστιους αντιπάλους και δεν μπορούσα να φανταστώ πως σκοτώνονται και έτρεχα........όταν έμαθα πως όχι μόνο σκοτώνονται αλλά μετά από 10-12 φορές εξαφανίζονται (αν θυμάμαι καλά,ισχύει βέβαια η δυνατότητα εκκαθάρισης μόνο στο Dark Souls 2 Scholar of the first sin)...έκανα το πρώτο βήμα.

Επίσης έπαιξα και τα DLCs για τα steam achievements......δεδομένου όμως πως ήμουν NG++ τα βρήκα σκούρα στα DLC Old of the iron king και Old of the sunken king και επικαλέστηκα NPC μέσω multiplayer για βοήθεια στα bosses.

Στα Dark Souls 3 και Bloodborne δεν είχα PS Plus συνεπώς δεν μπορούσα να παίξω multiplayer.

Στο Bloodborne ο Orphan of Kos με είχε ζορίσει κάπως και φυσικά τα Chalice Dungeons από Depth 3 και μετά.

Στο Dark Souls 3 δεν κέρδισα Midir και Slave Knight Gael αλλά δεν ήταν υποχρεωτικοί για πλατίνα.Ισως ξαναπαίξω κάποια στιγμή από το μηδέν για να τους κερδίσω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 08 Feb 2021 03:43 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης