Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Neverwinter Nights II

More
11 Feb 2009 21:12 #50474 by Νικολής Ασημάκης
Το έπαιξε κανείς για να πει τη γνώμη του; (το Storm of Zehir εννοώ)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 May 2009 21:07 #52476 by Νικολής Ασημάκης
Διάβασα στην κεντρική σελίδα αυτό.

Neverwinter Nights 2: Mysteries of Westgate
Το νέο downloadable expansion του Neverwinter Nights 2 περιλαμβάνει 15 ώρες gameplay σε νέες περιοχές, βελτιωμένο voice acting, καινούργια μουσικά themes και νέα εξέλιξη στην υπόθεση του παιχνιδιού. Είναι ήδη διαθέσιμο από το online store της Atari ( www.atari-store.eu ) στην τιμή των 10 ευρώ.

Το expansion αυτό είναι στο κεντρικό παιχνίδι η κανένα expansion του expansion (δηλαδή του Storm of Zehir); Και επιπλέον, μήπως το γάμησαν με τα expansion λιγάκι;

More
01 May 2009 21:55 #52478 by Μάνος Γρυπάρης

Nikolis wrote: Διάβασα στην κεντρική σελίδα αυτό.

Neverwinter Nights 2: Mysteries of Westgate
Το νέο downloadable expansion του Neverwinter Nights 2 περιλαμβάνει 15 ώρες gameplay σε νέες περιοχές, βελτιωμένο voice acting, καινούργια μουσικά themes και νέα εξέλιξη στην υπόθεση του παιχνιδιού. Είναι ήδη διαθέσιμο από το online store της Atari ( www.atari-store.eu ) στην τιμή των 10 ευρώ.

Το expansion αυτό είναι στο κεντρικό παιχνίδι η κανένα expansion του expansion (δηλαδή του Storm of Zehir); Και επιπλέον, μήπως το γάμησαν με τα expansion λιγάκι;

Eίναι ένα αdventure pack update. Στην ουσία...DLC μικρογραφία. Οι 15 ώρες gameplay που ανακοινώθηκαν μην περιμένεις ότι θα ισχύουν στο έπακρο. Θα πρέπει να φτάσεις μέχρι και τον τελευταίο θάμνο για να καταγράψεις 15 ώρες μαζί του. Τώρα αν είσαι πολύ καμμένος...κατέβασέ το. Δικιά σου ευθύνη :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Jun 2009 12:04 #53907 by OldTrafford
Replied by OldTrafford on topic Neverwinter Nights II
Καλησπέρα παιδιά,
έχω μια απορία όσον αφορά το NWN Multi. Θέλω να παίξω την official campaign σε LAN network, η στη χειρότερη ακόμα και με Direct IP Connection, μαζί με ένα φίλο μου. Όμως δεν θέλω να κάνω sign in στην Bioware καθόλου, γιατι δε θα έχει ίντερνετ στο LAN που θα στήσω. Μπορεί να γίνει αυτό; Μπορώ να στήσω LAN παιχνίδι σε offline υπολογιστές;

Ευχαριστώ πολύ!

More
08 Jun 2009 15:31 #53926 by Νικολής Ασημάκης
Χμ, από το λίγο που ασχολήθηκα με το Multiplayer των NWN είδα πως είναι αναγκαίο να έχεις account, γεγονός που δείχνει πως πρέπει να έχεις και αυθεντικούς κωδικούς.