Ο συνδημιουργός του Diablo, Erich Schaefer, ετοιμάζει ένα νέο Action RPG
Έχει αναπτύξει και το Torchlight.
Ο Erich Schaefer, συνδημιουργός των Diablo 1 και 2, συμμετέχει στην εταιρεία ανάπτυξης Moon Beast Productions, με την οποία θα αναπτύξει ένα Action RPG το οποίο "θα επαναπροσδιορίσει το είδος των Action RPGs".
Το παιχνίδι που αναπτύσσεται κέντρισε την φαντασία του Schaefer, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του chief creative officer μαζί με τους ισχυρούς της βιομηχανίας, Peter Hu και Phil Shenk, όπου θα «ηγηθεί του creative direction» του εν λόγω Action RPG.
Ο Schaefer δημιούργησε τέσσερα στούντιο, τα Blizzard North, Flagship Studios, Runic Games και Double Damage Games και συνδημιούργησε τα δύο πρώτα Diablo και μετέπειτα τα Torchlight και Rebel Galaxy, ενώ για την συνεργασία του δήλωσε: "Είμαι εξαιρετικά ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ ξανά με τον Peter και τον Phil. Σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου, είμαι αρκετά επιλεκτικός. Θέλω να δουλέψω σε games που είναι διασκεδαστικά και ειλικρινά προσπαθώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Είναι εντυπωσιακό αυτό που έχτισε η ομάδα της Moon Beast σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Ενίσχυσε τη φαντασία μου με δυνατότητες του τι μπορούμε να φτιάξουμε, και αυτό είναι ένας σημαντικός λόγος του γιατί εντάσσομαι στην εταιρεία. Αποστολή μας είναι να βρούμε νέους τρόπους για να κάνουμε αυτό το είδος παιχνιδιού πιο διασκεδαστικό για τους παίκτες και πιο αποτελεσματικό στο να λειτουργήσει ως live as service».