Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Wizard101

More
18 Sep 2022 23:50 #266683 by Μάνος Γρυπάρης
Ένας δυσαρεστημένος developer γέμισε τον server του MMORPG Wizard101 με περίεργα μηνύματα που εμφανίζονταν σε pop-up windows και διάβαζαν προς έκπληξή τους οι παίκτες.

Τα μηνύματα αυτά περιείχαν ύβρεις αλλά και ενδοεταιρικό...trolling. Δείτε ορισμένα ενδεικτικά:
- "Ο επόμενος κόσμος είναι η κ@λ@τρυπίδα του αφεντικού μου"
- "Πέος και @@¨.
- "Bradley κατέβα στο γραφείο μου άμεσα".
- "Αυτό το παιχνίδι είναι σκατά".

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Sep 2022 19:51 #266696 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic Wizard101
Δυσαρεστημένος developer ενός MMORPG γέμισε τον server με υβριστικά μηνύματα

"Ο επόμενος κόσμος είναι η κ@λ@τρυπίδα του αφεντικού μου".

Ένας δυσαρεστημένος developer γέμισε τον server του MMORPG Wizard101 με περίεργα μηνύματα που εμφανίζονταν σε pop-up windows και διάβαζαν προς έκπληξή τους οι παίκτες.

Τα μηνύματα αυτά περιείχαν ύβρεις αλλά και ενδοεταιρικό...trolling. Δείτε ορισμένα ενδεικτικά:
- "Ο επόμενος κόσμος είναι η κ@λ@τρυπίδα του αφεντικού μου"
- "Πέος και @@¨.
- "Bradley κατέβα στο γραφείο μου άμεσα".
- "Αυτό το παιχνίδι είναι σκατά".

Σύμφωνα με έναν επίσημο λογαριασμό support από την εταιρεία ανάπτυξης στο Twitter, οι servers του παιχνιδιού τέθηκαν εκτός σύνδεσης την Παρασκευή το βράδυ και επέστρεψαν το πρωί του Σαββάτου. 

Κάποιοι μιλούν για την κακή σχέση του εργαζομένου με την διοίκηση της KingsIsle. Ο χρήστης scumfolry μοιράστηκε μια συλλογή από μηνύματα εργαζομένων που παραπονέθηκαν για τις αμοιβές και το εργασιακό περιβάλλον στην KingsIsle. 

Σαφώς, κάποιος που εργαζόταν ή μέχρι πολύ πρόσφατα απασχολήθηκε στην KingsIsle θα είχε σοβαρά θέματα. Το Wizard101 κυκλοφόρησε το 2008.

Εσάς ποια από τις τέσσερις παραπάνω ατάκες είναι η αγαπημένη σας;

Please Log in or Create an account to join the conversation.