Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ys VIII: Lacrimosa of Dana

More
24 Dec 2018 04:59 #221903 by Γιάννης Μοσχονάς

Η NIS America μας έχει τροφοδοτήσει με άφθονα αριστουργήματα ιαπωνικής προελεύσεως. Τι Disgaea, τι Danganronpa, τι Atelier, η μια απολαυστική σειρά games μετά την άλλη μας καθηλώνει στα μηχανήματά μας για πολύ καιρό. Το Ys VIII: Lacrimosa of Dana ανήκει στα καλύτερα κομμάτια της τεράστιας συλλογής της NIS America, ένα πραγματικά υποδειγματικό JRPG.

Ο μεγαλύτερος συνήγορος της ποιότητας του Ys VIII: Lacrimosa Of Dana είναι το ότι εξασφαλίζει άφθονη διασκέδαση ακόμα και σε όσους δεν έχουν παίξει ούτε ένα game της σειράς, δεν ξέρουν τίποτα για τους χαρακτήρες και τον κόσμο του. Το gameplay είναι τόσο τακτοποιημένο, τόσο καλοζυγιασμένο που μόνο ένας... μπάτλερ θα μπορούσε να το επιμεληθεί. Χωρίζεται σε πολλά παρακλάδια (ανάπτυξη χαρακτήρων, μάχες, άμυνα της βάσης, εξερεύνηση) τα οποία αλλάζουν αδιάκοπα θέση, όταν ένα τους πάει να γίνει βαρετό. Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να πειστείτε:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Jan 2019 22:00 #222153 by Γιάννης Μοσχονάς
Ys VIII: Lacrimosa of Dana Review

Αξίζει να διαβάσετε για το επικό μου ταξίδι στο τελευταίο μέλος της σειράς Ys, είμαι βέβαιος ότι την ανάγνωση του review θα ακολουθήσει η αγορά της αξέχαστης αυτής περιπέτειας.

More
01 Jan 2019 23:58 #222155 by Βασίλης Σπετσιέρης
Το έχω τσιμπήσει για ps4 από την Black Friday όπως και το Ys Memories of Celceta στο vita.
H NIS America βγάζει εξαιρετικά jrpg αλλά χρειάζεσαι πολύ grinding αν θες να μαζέψεις όλα τα τρόπαια ή achievements.