Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pokemon Let’s Go! Pikachu & Let’s Go! Eevee για το Switch

More
30 May 2018 12:19 - 30 May 2018 12:20 #215191 by Γιώργος Λόλας

Pokemon Let’s Go! Pikachu & Let’s Go! Eevee για το Switch

Μέσω ενός press event στην Ιαπωνία, η Nintendo ανακοίνωσε τα Pokemon Let’s Go! Pikachu και Let’s Go Eevee για το Switch.

Τα νέα Pokemon games για το Switch θα παρουσιαστούν ως μια μίξη των παλιών με το Pokemon Go, αφού τα Pokemon που θα βρίσκετε κατά την εξερεύνησή σας, θα τα πιάνετε πετώντας τους απλά μια Pokeball, χωρίς να μονομαχήσετε. Παρόλα αυτά, θα μπορείτε να κάνετε μάχες με Pokemon προκαλώντας άλλους trainers που θα ελέγχει το A.I..

Ο χειρισμός του παιχνιδιού πραγματοποιείται με το ένα Joy-Con της κονσόλας, ενώ με το δεύτερο μπορείτε να παίξετε σε τοπικό co-op. Θα περιλαμβάνονται όλα τα αρχικά 151 Pokemon, καθώς και τα Alolan forms τους από τα Sun και Moon. Θα υπάρχει δυνατότητα να μεταφέρετε τα Pokemon του Pokemon Go στα Let’s Go μέσω Bluetooth, ενώ από τα τελευταία θα μπορείτε να στείλετε δώρα στο Pokemon Go.

Ταυτόχρονα, η Nintendo ανακοίνωσε το Pokeball Plus, ένα χειριστήριο που έχει την μορφή μιας Pokeball, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στα Pokemon Let’s Go, ενώ εάν το… χαϊδεύετε, θα βγάζει ήχους από Pokemon. Θα κυκλοφορήσει στις 16 Νοεμβρίου και θα κοστίζει 50 ευρώ. Θυμίζουμε ότι η ιαπωνική εταιρεία ετοιμάζει και ένα core game Pokemon για το Switch.

Τα Pokemon Let’s Go! Pikachu και Let’s Go! Eevee θα κυκλοφορήσουν για το Switch στις 16 Νοεμβρίου.
Last edit: 30 May 2018 12:20 by Γιώργος Λόλας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Dec 2018 12:15 #221067 by Ανδρέας Γρυπάρης
Το let's go pikachu & let's go eevee κυκλοφόρησαν στο Nintendo switch. Μεταφέροντας μας στην περιοχή του Kanto με νέες εμπειρίες από τα πρώτα μας 151 πόκεμον που είχαμε δει στις Red/Blue/Yellow. Αυτή τη φορά σε 3D, κάνοντας το ποιο ενδιαφέρον και μας έδωσε τη θέληση να εξερευνήσουμε τη περιοχή εις βάθος μέχρι και το τελευταίο pixel. Διατηρώντας παράλληλα και την αίσθηση ότι είμαστε στον δικόμας φανταστικό κόσμο.

Ως παλιός παίχτης, μαρέσει αρκετά σαν παιχνίδι και με έκανε να αισθανθώ πάλι σαν παιδί. Ζώντας πάλι την εμπειρία πιάνοντας σπάνια πόκεμον, εκπαιδεύοντας τα και αναζητώντας συνεχώς νέες στρατηγικές στις μάχες. Το νέο περιβάλλον και ο χειρισμός του switch με έκανε να το ψάξω σε βάθος, μέχρι και τη τελευταία σπηλιά, όλα τα πόκεμον που υπάρχουν. Είναι μια εμπειρία που θα κερδίσει όλους τους παίχτες, παλιούς και νέους. Ακόμη και αν δεν έχετε Switch, είναι σίγουρο ότι θα σας κάνει να το αγοράσετε, και γιατί όχι, πακέτο με την Pokeball plus .

Η επόμενη πρόκληση είναι το multiplayer, θέλετε να αντιμετωπίσετε άλλους παίχτες σε μάχη η να κάνετε ανταλλαγές ; Στο κανάλι #Pokemon από τον Discord server του gameworld.gr θα βρείτε τον συνπαίχτη σας! discord.gg/UGSZfaG

Αναλυτικό review : gameworld.gr/component/content/article/190-games/33956-pokem...CE%B9-let-s-go,-eevee?Itemid=0

More
24 Feb 2019 14:23 #223535 by Ελένη Παρούτογλου
Gamer άρχισε να παίζει ξανά παρά την τύφλωσή του

Τα Pokemon έπαιξαν ρόλο στο να το καταφέρει.

Ο 19χρονος Ross Minor από το Κολοράντο των Η.Π.Α. συγκινεί με την ιστορία του, διότι επέζησε από την απόπειρα δολοφονίας που διέπραξε ο πατέρας του, όταν εκείνος ήταν 8 ετών και εξηγεί πως κατάφερε παρότι τυφλώθηκε από τον πυροβολισμό, κατάφερε να μπορεί να παίζει τα video games που τόσο πολύ αγαπάει.

Σε αναλυτική συνέντευξη ανέλυσε τι του συνέβη αρχικά: ‘’Στην ηλικία των 8 ετών, ενώ κοιμόμουν ο πατέρας μου με πυροβόλησε, έπειτα πυροβόλησε και σκότωσε τον αδερφό μου και εν τέλει αυτοκτόνησε. Ο πυροβολισμός με κατέστησε τυφλό, διότι η σφαίρα κατέστρεψε το αριστερό μου μάτι, τα οπτικά νεύρα του δεξιού ματιού διαλύθηκαν και έχασα επίσης και την αίσθηση της όσφρησης.’’

Στη συνέχεια ανέφερε πως κατάφερε να συνεχίσει να παίζει video games: ‘’Σαν παιδί κι εγώ, όταν ήμουν μικρός έπαιζα video games και παρόλο που τυφλώθηκα, θέλησα να συνεχίσω να μπορώ να παίζω. Όταν βγήκα από το νοσοκομείο, τα ξαδέρφια μου με βοήθησαν να το καταφέρω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να παίζω Pokemon Ruby και ενώ απλά τριγυρνούσα μέσα στο παιχνίδι, με βοήθησαν πολύ ο ήχος που ακουγόταν όταν ο χαρακτήρας χτυπούσε στον τοίχο, τα διαφορετικά τραγούδια που έπαιζαν σε κάθε πόλη, ακόμη και οι κραυγές από το κάθε Pokemon, διότι μπορούσα να καταλάβω τι συμβαίνει.’’

Τα Pokemon έπαιξαν μεγάλο ρόλο στην αποθεραπεία του Ross, διότι μπορούσε να συνεχίζει να παίζει με τους φίλους του και δήλωσε πως: ‘’ Τα Pokemon μου ήταν πάντα κάτι το ξεχωριστό γιατί όταν επέστρεψα στο σχολείο μπορούσα ακόμη να παίξω με τους φίλους μου και να μπορώ να είμαι ακόμη κοινωνικά αποδεκτός.’’

Όσο περνούσε ο καιρός , ο Ross βλέποντας πως τα καταφέρνει με τα Pokemon, θέλησε να δοκιμάσει τον εαυτό του και γι’ αυτό ξεκίνησε να ξαναπαίζει Super Smash Bros και Mortal Kombat.

Όπως με τα Pokemon, έτσι και με το Mortal Kombat, ο Ross με βάση τους ήχους κατάφερε να μπορεί να αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει στο παιχνίδι και να μπορεί να ανταπεξέλθει, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί με το GTA όπως ανέφερε διότι ‘’ όταν ο χαρακτήρας χτυπάει στον τοίχο, οι ήχοι παραμένουν ίδιοι και δεν μπορώ να καταλάβω την διαφορά. Το Mortal Kombat έχει διαφορετικούς ήχους για τα πάντα και με βοηθάει πολύ. Ο στερεοφωνικός ήχος που υπάρχει πλέον στα video games κάνουν ακόμη πιο εύκολη τη ζωή μου γιατί μπορώ να διακρίνω πιο εύκολα τις διαφορές.’’

Κλείνοντας είπε: ‘’Θέλω να καταφέρω να δείξω πως η αναπηρία μου δεν μ’ έχει κόψει από τις δραστηριότητες μου και θέλω επίσης να εμπνεύσω τον κόσμο ώστε να μην τα παρατήσει και να κάνει αυτό που θέλει πραγματικά. Πέρασα πολλές δύσκολες καταστάσεις αλλά δεν με πτόησαν από το να καταφέρω μέχρι και σήμερα να συνεχίζω να παίζω video games ή να κάνω άλλα πράγματα που επίσης αγαπώ’’

Ο Ross Minor επίσης είναι Παραολυμπιακός κολυμβητής και έχει κολυμπήσει αγωνιστικά σε Αριζόνα, Iντιάνα, Βόρεια Καρολίνα , Καναδά και ακόμη και στην Ιταλία και προπονείται 20 ώρες την εβδομάδα στο Ολυμπιακό Προπονητικό Κέντρο του Κολοράντο. Παράλληλα, μπορεί να παίξει πιάνο, ντραμς και μπορεί και να τραγουδήσει και ζει με τον σκύλο-οδηγό, Dixie.